✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Ta reda på om Coinmark-företaget är ett säkert eller opålitligt alternativ för dina investeringar. I det här avsnittet kommer vi att ge dig vår fullständiga utvärdering. Se till att kolla in vår detaljerade analys för att fatta ett välgrundat beslut.

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Coinmark och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscoinmarkupp.com – coinmarkaji.com
🏠Företag*Inte nämnt
⚖️ regleringDet är inte reglerat
📧 E-postadress Har inte
📈PlattformEgen plattform
📌AdressDen nämner inte dess läge
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-06-30
FöretagstypCFD och cryptocurrency mäklare

Företag:
⚠️ Coinmark anger inte vilket företag det tillhör. Denna brist på transparens är oroande och tyder på en möjlig risk. Det gäller att vara alert!

plats:
⚠️ Coinmark anger inte sin plats, vilket väcker misstankar om dess transparens och tillförlitlighet.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Coinmark?

Efter att ha granskat företagets hemsida noggrant kan vi dra slutsatsen att Coinmark faktiskt är en CFD och cryptocurrency mäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar ingen information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

COINMARK webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Coinmarks webbplats, som är coinmarkaji.com. Fångsten gjordes i maj 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

När det gäller kontaktuppgifter, tillhandahåller detta företag ingen e-post eller telefonnummer. Vad säger denna brist på information oss? Frånvaron av kontaktuppgifter är ett alarmerande tecken. Vad skulle hända om ett problem uppstod eller om du behövde göra en fråga? Utan en direkt form av kommunikation blir situationen oroande.

Coinmark förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

La bristande information om reglering av denna mäklare väcker oro. Vad innebär detta? Att det är en oreglerad mäklare, vilket sätter klientmedel på spel. Om mäklaren agerar bedrägligt kan det hända att investerare inte kan få tillbaka sina pengar. Var försiktig när du litar på oreglerade företag!

???? Coinmark slutlig värdering ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Coinmark och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Företaget lämnar ingen information om sin plats.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med en påtaglig brist på tydlighet och allvar.

Kom ihåg att företaget har fördömts av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall BaFin, Federal Superintendency of Financial Supervision). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

*

Coinmark, en mäklare som presenterar sig som specialiserad på CFD:er och kryptovalutor, men dess rykte väcker allvarliga tvivel. Dess domän, registrerad i juli 2023, tyder på en relativt kort historia på marknaden, vilket kan påverka uppfattningen om dess erfarenhet och tillförlitlighet. VAR FÖRSIKTIG!

Dessutom är bristen på transparens om Coinmarks plats oroande. Företaget lämnar inte information om var det finns, vilket gör det svårt att bedöma dess legitimitet och trovärdighet. Att lita på ett företag utan att känna till dess läge innebär betydande risker för investerare. DET ÄR MYCKET FARLIGT ATT INTERAGERA MED DETTA FÖRETAG!

Företaget lämnar ingen information om sin reglering, vilket tyder på att det verkar utan att vara föremål för något regelverk. Detta väcker frågor om dess engagemang för industriregler och investerarskydd. VAR EXTREMT FÖRSIKTIGT!

🚨🚨 Sammanfattningsvis är vår slutsats att detta företag på grund av de angivna skälen inte erbjuder seriositet eller säkerhet. Vi rekommenderar att du tänker noga innan du skickar pengar till en enhet med sådana egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

➡️ Nyheter om Coinmark:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Klagomål mot Coinmark från finanstillsynsmyndigheten BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

➡️ För tillfället finns inga uppdateringar

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Coinmark.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Coinmark

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Coinmark

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Coinmark?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Coinmark?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Coinmark pålitlig?

Nej. Coinmark är inte pålitligt, det är ett väldigt osäkert företag: Den nämner inte verklig plats, den är inte reglerad och den rapporteras av regulatorn BaFin, Federal Superintendence of Financial Supervision.

Hur får man tillbaka pengar från Coinmark?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Coinmark: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. anni svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anni, tack för att du skriver om Coinmark. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *