Kommentarer till CoinsFM

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren CoinsFM (även kallad coinsfm.com), är en Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas CoinsFM verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade CoinsFM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det bör noteras att CoinsFM-webbplatsen inte har en spansk version, vi har också fått meddelanden från spansktalande kunder.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: TM Capitals Limited och Bristolord Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien och Dominica. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CoinsFM, vi märkte att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Baskonto, Silverkonto, Guldkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto- Minsta $ 250 första insättning, 50% bonus, plattformsdemo.

Silverkonto- Minsta 10.000 75 $ första insättning, XNUMX% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 25.000 100, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 100.000 150, XNUMX% bonus, teknisk och grundläggande utbildning.

CoinsFM-kontotyper
CoinsFM-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CoinsFM erbjuder är: CoinsFMs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som CoinsFM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CoinsFM webbplats
CoinsFM webbplats

CoinsFM ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, FAQ-sektionen, verkligen inte mycket mer än detta.

Crypto Genius och MyntFM

CoinsFM och annonser med The Crypto Genius
CoinsFM och annonser med The Crypto Genius

Enligt meddelanden från CoinsFM-klienter använder mäklaren bedrägliga annonser som den i bilden, där de nämner några saker som att du kan få $ 5900 XNUMX per dag. Webbplatsen är a-crypto-genius.com/es/

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om MyntFM |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coinsfm.com

Telefonnummer: + 3726682630

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på MyntFM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CoinsFM-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Bulgarien, Dominica), när vi letar efter andra recensioner om CoinsFM hittar vi mest negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CoinsFM? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CoinsFM: Betyg och kommentarer»

 1. Dylan svar

  De pressar mig att investera här, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dylan, tack för att du skrev om CoinsFM. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.