CoinStats kommentarer

Analys på CoinStats

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera CoinStats (kallas även med namnet: coinsstats.app), Det handlar om en Valutaväxling. Rekommenderas verkligen CoinStats för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om CoinStats ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är CoinStats en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ CoinStats ägs och drivs av Inomma LLC.
 • ❌ Det finns inga uppgifter om din plats på webbplatsen.
 • ❌ CoinStats nämner ingen reglering.

UPPMÄRKSAMHET: CoinStats är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av CoinStats, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som CoinStats använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som CoinStats tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

CoinStats webbplats
CoinStats webbplats

CoinStats tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information CoinStats

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats:coinstats.app
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från formuläret på hemsidan

Du kanske undrar varför vi granskar CoinStats. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på CoinStats

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att CoinStats-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat detta företag råder vi dig att vara försiktig: (1) det är ett olagligt företag (inte behörigt att ta emot pengar eller ta emot nya kunder), (2) vi tror att det etablerades för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fällor. (3) Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information om företaget, det visar inte uppgifter om dess registrering eller den verkliga platsen för dess kontor. (4) Utöver detta saknar det reglering (det är ett oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Var mycket försiktig med dessa typer av företag. vi rekommenderar det inte.

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2022 BaFin läggs till i CoinStats till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BaFins varning i augusti 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CoinStats? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CoinStats: Betyg och recensioner»

 1. Blaz K. svar

  Die Bafin hat eine Beschwerde eingeleitet, ich werde versuchen, weiterhin das mir zustehende Geld einzufordern

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Blaz K, tack för att du kommenterar CoinStats. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. BAFIN (den tyska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se länk BAFIN).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   hälsningar

   ___

   Hej Blaz K, tack för dina kommentarer till CoinStats. Det är wird derzeit als Betrug angesehen. Die Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BAFIN) hat sie verwarnt, weil sie nicht über die Verordnung verfügen, um ihre Tätigkeit auszuüben (Siehe BAFIN-Link).

   Wenn Sie ein Kunde sind, leisten Sie keine weiteren Beiträge, ihr einziges Ziel ist es, Sie zu stehlen, sie manipulieren Operationen manuell, sie behalten das Geld, wenn es ihre Konten erreicht, es kommit nicht auf den Markt, alles ist für Sie verlieren oder dazu bringen, dass Sie Ihr Geld verlieren, um eine Ausrede zu haben, es zu behalten.

   Wenn Sie sich für eine Auszahlung entscheiden und Lösegeld in Form von Provisionen, Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. Zahlen Sie es niemals!Das ist die Warnung, von diesem Moment an müssen Sie wissen, dass Sie Kunde eines Betrugsmaklers sind and egal wie viel Sie bezahlen, Sie werden Ihr Geld nie sehen.

   Um anderen Benutzern oder Kunden zu helfen, geben Sie so viele Informationen wie möglich an, erklären Sie, wie alles passiert ist, wo Sie die Werbung gesehen haben, wer Sie angerufen hat, Nummern, von denen Sie angerufen wurden, E-Mails und alles , var Ihnen in den Sinn kommt.

   Wenn Sie Ihr Geld zurückerhalten möchten, gehen Sie zu unserem Chat eller überprüfen Sie diesen Länk: FORDERN SIE IHR GELD EIN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.