✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Coinvault Incorporated

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Coinvault Incorporated (även kallat coinvaultinc.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Coinvault Incorporated för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Coinvault Incorporated ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Coinvault Incorporated  ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Coinvault Inc.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i USA, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Coinvault Incorporated, vi noterade att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Minimiplan, klassisk plan, verkställande plan och premiumplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Minsta plan: minsta initiala insättning $50, avkastning 3% på 1 dag.

Klassisk plan: minsta initiala insättning $1.000, returnera 10% dagligen på 5 dagar.

Verkställande plan: minsta initiala insättning $5.000, returnera 12% dagligen på 7 dagar.

Premiumplan: minsta initiala insättning $400, returnera 7.5% dagligen på 3 dagar.

Coinvault Incorporated kontotyper
Coinvault Incorporated kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Coinvault Incorporated erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som Coinvault Incorporated tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Coinvault Incorporated webbplats
Coinvault Incorporated webbplats

Coinvault Incorporated tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Coinvault Incorporated |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coinvaultinc.com

Telefonnummer: + 1 (703) 570-5313

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Coinvault Incorporated. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Coinvault Incorporated <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Coinvault Incorporated är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en olaglig mäklare, den inte är registrerad och den inte är reglerad, vi vet inte varifrån den verkligen verkar, dessutom erbjuder den så hög avkastning att de är omöjliga att uppnå. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2022 tillsattes CNMV Coinvault Incorporated till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2022

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”891″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

23 kommentarer om «Coinvault Incorporated: betyg och kommentarer»

 1. Robert Tja svar

  Cnmv har gjort sitt klagomål, lappen finns på dess sida, jag kommer att försöka fortsätta kräva pengarna de är skyldiga mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roberto Pozo, tack för din kommentar om Coinvault Incorporated. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Martin svar

  Hej, kunde du återvinna kapitalet som investerats i Coinvault Incorporated från en kund?
  Tyvärr gör du också en investering. Nu ber de mig om en deposition på 500 USD som skattesätt. av kryptovalutor för att kunna ta ut pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin, dessa skatter existerar inte, de uppfinns för att få mer pengar från dig, det är en bedrägeri, många människor får tillbaka pengarna, du måste ta tillbaka betalningarna. Tack för att du ger mer information om Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill granska din recension och dina kommentarer, klicka HÄR

   hälsningar

 3. John svar

  MATILDA MONA kontaktade mig, det finns också den tidigare nämnda JULIA BECKER, jag rekommenderar dig att vara försiktig med de förmodade e-postmeddelandena från de människor som tar ut pengar, jag insåg att de är falska och är ordnade så att de som går in i gruppen inte längre svarar till chatten på sidan och de e-postmeddelanden som man skickar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du gav mer information om Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill granska din recension och dina kommentarer, klicka HÄR

   hälsningar

 4. John svar

  Det är en riktig bluff, jag skulle inte vilja tro att det fick höra av två personer att jag pratade med en person som också lurades och inte bara honom utan hans familj som också bestämde sig för att investera i mynt, och det var samma sak det hände med att jag ville be om hjälp i gruppen. Jag blockerades som den person som hjälpte, så om du kan läsa detta innan du investerar GÖR INTE DET

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill granska din recension och dina kommentarer, klickaHÄR

   hälsningar

   • Fabrizio Miguel Herrera

    Jag håller med om Ami samma sak hände mig, lönsamheten i planerna var bra men jag gick inte in med mycket pengar mellan 50 dollar men en vän kom in med mycket pengar och en riktig bluff kan inte återfå det

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Fabricio, tack för att du ger mer information om Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    Om du vill granska din recension och dina kommentarer, klicka HÄR

    hälsningar

  • Martin svar

   Hej Juan, började du någon form av påstående om vad som hände? Jag har flera bekanta som befinner sig i samma situation utan svar och många har sagt att de gjorde det bra med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

 5. Damian Perez svar

  Hej, jag vill dela min sorgliga erfarenhet med detta bedrägeri, en person vid namn Sasha från Danmark gick med i en telegramgrupp och jag bestämde mig för att investera pengar, sanningen är att jag var mycket nöjd med lönsamheten i planerna och ackumulerade 35000 700 USD, då jag ville vara mitt första uttag på 1 usd och de satte aldrig in pengarna, då som de flesta av dem eliminerade jag mig från gruppen när jag ville be om hjälp i gruppen, och inte ens supportens svar, det är en komplott människorna i gruppen som faktiskt verkar för mig att det är en ensam med olika profiler och med sidan; Vänligen skriv inte in ett enda öre här. Jag säger dig för ditt bästa och jag gör detta påstående för den ilska och impotens som jag känner och så att de inte fortsätter att komma undan med detta skräp!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Damian, tack för att du delar din erfarenhet med Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill granska din recension och dina kommentarer, klicka HÄR

   hälsningar

  • Martin svar

   Hej Damian, inledde du någon form av klagomål om vad som hände? Jag har flera bekanta som är i samma situation utan några svar och många har sagt att de gjorde det bra med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

 6. mubarakaliamh - Viewing Profile: Reputasi - MuslimVillage Forum svar

  Företaget är ett bedrägeri !! Jag investerade minimum, flickan som kontaktade mig var via telegram Julia Becker, hon påstår sig vara från Tyskland, jag skickade e-postmeddelanden som krävde återlämnande, de gick in i en telegramgrupp och när jag frågade administratören om hjälp, eliminerade han mig från gruppen och blockerade mig. Samma sak med alla människor som ville göra anspråk på eller be om hjälp, de eliminerade honom från gruppen och blockerade dem. Jag försökte kommunicera med numret som visas på sidan och han svarade mig på WhatsApp och bad mig 1000 dollar mer och att skicka honom till sitt konto för att använda allt han vill ha på plattformen. När jag bara bad om att komma in i en telegramgrupp för att hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gaston, tack för att du delar din erfarenhet med Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Martin svar

   Hej Gaston, inledde du någon form av klagomål om vad som hände? Jag har flera bekanta som är i samma situation utan några svar och många har sagt att de gjorde det bra med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

 7. Laura svar

  Jag kontaktades via telegram av en tjej som heter Katja. Och det verkar omöjligt att ta ut pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, tack för att du delar din erfarenhet med Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Martin svar

   Hej Laura, började du någon form av påstående om vad som hände? Jag har flera bekanta som är i samma situation utan några svar och många har sagt att de gjorde det bra med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

 8. Wake svar

  Ingen vill hjälpa mig ... hur kan jag få tillbaka pengarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Estela, tack för att du delar din erfarenhet med Coinvault Incorporated. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de initiala eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Martin svar

   Hej Estela, initierade du någon form av klagomål om vad som hände? Jag har flera bekanta som är i samma situation utan några svar och många har sagt att de gjorde det bra med den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *