Bux mäklare

Om du vill ge dig in i världen av kryptovaluta -investeringar, men du inte vet vilka steg du ska följa, är du på rätt plats. Med så många alternativ tillgängliga är det viktigt att du väljer det som bäst passar dina behov. Det är därför vi hjälper dig att veta hur du köper kryptovalutor på det enklaste sättet.

Idag har köp av kryptovalutor blivit en underbar form av investeringar, med många börser som gör att du kan utföra dina transaktioner när du behöver det. Låt oss se vilka som är de bästa rekommendationerna för hur du köper kryptovalutor steg för steg nedan.

➜ Du måste skapa en plånbok

En plånbok eller portfölj, även känd som en plånbok på engelska, fungerar som en digital plånbok där våra kryptovalutor kommer att lagras när du får dem, liksom den traditionella valutan (även känd som FIAT -pengar, i kryptovalutas värld) med som du får dem.

I denna plånbok kommer du att kunna utföra grundläggande operationer, till exempel att kontrollera status för ditt konto, ta emot och skicka valutor och till och med ha tillgång till flera börser som gör att du kan få och sälja de dyrbara kryptovalutorna.

Exempel på en kryptovaluta plånbok
Exempel på en kryptovaluta plånbok

Det finns flera plånboksalternativ, de vanligaste är de som du kan komma åt från vilken enhet som helst med en internetanslutning. Av denna typ av plånböcker sticker ut bland annat Coinbase, Exodus, Kraken, Coinomi, Enjin och Binance.

Det finns dock också andra typer som Desktop där du måste ladda ner programvaran på en enhet, eller ett av de mest moderna, betalkort, som är anslutna till mobilappar som tillåter köp och försäljning av kryptovalutor i realtid..

➜ Viktiga uppgifter för registrering i en plånbok

Uppgifterna som krävs skiljer sig inte mycket från vad något onlineregister begär, så de vill veta:

  • Ange din personliga information 🖐️

Du måste tillhandahålla information som är relaterad till dig, till exempel ditt namn, efternamn, telefonnummer, adress, bland andra uppgifter av detta slag.

  • Vilka är dina föredragna betalningsmetoder 🖐️

Det är här din bank- eller kreditkortsinformation spelar in, vissa tillåter också digitala betalningsprocessorer som PayPal eller Skrill. Detta steg i många plånböcker kan hoppas över om du föredrar och slutför det senare.

  • Ange ett lösenord och andra säkerhetsmetoder 🖐️

Alla plånböcker kräver ett lösenord med hög säkerhet, inklusive alfanumeriska och specialtecken. Bortsett från detta måste du upprätta en tvåstegsverifiering med en kod som når din smartphone, enkel igenkänning, verifiering av ID i realtid, bland annat.

  • Du får din plånbokadress 🖐️

När du har slutfört de föregående stegen kommer du att kunna se adressen till din plånbok, som också kallas en offentlig nyckel. Detta fungerar som en unik kod som gör att du kan ta emot belopp på ditt konto.

Bitcoin, den mest populära krypton
Bitcoin, den mest populära krypton

Den offentliga nyckeln, även känd som den offentliga nyckeln på engelska, Den presenteras på tre sätt:

  1. 🡆 Alfanumerisk kod

Det är en unik uppsättning alfanumeriska tecken som du kan dela för att få belopp i din plånbok, ett exempel på hur det skulle se ut skulle vara följande: Jznot15BjUSj45Kfheuao154Ka12

2. 🡆 QR-kod

Kanske den mest använda när det gäller att dela vår plånbokinformation för en transaktion, den består av en punktmatris eller en streckkod som innehåller all nödvändig information som vi måste ge till emittenten. För att ha en av dessa koder är det nödvändigt att ha mobilapplikationen för plånboken på din smartphone eller surfplatta.

3. 🡆Webblänk eller URL

Det är inget annat än en länk, det vill säga en vanlig URL som den vi alltid vet, som innehåller information om din plånbok.

➜ När jag har fått min plånbok, var köper jag kryptovalutor?

När du har din plånbok bör du veta hur du köper kryptovalutor och var du ska göra det. För detta har du flera alternativ att välja mellan.

  • 🡆 Direkt från din plånbok

Du kan köpa dem direkt från plånboken du valde, de flesta låter dig köpa en mängd olika kryptovalutor direkt, så det är den enklaste metoden för att uppnå det.

  • 🡆 Använda ett växel eller byt hus

Det här är plattformar där du kan göra alla typer av transaktioner relaterade till kryptokurvor, en av de mest kända är Coinbase. För att göra ett köp på dessa webbplatser måste du registrera dig som användare och bifoga en betalningsmetod som om det vore något onlineköp.

När du har gjort köpet kommer de att be dig om adressen till din plånbok, antingen QR -koden, den alfanumeriska koden eller din länk. Det är mycket viktigt att du inte gör ett misstag när du skickar dem, eller om du förlorar dina pengar kommer kryptovalutorna att skickas till en annan plånbok.

  • 🡆Använda betalkort
Exodus plånbok
Exodus plånbok

Som vi nämnde tidigare finns det redan Visa- eller Maestro -kort där du kan lagra kryptovalutor. Dessa är länkade till en mobilapp som gör att vi kan få kryptovalutor när som helst.

  • 🡆 Transaktioner av en individ

En av de mindre frekventa metoderna sker när kryptokurvor köps direkt från en individ, som bestämmer priset när det passar honom. Men många gånger kan du också hitta mycket bra affärer med denna metod. Om du vill syssla med detta, den mest populära metoden för att göra detta är genom Localbitcoins, men gör det alltid med försiktighet.

Coinbase Wallet
Coinbase Wallet

 

➜ Följ slutligen dessa tips om hur du köper kryptovalutor

Undersök alltid grundligt de kryptovalutor du vill investera i och vilka företag som investerar i dem. Detta beror på att de flesta kryptovalutor är mycket flyktiga. Den säkraste kryptovalutan som påverkar priset på resten är den mest kända, Bitcoin. Tänk alltid på det.

Säkerhet kommer först, välj den säkraste plånboken, den som inte har drabbats av tidigare hack och undersök i så fall vad de gjorde för att lösa sina sårbarheter, tidigare nämnde vi några av de mest populära och säkra.

Välj den transaktionskommission som bäst passar dina behov, de flesta växelhus tar ut en extra provision för förvaltning eller valutaväxling. Så du bör alltid vara försiktig så att du inte betalar för höga provisioner som påverkar dina finansiella tillgångar.

Med allt detta kommer du att vara redo att ge dig in i världen av kryptovalutor, vi hoppas att guiden har varit användbar för dig att veta hur du enkelt köper kryptovalutor. Ge dig in på alla möjligheter som erbjuds genom att skaffa digitalt guld, vilket är ett nytt och mycket intressant sätt att spara pengar, och även generera det.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.