Kryptovalutamarknaden växer med stormsteg och nya fakta och funktioner om denna spännande digitala valuta upptäcks varje dag. En av de valutor som blir allt populärare är Ethereum, som presenteras som ett mycket starkt alternativ på kryptovalutamarknaden.

Att veta ✅ hur man köper Ethereum, du måste förstå dess funktion och alla fördelar den har att erbjuda, den kan köpas på många sätt och alla rekommenderas, det är bara en fråga om att användaren väljer den som bäst passar deras behov.

Vad är Ethereum?

Ethereum är ett decentraliserat system (viktig egenskap hos kryptovalutor), betyder det att det inte kontrolleras av en styrande enhet. De allra flesta företag, onlinetjänster och företag bygger på ett centraliserat styrningssystem.

Detta tillvägagångssätt har använts i hundratals år och även om historien har visat många gånger att det är bristfälligt är dess tillämpning fortfarande nödvändig när det inte finns något förtroende mellan de inblandade parterna.

I ett centraliserat system är onlineapplikationer och servrar mycket sårbara för hackarattacker och strömavbrott, bland andra problem.

Sedan ✅ Ethereum fungerar på ett decentraliserat sätt, är helt oberoende och ingen har alls kontroll. Det har ingen central misslyckande, eftersom tusentals volontärer runt om i världen driver det från sina datorer, så det kan aldrig kopplas bort.

Användarnas personliga information finns kvar på sina datorer, medan innehållet kontrolleras av dess skapare utan att behöva följa de regler som dikteras av värdtjänster som YouTube och App Store.

Hur man köper Ethereum
Hur man köper Ethereum

Ethereum är baserat på samma eller mycket liknande teknik bakom Bitcoin och har lyckats kraftigt utöka sina möjligheter. Det blev ett helt nätverk som har ett eget betalningssystem, en webbläsare och till och med ett kodningsspråk, som gör det möjligt för användare att skapa decentraliserade applikationer på Ethereum Blockchain.

Hur köper jag Ethereum?

📌 Den Ethereum kryptokurrency kallas Ether (ETH), även om många webbplatser på Internet använder båda termerna. För att köpa Ethereum kan du följa tre sätt att köpa:

⦁ Genom en plånbok
⦁ Genom mäklare
⦁ Mining Ethers

Det här är de vanligaste sätten att köpa denna valuta, personen måste välja den som de gillar mest och som han känner sig bekvämast med. De Ethereumpris, är vanligtvis den som markerar marknaden, som varierar lite varje dag. Nedan kommer vi att beskriva några av egenskaperna hos varje metod för att köpa Ethereum.

Genom en plånbok 💳 - utbyte av kryptovaluta

Det vanligaste och förmodligen det mest bekväma sättet att köpa Ether är genom att göra det på kryptovalutabörser.

Användaren måste hitta en utbytesida som handlar om Ether, som fungerar i användarens jurisdiktion, och sedan öppna ett konto på den. För att köpa valutan kan du använda ett bankkonto, en banköverföring, ett bankkort och till och med ✅ köp Ethereum med PayPal.

Dessa förvaras i en plånbok, som kan tillhandahållas av växeln själv eller av andra specialiserade tjänster. Många börser har Ethereum -räknare för valutakonvertering. För att öppna ett konto i en växel måste följande steg följas:

Exempel på köp av Ethereum
Exempel på köp av Ethereum med Coinbase
  • På hemsidan, de personuppgifter som krävs, som de brukar vara namn, efternamn, e -postadress och lösenord som användaren väljer.
  • Sedan ges det att acceptera att intyga att användaren är myndig och att han accepterar användarkontraktet och sekretesspolicyn.
  • I e -postmeddelandet skickas en länk för att verifiera personen som skapade kontot. Genom att klicka på länken omdirigeras användaren till sidan igen.
  • En selfie av användaren, ett fotografi av ett dokument och till och med ett bevis på adress kommer sannolikt att begäras.
  • Därefter görs verifieringen av användarens telefonnummer. Detta säkerhetssystem kallas tvåstegsverifiering som verifierar kontolösenordet och säkerhetskoden som skickas till användarens mobiltelefon.
  • På sidan placeras användarens ursprungsland och telefonnummer. Omedelbart kommer ett meddelande med en kod, det måste placeras på sidan för att länka telefonen.
  • Genom att slutföra detta kommer kontot redan att skapas. Beroende på vilken utbyte som väljs kan dessa steg ändras.

Många plånböcker är växelhus eller börser samtidigt, det vill säga att du kan sälja och köpa kryptovalutor. Andra plånböcker samarbetar med växelhus för att köpa Ethers direkt från ett konto och utan att behöva registrera dig på en börs är några av de mest populära Blockchain och Coinbase.

Genom onlinemäklare 💰

Om du verkligen vill investera i Ethereum och göra vinst genom att dra nytta av volatiliteten i dess pris, finns det ett mycket enklare och snabbare sätt att köpa Ethereum, via en nätmäklare.

Genom en online CFD -mäklare finns det inget behov av att förvärva äganderätt till Ethers, det handlas till valutapriset och förmåner uppnås när priset stiger eller sjunker. Allt detta genom att göra köp- och säljoperationer snabbt med bara ett klick, från mäklarens investeringsplattform.

TDet är mycket viktigt att välja en bra mäklare, en mäklare som är reglerad och auktoriserad av internationella tillsynsmyndigheter och tillsynsmyndigheter, som följer de nuvarande reglerna som reglerar finansmarknaderna. 📌

⛏️ Mining Ethers 🔨 

Ethereum mining består av att placera datorer för att köra ett program som löser komplexa matematiska problem, och varje användare som löser dessa problem får betalt för det. Betald med Ethereum. Detta är i princip gruvdrift ⛏️ kryptovalutor.

Det är inte lätt, eftersom det kräver mycket resurser, mycket tid och datorer - datorer med verkligen mycket processorkraft. Gruvarbetare får betalningar i utbyte mot att tillhandahålla lösningar med Blockchain -teknik, samma process som användes för Bitcoin -gruvdrift.

Gruvarbetarna ansvarar för att hålla Ethereum -nätverket säkert och stabilt, släppa ny ETH och verifiera varje transaktion som görs av användare, dessa kommer att införlivas i Blockchain.

ETH -myntet använder en algoritm som heter Ethash som garanterar uppdateringen av datamängden varje gång 30000 XNUMX kodblock nås, så gruvarbetaren måste anstränga sig för att läsa data och extrahera etrar med användning av GPU: er från stationära datorer.

 

📌 Har du några tvivel eller frågor om att köpa Ethereum? Vill du lägga till något i vår artikel? Lämna oss en kommentar. 📌

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *