✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här berättar vi om vi anser att CONSBIT är ett säkert eller opålitligt företag. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Efter en noggrann analys av webbplatsen har vi tittat på varje detalj och undersökt de nyckelegenskaper som tas med i beräkningen när man väljer en bra mäklare, såsom dess placering, företaget den tillhör, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om CONSBIT och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscoinsbit.io
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress  [e-postskyddad][e-postskyddad][e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress Nämner inte hans adress
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2018-06-13
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ KONSBIT Han nämner inte sin relation till något företag. Det är viktigt att vara försiktig inför denna brist på transparens.

Plats: ⚠️Placeringen av KONSBIT Det nämns inte, vilket skapar misstro. Att lita på ett företag utan känd plats är farligt. Vänligen agera med försiktighet.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är CONSBIT?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det CONSBIT är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

CMcapitals webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av CONSBIT-webbplatsen, som är coinsbit.io. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl:  [e-postskyddad][e-postskyddad][e-postskyddad]

CONSBIT-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad betyder det här? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? CONSBIT slutbedömning ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos CONSBIT och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det finns ingen information om var företaget ligger.

reglering: Utelämnandet av detaljer om dess reglering tyder på att detta företag verkar utan någon tillsyn, vilket återspeglar en betydande brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Företaget nämner inte heller något kontaktsätt; Om du behöver kontakta dem för en nödsituation, hur gör du det? Var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

CMcapitals presenterar sig som en mäklare som täcker ett brett utbud av finansiella tillgångar, från index till kryptovalutor, aktier och råvaror. Även om dess placering inte är specificerad, skapar denna brist på transparens om dess operativa bas osäkerhet om dess legitimitet och engagemang för kundernas säkerhet. Frånvaron av regulatorisk information förstärker dessa farhågor, eftersom det tyder på att företaget skulle kunna fungera utan tillsyn, vilket utsätter investerare för onödiga risker. Dessutom understryker varningar som utfärdats av finansiella tillsynsmyndigheter, såsom Belgiens FSMA, behovet av att vara försiktig när man överväger eventuella partnerskap med CMcapitals.

Med tanke på bristen på detaljer om dess företagstillhörighet och generösa bonuserbjudanden, bör investerare vara särskilt försiktiga när de interagerar med denna plattform. Attraktiva bonusar, som sträcker sig från 30 % till 100 %, kan vara en strategi för att locka till sig intet ont anande investerare, vilket understryker vikten av att göra grundlig research innan man ansluter sig till företaget. I en finansiell miljö där transparens och säkerhet är av yttersta vikt bör CMcapitals opacitet när det gäller dess placering, reglering och företagsanknytning vara skäl nog att iaktta extrem försiktighet innan du gör några investeringar.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om CONSBIT:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot CONSBIT från finanstillsynsmyndigheten FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av CONSBIT.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av CONSBIT

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar CONSBIT

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till CONSBIT?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera CONSBIT?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är CONSBIT pålitligt?

Nej. CONSBIT är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: CMcapitals är ett företag vars placering inte är specificerad, vilket skapar osäkerhet om dess verksamhetsbas. Dessutom ger den inga detaljer om sin förordning, vilket tyder på bristande tillsyn och öppenhet. Det har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som Belgiens FSMA, vilket ökar försiktigheten. Den lämnar ingen information om sin affärstillhörighet, vilket anger brist på seriositet och transparens. Bonusarna som erbjuds, som når upp till 100 %, är så höga att de kan vara falska. Försiktighet rekommenderas när du överväger interaktion med detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från CONSBIT?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CONSBIT: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. januari svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ian, tack för att du skrev om CONSBIT. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *