✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Contiflex Ventures är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Contiflex Ventures och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscontiflexv.com
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressHeinrich Tröber-Gasse. 25, 2331, Vösendorf, Österrike (falskt)
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 30 oktober 2023
FöretagstypJordbruksinvesteringar, olja och derivat, brytning av kryptovalutor

Företag: Contiflex Ventures nämner inte vilket företag det tillhör.

plats: Contiflex Ventures nämner att de ligger i Österrike, men detta är falskt.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Contiflex Ventures?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Contiflex Ventures är en jordbruksinvesteringsplattform, olja och derivat, brytning av kryptovalutor.

Kontotyper

Plattformen erbjuder 4 olika konton för att utföra operationer:

Information på webben

webbsida

Här presenterar vi en skärmdump av Contiflex Ventures webbplats, som är contiflexv.com. Fångsten gjordes i MARS 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av Contiflex Ventures

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutlig värdering av Contiflex Ventures ????

Efter en grundlig utvärdering av Contiflex Ventures, en plattform som erbjuder investeringsmöjligheter inom jordbruk, olja och derivat, samt brytning av kryptovaluta, har flera kritiska problem identifierats som investerare bör ta hänsyn till.

Först och främst är det alarmerande att den faktiska fysiska platsen för Contiflex Ventures är okänd och att webbplatsen presenterar falska uppgifter, inklusive en adress i Österrike och falska licenser att driva. Denna brist på transparens och förekomsten av vilseledande information väcker allvarliga frågor om integriteten och legitimiteten hos Contiflex Ventures.

Även om webbplatsen Contiflex Ventures påstår sig vara den ledande källan för dem som vill investera i kryptovalutor och stoltserar med att erbjuda toppfunktioner, är det viktigt att notera att denna plattform inte regleras av någon finansiell myndighet. Avsaknaden av reglering innebär att investerare inte har det nödvändiga skyddet eller tillräcklig tillsyn för att säkerställa säkerheten för sina fonder och intressen.

Dessutom är den relativt nyliga registreringen av webbplatsen i oktober 2023 och klagomålet från FMA 2024 ytterligare röda flaggor. Klagomålet indikerar att Contiflex Ventures inte har den nödvändiga auktorisationen för att bedriva verksamhet, vilket är en anledning till allvarlig oro.

Sammanfattningsvis, baserat på tillgänglig information och analysen av de berörda aspekterna av Contiflex Ventures, är min rekommendation att undvika denna plattform helt. Brist på reglering, falsk data och rapportering av FMA är tydliga faroindikatorer som inte bör ignoreras. För att skydda den ekonomiska säkerheten är det klokt att hålla sig borta från Contiflex Ventures.

uppdateringar

Nyheter om Contiflex Ventures:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2024Klagomål mot Contiflex Ventures finanstillsynsmyndigheten FMA
juni 2024Klagomål mot Contiflex Ventures finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”9337″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Contiflex Ventures.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av Contiflex Ventures

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Contiflex Ventures

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Contiflex Ventures?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Contiflex Ventures?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Contiflex Ventures pålitliga?

Nej, Contiflex Ventures är inte alls att lita på. Med brist på registrerad plats, falska adresser, bristande reglering, mycket negativt betyg, återkommande problem med uttag av pengar och rapportering från FMA, är det tillrådligt att undvika denna plattform. Leta efter mer transparenta och säkra alternativ för att skydda din investering. Investera med extrem försiktighet och välj plattformar med bevisad finansiell integritet!

Hur får man tillbaka pengar från Contiflex Ventures?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Contiflex Ventures: Åsikter OCH KOMMENTARER – ÄR DET EN BLEDREG?»

 1. Migue svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Migue, tack för att du skrev om Contiflex Ventures. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *