✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

CORE GOLDEN Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren KÄRN GULD (även kallad coregolden.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen CORE GOLDEN för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade CORE GOLDEN. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CORE GOLDEN LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men detta är falskt eftersom det inte är registrerat där.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CORE GOLDEN, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Grundplan, Premiumplan och Supremeplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande plan: minsta initiala insättning på $ 0.1, avkastning på 10% dagligen.

Premiumplan: minsta initiala insättning på $ 2.001, avkastning på 12% dagligen.

Högsta plan: minsta initiala insättning på $ 5.001, avkastning på 15% dagligen.

CORE GOLDEN kontotyper
CORE GOLDEN kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CORE GOLDEN erbjuder är: det finns ingen information om detta, de kommer sannolikt att använda en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CORE GOLDEN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

CORE GOLDEN webbplats
CORE GOLDEN webbplats

CORE GOLDEN tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information och handledning, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om KÄRN GULD |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coregolden.com

Telefonnummer: har inte

E-post: har inte

Telegram: t.me/ccoregoldencom

>>> Bedömning på KÄRN GULD <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget KÄRN GULD är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte dess verkliga plats eftersom den inte är registrerad i Storbritannien när vi letar efter recensioner om KÄRN GULD Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meriter och okänd. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”795″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «CORE GOLDEN LTD: Betyg och kommentarer»

  1. TOLO svar

    Lita inte på dessa råttor, de låter dig aldrig dra sig tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *