✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att utföra en analys för att avgöra om CoreVisionFunds-företaget kan anses vara ett säkert och pålitligt alternativ, eller om, tvärtom, dess praxis och egenskaper skapar misstro. För att uppnå detta fördjupar vi oss i företagets webbplats, undersöker alla relevanta aspekter och granskar de grundläggande egenskaperna som är avgörande när vi väljer en kvalitetsmäklare från företagets plats till dess företagstillhörighet, dess regleringsnivå och dess rykte I branschen, nej detaljer.

Grundläggande information

🌐 webbplatscorevisionfunds.ai
???? företaget*Nämner det inte – LTD företagsnamn
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressWienerbergstraße 11/12a, 1100 Wien, Österrike
🕑 Webbplatsens ålderDen nämner inte när denna webbplats registrerades
FöretagstypKryptovaluta och cfds mäklare

Vid denna tidpunkt i vår analys kan vi redan med säkerhet säga att det finns legitima skäl att vara orolig över flera funktioner hos CoreVisionFunds. Bristen på transparens när det gäller dess placering och företagstillhörighet, tillsammans med andra inkonsekvenser som vi har identifierat, leder till att vi ifrågasätter integriteten och tillförlitligheten hos detta företag som investeringsmäklare.

Vad är Corevisionfunds?

Efter att noggrant ha granskat företagets hemsida kan vi dra slutsatsen att Corevisionfunds presenterar sig som en mellanhand i handeln med kryptovalutor och kontrakt för skillnad (CFD).

Kontotyper

Corevisionfunds erbjuder 5 olika typer av konton på webbplatsen:

kontonInvesteringar
básica$250
brons$7,500
silver$25,000
Guld$60,000
Premium$150,000

Information på webben

corevision funds webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Corevisionfunds webbplats som är corevisionfunds.ai. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Frånvaron av direkta kontaktuppgifter, förutom ett enkelt e-postmeddelande, är ett oroande tecken när man utvärderar ett företags tillförlitlighet. Bristen på ett telefonnummer eller andra sätt för direkt kommunikation kan göra det extremt svårt för kunder att lösa problem eller lämna in klagomål.

* Corevisions-förordningen

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

Bristen på information om reglering är en allvarlig försummelse från CoreVisionFunds sida, vilket väcker allvarliga farhågor om dess legitimitet och engagemang för att skydda kunder. De nämner att de är belägna i Österrike men de regleras inte av tillsynsmyndigheten i detta land, som de borde vara. Detta får oss att tro att de ljuger om sin verkliga plats. När en mäklare inte nämner sin regulatoriska status är det ett tydligt tecken på att den verkar utan extern tillsyn, vilket lämnar kunderna utan någon typ av juridiskt eller ekonomiskt skydd. Detta innebär att, om det skulle uppstå problem eller om mäklaren skulle agera bedrägligt, kan kunderna få betydande svårigheter att få tillbaka sina pengar.

Det är viktigt att iaktta yttersta försiktighet när man handlar med oreglerade företag, eftersom att skicka pengar till sådana enheter innebär avsevärd risk.

???? Slutlig CoreVisionFunds-värdering????

uppdateringar

Nyheter om CoreVisionFunds :

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot CoreVisionFunds spansk finanstillsynsmyndighet

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med CoreVisionFunds .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av CoreVisionFunds

Om du befinner dig i den olyckliga situationen att ha blivit lurad och letar efter vägledning om hur du gör anspråk på ditt kapital, rekommenderar vi att du går till FAQ-sektionen nedan. Det här avsnittet ger specifika råd och guider om de steg du kan vidta för att försöka få tillbaka dina pengar.

Hur man rapporterar CoreVisionFunds

Om du av någon anledning är missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och överväger att lämna in ett klagomål, inbjuder vi dig att utforska vår FAQ-sektion nedan.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till CoreVisionFunds?

Självklart! Det finns starkare och säkrare alternativ på marknaden. Vi inbjuder dig att utforska vårt urval av rekommenderade mäklare i ranking av de bästa mäklarna. Här hittar du en rad alternativ som bäst passar dina ekonomiska behov och intressen.

Hur kan jag anmäla CoreVisionFunds?

Processen för att lämna in ett klagomål mot CoreVisionFunds varierar beroende på var du befinner dig. Vi föreslår att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå vidare. Om du behöver ytterligare hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna i processen.

¿Es CoreVisionFunds pålitlig?

CoreVisionFunds är inte en pålitlig mäklare på grund av bristen på transparens i sina data och bristen på korrekt reglering. Dessutom har ett klagomål rapporterats av en finansiär, vilket väcker allvarliga tvivel om dess integritet och tillförlitlighet som företag.

Hur man får pengar från CoreVisionFunds?

Om du vill få tillbaka dina pengar har vi resurser som kan hjälpa dig i denna process. I vår artikel beskriver vi steg för steg hur man går tillväga för att få tillbaka pengar från ett bedrägligt företag som CoreVisionFunds. Tveka inte att konsultera den här guiden för att få hjälp med att få tillbaka dina pengar! här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Corevision fonder: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Juan Manuel svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Manuel, tack för att du skriver om Corevision-fonder. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *