✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget CORT SHARED TECHNOLOGY är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om CORT SHARED TECHNOLOGY och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscortshared.net | cortshared.com
???? företaget*Cort Shared Technology Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
📈 PlattformCort Shared Technology Ltd
📌 Adress566 CHISWICK HIGH ROAD
London, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-december-03 | 2023-26 juni
FöretagstypMarknadsföring av råvaror

Företag: ⚠️ CORT SHARED TECHNOLOGY ägs av Cort Shared technology Ltd, företaget nämner att det ligger i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information. Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är CORT DELAD TEKNOLOGI?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det CORT SHARED TECHNOLOGY är ett företag dedikerat till marknadsföring av råvaror.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Cort Shared Technology Ltd webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen CORT SHARED TECHNOLOGY, som är cortshared.net. Fångsten gjordes i Juni 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +44 7735049322

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

* Reglering av CORT DELAD TEKNIK

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slutbedömning av CORT DELAD TEKNIK ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Digitalelitemarkets och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Utöver detta har företaget pyramidala egenskaper, var försiktig.

CORT SHARED TECHNOLOGY, ett företag som påstås tjäna pengar genom att hyra mekanisk utrustning och mobil strömförsörjning, säger sig vara lokaliserat i Storbritannien, även om det påståendet väcker frågor om dess sanningshalt. Avsaknaden av konkret information om dess reglering skapar oro, eftersom detta kan tyda på att företaget verkar utan någon reglering. Brist på transparens och reglering kan urholka kundernas förtroende för din verksamhet. På en marknad där integritet och transparens är avgörande är det viktigt att potentiella kunder noggrant verifierar äktheten av företagets lokalisering och reglering innan de förbinder sig, för att skydda sina ekonomiska intressen och fatta välgrundade beslut.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om CORT SHARED TECHNOLOGY:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2023
Vi får ett stort antal meddelanden från kunder till Cort Shared technology Ltd som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

[demokrati id=”7871″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av CORT DELAD TEKNIK.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av CORT DELAD TEKNIK

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar CORT DELAD TEKNIK

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till CORT SHARED TECHNOLOGY?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera CORT DELAD TEKNIK?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är CORT SHARED TECHNOLOGY pålitlig?

Nej. CORT SHARED TECHNOLOGY är inte tillförlitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämn lägessituation, 2) nämna regleringssituationen 3) nämna webbplatsens ålder 4) o 5) o 6) o 7) valfritt beroende på om företaget har pyramidala egenskaper eller nämner avkastning så hög att vi tror att de är falska eller är kopplade till ett bluffföretag eller har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från CORT SHARED TECHNOLOGY?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

27 kommentarer om «CORT DELAD TEKNIK: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Patricia svar

  FANNY HAR RÄTT, HÄR I URUGUAY HÄNDE DET SAMMA FÖR OSS, DE LADDE OSS, DE LANSERADE KAMPANJER FÖR ATT FÖRBÄTTRA UTRUSTNINGEN, SOM I DET HÄR FALLET VAR UTRUSTNINGEN FÖR ATT LADDA MOBILTELEFONEN ELLER MOBILEN, DE DRÖJDE MED DETTA FÖRDEL, FÖR ATT FÅ OSS ATT TRO ATT DE HADDE HACKAT CSTL, OCH FÖR ATT FÖRSÄKRA ATT VI INTE VAR ROBOT MÅSTE VI GÖRA EN AUTENTIFIERING GENOM ATT SÄTTA PENGAR, MANAGER ANDREW BROZ, ELLER DET VAR HANS MANAGERS NAMN, HÄR I ETT SAMMANDRAG FRÅN MONTEVIDEO MABEL. DE GICK MED MINA PENGAR OCH DEN 21 DECEMBER FÖDELSEDAG MIN FÖRSTÄLLDA DOTTER

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, tack för att du skrev om Cort Shared technology Ltd. Denna mäklare anses för närvarande vara en BLEDREG.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Fanny svar

  För att inte undersöka i tid har CSTL förstört tusentals ecuadorianska familjer sedan den 20 december 2023, vilket lämnat dem i skuld. De kommunicerade bara för att säga att de är med en ny plattform och att om vi vill få tillbaka vår investering, bör vi registrera oss för den nya bluffen. Vad tråkigt för de människor som investerat tusentals dollar och nu inte ens behöver betala för grundläggande tjänster eller att köpa en present till sina små i jul, den nya bluffen heter Quantum Shinco Technology, varna alla som kan och sprida denna information.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fanny, tack för att du meddelade oss, denna information är väldigt användbar, du måste alltid vara beredd och skriva en recension så att så många inte fortsätter att bli lurade, kom ihåg att pengarna kan återvinnas. Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. kevin svar

  Det är ungefär som COTP-företaget
  De tar alla pengar men först säger de till dig att de ska betala dig men det gör de aldrig, de bara försvinner

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin, tack för att du skrev om Cort Shared technology Ltd. Denna mäklare anses för närvarande vara en BLEDREG.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *