Bux mäklare

Cryptos OTC Trading Platform Recensioner

Analys på Cryptos OTC Trading Platform

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Cryptos OTC-handelsplattform (kallas även med namnet: cotps.com), Det är en investeringsplattform. Rekommenderas verkligen Cryptos OTC Trading Platform för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Cryptos OTC Trading Platform ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Cryptos OTC Trading Platform en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Cryptos OTC Trading Platform nämner att vara en del av Cryptos OTC Trading Platform ltd.
 • Angående din plats, företaget nämner inte var det är baserat.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Cryptos OTC Trading Platform inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Cryptos OTC Trading Platform är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Cryptos OTC Trading Platform, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

La plattform att fungera som Cryptos OTC Trading Platform använder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Cryptos OTC Trading Platform tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Cryptos OTC Trading Platform Webbplats
Cryptos OTC Trading Platform Webbplats

Cryptos OTC Trading Platform tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: Företaget erbjuder inte mycket information annat än personliga vittnesmål och livediagram.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Cryptos OTC-handelsplattform

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: cotps.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi granskar Cryptos OTC Trading Platform. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Cryptos OTC-handelsplattform

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att företaget Cryptos OTC Trading Platform är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

¡UPPMÄRKSAMHET!: Cryptos OTC Trading Platform mäklare har kopplingar till företag KOPT y U91 fotboll. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

¡UPPMÄRKSAMHET!: Cryptos OTC-handelsplattform äger webbplatserna gcotp.com, otcai.com och peerusdt.club, även om de inte är aktiva nu, har de samma webbdesign. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Cryptos OTC Trading Platform? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

54 kommentarer om «Cryptos OTC Trading Platform: Betyg och recensioner»

 1. Marie svar

  Jag skulle vilja veta om detta företag är reglerat och kan jag investera där:

  https://solarium.world/home.html#services

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Marie, vi granskar flera recensioner för tillfället, vi kommer att sätta din som den viktigaste för att betygsätta denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   Hälsningar.

 2. Felix Belmonte svar

  Hej, de returnerar inte mina pengar och jag har försökt i flera dagar och ingenting. Jag planerar att gå till polisen för att anmäla dem för bedrägeri. Tack vare dina kommentarer tjänade jag inte mer pengar, men det jag vill nu är att återställa det jag redan skickat till dessa råttor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Felix Belmonte, tack för att du skrev om Cryptos OTC Trading Platform. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Elton Vega svar

  Hej, jag investerade 200 usdt och nu kommer sidan inte längre att vara öppen, de är förmodligen under underhåll men de har varit det i månader och ingenting har öppnats på COTPS-sidan

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Elton, de är dåliga människor, du förlorade dina pengar och du kan inte längre få tillbaka dem genom dem. Tack för att du kommenterar Cryptos OTC Trading Platform. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Angelica Reyes svar

  Jag investerade 2 vip d 300 och jag fick inte tillbaka alla pengar sedan 30 maj det finns ingenting och de svarar inte uppgifterna finns kvar men de skickar inte pengarna till geten

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angelica, de är dåliga människor, du förlorade dina pengar och du kan inte längre få tillbaka dem genom dem. Tack för att du kommenterar Cryptos OTC Trading Platform. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. cristina svar

  Bedrägerier, Hej Cotp hade ett certifikat som visade en adress på: 253 HAVELOCK ST, TORONTO – KANADA M6H3B8.

  För 3 dagar sedan har de en ny applikation i samma format som COTPS, det enda som ändrade färgerna. REGISTRERA DIG FÖR PEER USDT: peerusdt .club, PEER USDT TELEGRAMKANAL: https ://t .me/+–etgIs2FcaA2ODIx.

  Här lämnar jag länkarna

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cristina, tack för informationen, de är bedragare och du ska inte lita på dem, allt är designat för att stjäla dina pengar.

   Hälsningar.

  • navi-marknaden svar

   Jag visste ingenting, jag investerade mina endast 35 tusen dollar som jag kunde låna ut själv och en vecka innan månadens slut, precis när jag hade bestämt mig för att dra mig tillbaka när månaden var över, stängdes ansökan och jag stod i skuld utan pengar och inget jobb när det är galet.

 6. cristina svar

  COTPS-bedrägeri Sydamerika- Hej, de behöll mina pengar.

  Det finns nya plattformar COTPS.CC , GCOTP , OTCAI och U91 alla dessa plattformar är från samma ägare av COTP.

  Skicka mig ett mail så kan jag dela mer information.

  Hälsningar Christina

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cristina, om du kan utöka all denna information kommer det att vara till stor hjälp för många människor, kan du ge specifik information? Vem är ägaren, vad heter han? Var utför de bedrägerierna, var är deras kontor? ... osv ... osv.

   Hälsningar.

  • ram svar

   Hej Cristina snälla hjälp mig med information tack

   • Rekommenderademaklare.com svar

    Hej Marco, de är dåliga människor, du förlorade dina pengar och du kan inte längre få tillbaka dem genom dem. Tack för att du kommenterar Cryptos OTC Trading Platform. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 7. Maricela svar

  Godmorgon, jag investerade 470 dollar i COPTS och för ett par dagar sedan publicerade de att sidan var hackad och de ger oss inga fler förklaringar.Du kan inte längre komma in på sidan, värre för användaren, och jag investerade också 1000 dollar i USDT, i mäklaren XRANDER den tredje dagen försvann sidan nu ändrades sidan av datorfix, hjälp mig att få tillbaka mina pengar dessa två påstådda mäklare är en bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maricela, det är ett bedrägeri och tyvärr har det vi varnat i flera månader redan hänt, de nämner inte var företaget ligger, dess kontor eller någon typ av reglering, eller vilket företag de tillhör, som något seriöst företag borde göra, denna typ av företag som är mycket otransparenta och farliga att investera pengar. Tack för din kommentar om COPT. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • ram svar

    Hej Cristina snälla hjälp mig med information till detta FORUM tack

 8. roxana lara svar

  Jag är väldigt ledsen för jag tyckte det var en bra idé eftersom jag är mamma och jag inte har så många möjligheter att jobba och de lurade mig med de enda pengarna jag hade, jag litade på mig själv till sista stund.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roxana, det är en skam, de är dåliga människor, du förlorade dina pengar och du kan inte längre få tillbaka dem genom dem. Tack för att du kommenterar Cryptos OTC Trading Platform. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eric, många gånger händer det att webbplatserna från en dag till en annan inte längre svarar eller helt enkelt försvinner och där slutar historien om dina pengar, du förlorade dem och du kan inte längre återställa dem genom dem. Tack för att du kommenterar Cryptos OTC Trading Platform. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • claudia vanegas svar

    Good Morning
    Jag skulle vilja veta om min lätta tromp

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Claudia, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsätta denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

     Hälsningar.

 9. Drexler svar

  men om det är en nyskapad hemsida så är den inte ens ett halvår gammal och det visar sig att de säger att de är experter och har ett jättebra rykte och bla bla bla, de tror ingenting!!! de kommer att lura dig!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Drexler, det är sant, de är en bedrägeri.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.