Annonsera med oss

Kommentarer till Credit Wise

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Kreditvis (kallas Ă€ven creditwise.io), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Credit Wise för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Credit Wise. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Kleinman Enterprise LTD.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Credit Wise, mĂ€rkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Standardkonto, Avancerat konto och Maximalt konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, upp till 3 signaler per vecka, fasta och flytande spreads, hÀvstÄngseffekt upp till 1:10, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, upp till 5 signaler per vecka, fasta och flytande spreads, hÀvstÄngseffekt upp till 1:25, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support, upp till 20% bonus.

Avancerat konto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, upp till 7 signaler per vecka, fasta och flytande spreads, hÀvstÄngseffekt upp till 1:50, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support, upp till 50% bonus.

Maximalt konto: minsta initiala insÀttning pÄ $10.000, personliga signaler frÄn analytiker, fasta och flytande spreads, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 100, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support, upp till 100% bonus.

Kredittvisa kontotyper
Kredittvisa kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera Vad Credit Wise erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Credit Wise tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Credit Wise -webbplats
Credit Wise -webbplats

Credit Wise tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter och analyser, signaler, nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Kreditvis |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: creditwise.io

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Kreditvis <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Kreditvis Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och Àr belÀgen i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder. Dessutom, nÀr vi letar efter recensioner om Credit Wise hittar vi mÄnga som Àr negativa och underhÄlla om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : Credit Wise, tillsammans med WiseFunds, VirtualStocks, Capital Aktier, RoyaltyFinans y AtlasFX, Ă€gs av det ökĂ€nda företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som Ă€r bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals mĂ€nniskor.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Credit Wise? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Credit Wise: Betyg och kommentarer»

 1. Carolina svar

  Jag har fÄtt reda pÄ det ett tag, jag skulle vilja veta om det finns nÄgot sÀtt att ta ut pengarna eftersom jag inte kan pÄ egen hand

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carolina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Credit Wise. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *