✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Credit Wise

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Kreditvis (kallas även creditwise.io), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Credit Wise för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Credit Wise. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Kleinman Enterprises LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Credit Wise, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Standardkonto, Avancerat konto och Maximalt konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundkonto: minsta initiala insättning på $250, upp till 3 signaler per vecka, fasta och flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:10, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, upp till 5 signaler per vecka, fasta och flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:25, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support, upp till 20% bonus.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $5.000, upp till 7 signaler per vecka, fasta och flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1:50, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support, upp till 50% bonus.

Maximalt konto: minsta initiala insättning på $10.000, personliga signaler från analytiker, fasta och flytande spreads, hävstångseffekt upp till 1: 100, nyheter, utbildningsmaterial, 24/5 teknisk support, upp till 100% bonus.

Kredittvisa kontotyper
Kredittvisa kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera Vad Credit Wise erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Credit Wise tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Credit Wise -webbplats
Credit Wise -webbplats

Credit Wise tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nyheter och analyser, signaler, några live -diagram, ekonomisk kalender, ordlista, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Kreditvis |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: creditwise.io

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Kreditvis <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Kreditvis är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om Credit Wise hittar vi många som är negativa och underhålla om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Credit Wise, tillsammans med Wisefunds, Virtuella aktier, Capital Aktier, RoyaltyFinans y AtlasFX, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”1010″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Credit Wise: Betyg och kommentarer»

 1. Carolina svar

  Jag har fått reda på det ett tag, jag skulle vilja veta om det finns något sätt att ta ut pengarna eftersom jag inte kan på egen hand

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carolina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Credit Wise. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *