Kommentarer om Cresco Trading

 

➡️ I det här avsnittet Vi kommer att analysera Cresco Trading (även kallat med namnet: crescotradinglimited.com), är en mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Cresco Trading verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Cresco Trading ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Cresco Trading ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Cresco Trading nämner att vara en del av: Cresco Trading Limited (obefintlig)

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien enligt webbplatsen, men det finns inget giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Cresco Trading den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Cresco Trading är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Cresco Trading, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Grundplan: minsta initiala insättning $ 1.000.

Pro-plan: minsta initiala insättning $ 5.000.

VIP-plan: minsta initiala insättning $ 15.000.

Pro-plan: minsta initiala insättning $ 25.000.

Cresco Handelskontotyper
Cresco Handelskontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Cresco Trading erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Cresco Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Cresco Trading webbplats
Cresco Trading webbplats

Cresco Trading ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, ekonomisk kalender, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Cresco Trading

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: crescotradinglimited.com

📞 Telefonnummer: + 447537105175

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Cresco Trading. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Cresco Trading

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Cresco Trading -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att ha granskat det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET ⛔: i oktober 2021 har FCA läggs till Cresco Trading till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Cresco Trading? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Cresco Trading: Betyg och kommentarer»

 1. James C. svar

  FCA har inlett ett klagomål för bedrägerier över hela Europa, de är stora skurkar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej James C, tack för din kommentar om Cresco Trading. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *