CREX24 kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren CREX24, Ă€r en kryptovaluta mĂ€klare. Rekommenderas verkligen CREX24 för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ CREX24 ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Crex24 OÜ.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Estland.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom CREX24 inte nĂ€mner absolut nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare tror vi att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CREX24 erbjuder, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton; mikrokontot, bronskontot, platinakontot och guldkontot.

Micro-konto- Minsta 250 $ insÀttning, 24/5 support, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisvarningar.

Bronskonto- Minsta 5.000 24 $ insÀttning, 5/XNUMX support, utbildningscenter, dagliga marknadsöversikter, webbseminarier, prisvarningar, expertintroduktioner.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 24 dollar, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, introduktionsexperter, investeringsstrategianalytiker, 5 live -webinarier.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 24 dollar, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, webinarier, prisaviseringar, introduktionsexperter, investeringsstrategianalytiker, 5 live -webinarier.

CREX24 kontotyper
CREX24 kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CREX24 erbjuder Àr: CREX24 egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CREX24 tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

CREX24 webbplats
CREX24 webbplats

 

CREX24 tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger verkligen vÀldigt lite information och inga resurser eller verktyg för intresserade investerare.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CREX24

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: crex24.com/es/

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> UtvÀrdering av CREX24 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att CREX24 -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr ett oreglerat företag, det Àr baserat i lÀnder som Estland, nÀr vi letade efter andra vÀrderingar om företaget kunde vi inte hitta nÄgot, vilket skulle tyda pÄ att det Àr ett "nytt företag" ...

 

Av dessa skĂ€l anser vi att CREX24 inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CREX24? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

8 kommentarer om «CREX24: Betyg och kommentarer»

 1. Ronny svar

  De Àr kriminella. Jag flyttades 20.000 SRK (Sparkpoint) tokens, vÀrderade till cirka $ 300, till ett poolkonto som heter Crex24. Jag har gjort minst 12 pÄstÄenden och han svarar alltid att de redan har gjort insÀttningen, för att kontrollera mitt konto, naturligtvis en lögn och ett hÄn.
  LÀgg egentligen ingenting dÀr om du inte vill bli upprörd.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ronny, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CREX24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Peter svar

  Pedro, en riktig bedragare, du försvinner mynt och nĂ€r du vill ta ut dem Ă€r provisionerna sĂ„ krĂ€nkande att du inte fĂ„r ett enda mynt. ÖGON MED DETTA FOLK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CREX24. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. patrick svar

  Otillförlitligt eller opÄlitligt företag, tokens försvinner, nÀr du frÄgar dem förstÄr de dig aldrig, ja, lÀgg inte ett öre.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Patrick, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CREX24. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Vad menar du med att tokens försvinner?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *