Kommentarer om CRYPTOHUNTER

Analys på CRYPTOHUNTER

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera KRYPTJÄGARE (kallas även med namnet: cryptohunter.com), Det handlar om en Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas CRIPTOHUNTER verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om CRYPTOHUNTER ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är CryptoHunter en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • CRIPTOHUNTER nämner att vara en del av KRYPTJÄGARE. Uppdatera: De påstådda cheferna för företaget är: Victor Arredondo (radiovärd), Jonathan Bedoi, men i verkligheten är namnet Luis Miguel Cordero Sanchez.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Mexiko enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, tror vi att det är falsk information.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att CRIPTOHUNTER inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: CRYPTOHUNTER är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av CRYPTOHUNTER, i det här fallet ser vi att det erbjuder 1 typ av konto:

 • Konto 1: minsta initiala insättning $840.

La plattform att fungera som CRIPTOHUNTER använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som CRIPTOHUNTER tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

CryptoHunters webbplats
CryptoHunters webbplats

CRIPTOHUNTER tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, personliga erfarenheter, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information KRYPTJÄGARE

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: cryptohunter.com.mx
 • 📞 Telefonnummer: + (52) 55 4682 8992
 • 📧 E-post: nämner det inte

Du kanske undrar varför vi recenserar CRYPTOHUNTER. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på KRYPTJÄGARE

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att CRIPTOHUNTER-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till CryptoHunter till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022

UPPDATERING!: plattformen VICTOR ARREDONDO, JONATHAN BEDOI OCH DEN SOM KALLAR SIG DANTE HETER VERKLIGEN LUIS MIGUEL CORDERO SANCHEZ. den här VICTOR ARREDONDO POSERAR SOM RADIOPRÅKARE. Dessa är de ansvariga för Cryptohunter


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CRYPTOHUNTER? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «CRYPTOHUNTER: betyg och kommentarer»

 1. mary svar

  Det stämmer, de är bedragare. Jag blev kontaktad av en viss Diego Rascón och en viss Elena Orozco, de bad mig om 300 USD, de lovade mig uttag varje vecka och ingenting, sedan sa de till mig att för att ta ut måste jag ge 10% av vad jag hade genererat och fortfarande ingenting, och de svarar inte längre på meddelanden, var försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mary, vi hoppas att någon användare kan ge oss sin adress så att de slutar råna människor i god tro. Namnen de ger är falska och de manipulerar dig, de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, du måste få tillbaka dem på egen hand. Storbritanniens FCA är en tillsynsmyndighet, den fryser inte konton, det är allt en LÖGN!, de lurar dig. Tack för att du kommenterar CRIPTOHUNTER. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. noah romero svar

  Hej, hur mår du igen?Jag ber att vi enas för att kunna göra något med dessa bedragare.Det går inte för dem att posera som ett superlönsamt och säkert företag när de i verkligheten bara stjäl dina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Noe, vi hoppas att någon användare kan ge oss sin adress så att de slutar råna folk i god tro. Namnen de ger är falska och de manipulerar dig, de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, du måste få tillbaka dem på egen hand. Storbritanniens FCA är en tillsynsmyndighet, den fryser inte konton, det är allt en LÖGN!, de lurar dig. Tack för att du kommenterar CRIPTOHUNTER. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. noah romero svar

  Hej, vad sägs om en av listan över lurade av dessa personer, enligt detta besökte en person som heter Elana Orozco mig, och en viss Fabián
  Förhoppningsvis kan de ge mig sin plats, det kommer att hjälpa mig mycket eftersom jag inte längre kan lägga kommentarer om dem på deras sidor

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Noe, vi hoppas att någon användare kan ge oss sin adress så att de slutar råna folk i god tro. Namnen de ger är falska och de manipulerar dig, de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, du måste få tillbaka dem på egen hand. Storbritanniens FCA är en tillsynsmyndighet, den fryser inte konton, det är allt en LÖGN!, de lurar dig. Tack för att du kommenterar CRIPTOHUNTER. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. noah romero svar

  Jag lämnar det här meddelandet eftersom erfarenheten av kryptohunters är usel, det är ett bedrägeri där de inte returnerar dina pengar, de får dig verkligen att sätta in dem och ge, eftersom de ber dig om mer och därifrån ger de dig ingen vinst, mycket mindre i någon aspekt idag har de tagit bort mig från sin sida och de låter mig inte lägga någon typ av negativ kommentar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Noe, namnen de ger är falska och de manipulerar dig, de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, du måste återställa dem på egen hand. Storbritanniens FCA är en tillsynsmyndighet, den fryser inte konton, det är allt en LÖGN!, de lurar dig. Tack för att du kommenterar CRIPTOHUNTER. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. inkognito svar

  God eftermiddag till alla som har blivit lurade av detta gäng fräcka tjuvar, jag har information som kan hjälpa dig direkt att lära dig dem, en familjemedlem arbetade med dem i bara några dagar och gick därifrån för att han insåg gänget tjuvar som är eftersom de ger sig själva pseudonymer, personerna i andra änden av telefonen är VICTOR ARREDONDO, JONATHAN BEDOI OCH DEN SOM KALLAR SIG DANTE, HETER VERKLIGEN LUIS MIGUEL CORDERO SANCHEZ. den här VICTOR ARREDONDO POSERAR SOM RADIOPRÅKARE.
  Jag hoppas att administratörerna och människorna som har blivit lurade av dessa tjuvar, denna information är till nytta för dem, stämningar har redan lämnats in med motsvarande institutioner.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Incognito, kan du ge oss adressen och staden varifrån samtalen görs till bluffkunder? Namnen de ger är falska och de manipulerar dig, de kommer aldrig att ge dig dina pengar tillbaka, du måste få tillbaka dem på egen hand. UK FCA är en tillsynsmyndighet, den fryser inte konton, det är allt en LÖGN!, du blir vilseledd. Tack för att du kommenterar CRYPTOHUNTER. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. ANA AV KORSET svar

  Hej, snälla, jag blev lurad av företaget och CRIPTOHUNTER, de är bedragare och ingen gör någonting.
  Personen som lurade mig heter LUIS REYES, ROMAN, DANTE, snälla hjälp mig att rapportera DENNA individ, jag litade mycket på honom, jag trodde aldrig att han skulle göra det här. DE BE MIG OM MER PENGAR FÖR ATT LÖSA MITT KONTO, FCA har REDAN RINGT MIG... FÖRSTÄLLANDE. HAN BER MIG OM PENGAR FÖR ATT TINNING MEN I SLUTEN HAVDE JAG INGET SVAR.
  NU RINGER DE MIG FRÅN CRYPTOHUNTER SAMMA SAK. DE BER MIG ATT LOSSA KONTOT.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANA, deras namn är falska och de manipulerar dig, de kommer aldrig att returnera dina pengar, du måste återställa dem själv. UK FCA är en tillsynsmyndighet, den fryser inte konton, det är allt en LÖGN!, du blir vilseledd. Tack för att du kommenterar CRYPTOHUNTER. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Tania Marques svar

  Jag har inte fått svar från dessa personer på flera dagar, det verkar som om de lurade mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Tania Marques, tack för att du kommenterar CRIPTOHUNTER. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.