Crux24 kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Crux24 (även kallad crux24.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen att Crux24 gör en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Crux24. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Crux24, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto Silver- Minsta initiala insättning på $ 250.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000.

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000.

 

Crux24 kontotyper
Crux24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Crux24 erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Crux24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Crux24 webbplats
Crux24 webbplats

Crux24 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av de finansiella produkterna som Crux24 erbjuder, grundläggande förklaring av MT4-plattformen, vissa utbildningssektioner, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Crux24 |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: crux24.com

Telefonnummer: 87 52 233 116

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Crux24 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Crux24-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder när man letar efter recensioner om Crux24 vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. CONSOB (italiensk finansregulator) har lagt till Crux24 i sin svarta lista över obehöriga mäklare.

 

Uppmärksamhet: i juni 2020 hemeDet märks att Crux24-webbplatsen är praktiskt taget identisk med den för CruxINV, varnade en annan mäklare av den italienska tillsynsmyndigheten. Vi tror att dessa två mäklare är anslutna

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV Crux24 till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crux24? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *