Bux mäklare

Kommentarer på crypneteasy.com

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera cryptoneteasy.com (kallas även med namnet: cryptoneteasy.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas crypneteasy.com verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om crypneteasy.com ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är crypneteasy.com ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

cryptoneteasy.com nämner att vara en del av: Rogers Company OOD.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Bulgarien enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att crypneteasy.com har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: crypneteasy.com är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder cryptoneteasy.com, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 6 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning € 300, verktyg för handel.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 10.000, verktyg för handel, nyheter och kontoanalys.

Guldkonto: minsta initiala insättning € 25.000, verktyg för handel, kontonyheter och analys, uppslag.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 50.000, handelsverktyg, kontonyheter och analys, avancerade handelsverktyg, skattefria förmåner, personlig kontoansvarig, 24-timmars supporttjänst.

Diamantkonto: minsta initiala insättning € 100.000, handelsverktyg, kontonyheter och analys, avancerade handelsverktyg, skattefria förmåner, personlig kontoansvarig, 24-timmarssupport och SMS-handelssignaler.

VIP-konto: minsta initiala insättning € 100.000, handelsverktyg, nyheter och kontoanalys, avancerade handelsverktyg, skattefria förmåner, personlig kontoansvarig, 24-timmars supporttjänst och SMS-handelssignaler, webbseminarier och seminarier, utan provision.

Crypneteasy.com kontotyper
Crypneteasy.com kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som crypneteasy.com erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som cryptoneteasy.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Crypneteasy.com webbplats
Crypneteasy.com webbplats

cryptoneteasy.com ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information cryptoneteasy.com

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: cryptoneteasy.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på crypneteasy.com. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på cryptoneteasy.com

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget cryptoneteasy.com är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Observera ⛔: i oktober 2021 har FCA lagt till Cryptoneteasy.com till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lagt till Crypneteasy.com till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om crypneteasy.com? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

10 kommentarer om «crypneteasy.com: betyg och kommentarer»

 1. amanda saenz svar

  CNMV har skickat den här mäklaren till sin svarta lista, de kommer att betala för hela den skada som de har orsakat oss

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Amanda Saenz, tack för din kommentar på crypneready.com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Mary Becerra Moreno svar

  Ja, helt och hållet. Jag gjorde en investering på 42000 207.000 euro när jag till och med bad om lån, nu har jag 23000 XNUMX på mitt konto men för att ta ut dem måste jag betala XNUMX XNUMX. Jag är pank och ber någon som känner till detta om hjälp snälla 😢

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej María, allt är fiktivt, det enda riktiga är dina pengar, problemet är att de aldrig kommer att returnera dem till dig och de ber dig bedrägligt om mer pengar för att stjäla allt de kan, du bör försöka få tillbaka dem så snart som möjligt . Tack för att du kommenterar cryptoneteasy .com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 3. petra svar

  Hej alla miteinander. Ich habe nach einer Möglichkeit gesucht um meine little Pension aufzubessern. Im Internet fand ich einen Beitrag über Broker wo halt der ene or other Promi Empfohlen hat. Dann habe ich mich angemeldet und wollte selbst probieren.Das war Ende Oktober 2021. Da wurde ich sofort angerufen und es war ein netter Mann (Roberto) der mir alles erklären wollte. Det finns 250 Euro investerat. Er würde dies vermehren. Ich sollte nur beobachten var sich tut. Efter en vecka blir det 250 och 300 Euro. Schön dachte ich. Er rief mich an und sagte diesen Betrag würde ich monatlich bekommen, sollte allerdings etwas mehr Geld dazu tun. Nun stehen auf diesem Crypneteasy-Konto 2631 Euro und es tut sich nichts mehr. Mina Anträge auf Auszahlung ignorerades. Det är tut sich nichts. Telefonnummer gibt är keine. Der nette Roberto har ett deutsche Handynummer, dock inte existerat.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Petra, tack för din kommentar på crypneteasy .com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 4. doncho svar

  Total bluff faller inte Jag lät mig föras bort av en vän som var krokarna de lurade mig 3000 € tar jag inte med

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Doncho, tack för att du kommenterar crypneteasy .com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 5. Alex hår svar

  Deras tjänster är en lögn, de lurade mig fullständigt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Aleix Cabello, tack för att du kommenterade på crypneteasy.com. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.