Crypteriium Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Crypterium Financial Services (även kallad crypteriumfs.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Crypterium för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Crypterium Financial Services. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: England (vi tror att det är falskt, om det är sant bör det regleras av det engelska organet). 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypterium Financial Services, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Standardkontot och Premiumkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 $, välkomstbonus på 10%, personlig kontoansvarig, veckovis handel.

Standardkonto- Minsta 5.000 20 $ första insättning, 2% välkomstbonus, Seniorkontoansvarig, handel varje vecka, XNUMX utbildningar

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 50 $, XNUMX% välkomstbonus, ledande kontoanalytiker, dagliga signaler, full utbildningspaket.

Crypterium kontotyper
Crypterium Financial Services kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Crypterium Financial Services erbjuder är: Crypterium Financial Services egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Crypterium Financial Services tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Crypterium webbplats
Crypterium Financial Services webbplats

Crypterium Financial Services tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några live -diagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Crypterium Financial Services |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: crypteriumfs.com

Telefonnummer: + 447466659062

E-post: måste kontaktas direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på Crypterium Financial Services<<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Crypterium Financial Services är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den faktiskt ligger, när vi letar efter recensioner om Crypterium Financial Services hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare , utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2020 CONSOB tillagd Crypterium Financial Services till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till CONSOBs varning i september 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i oktober 2020 tillkom CNMV Crypterium Financial Services till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Crypterium? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Crypterium Financial Services: Betyg och kommentarer»

 1. Augustus Catala svar

  De erbjöd mig möjligheten att återkräva pengar som jag investerade i ett oreglerat företag och de bad mig om pengar för skatter, avgifter för Blockchain och dem, plus skatter, böter och när jag betalar allt försvinner 13000 XNUMX euro enligt dem. För att få betalt måste jag betala igen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Augusto, tyvärr är slutet på historien alltid densamma, de behåller dina pengar och du får inte tillbaka dem, men vi kan hjälpa dig. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypterium Financial Services. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.