Crypto Banc-kommentarer

I denna avdelning Vi analyserar Crypto Banc-mÀklaren, Àr en CFD-mÀklare specialiserad pÄ kryptovalutor. Rekommenderas verkligen Crypto Banc för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: EN TRADE EOOD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att den bygger pÄ: Sofia, Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om nĂ„gon reglering, vi tror att det Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Crypto Banc, vi noterar att det erbjuder Tre typer av konton: det gröna kontot, det svarta kontot och platinakontot.

Grönt konto- Upp till 35% bonus, 24/XNUMX support, kontoansvarig.

Svart konto- Upp till 65% bonus, support dygnet runt, kontoansvarig, avancerad handelstrÀning i en mÄnad.

Den sista typen av konto Àr Platinakonto- Upp till 85% bonus, support dygnet runt, kontoansvarig, avancerad handelstrÀning i tre mÄnader.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Crypto Banc-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Crypto Banc kontotyper
Crypto Banc kontotyper

den plattformar att fungera som Crypto Banc erbjuder Àr: Crypto Bancs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Crypto Banc tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Crypto Banc webbplats
Crypto Banc webbplats

Crypto Banc ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: de har inte riktigt utbildningssektioner eller ekonomiska verktyg.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Crypto Banc

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cryptobanc.net

Telefonnummer: + 44 1278 226020

E-post:[e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Crypto Banc-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare baserad i Bulgarien, den har redan en varning frÄn CNMV (spansk finansiell tillsynsmyndighet), och allt tyder pÄ (det finns inte mÄnga recensioner om företaget pÄ internet) att det Àr ett "nytt" företag.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypto Banc? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

7 kommentarer om «Crypto Banc: Betyg och kommentarer»

 1. Rafael svar

  Hej Jose
  Kanske kan du inte fÄ tillbaka dina pengar och inte din vÀn heller, jag var ocksÄ ett offer för Daniel. Men jag tror att vi kan hjÀlpa andra mÀnniskor att inte bli offer för dessa bedragare. Posta i alla forum du kan hitta om Àmnet och ju mer information det finns, desto mindre chans kommer det att finnas för bedragare

 2. Rafael svar

  De Àr en bluff. De har en man som kallar sig Daniel som ansvarar för att kontakta kunderna som registrerar sig pÄ webbplatsen och lovar att han aldrig hÄller och nÀr du sÀtter in pengarna fÄr du dem aldrig tillbaka Àr jag ett offer för hans bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rafael, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Crypto Banc med oss, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, kan du förklara lite mer om din erfarenhet av Crypto Banc? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ kapitaluttaget?

   HĂ€lsningar.

 3. Jose Luis svar

  Ja, jag kommer ihÄg att de ringde mig och jag föll i deras fÀlla och gav mig fördelar som aldrig uppfylldes och vÀrst av allt, att jag inte kan fÄ tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Banc med oss, det Àr verkligen synd vad du kommenterar. Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttag?

 4. Jose Luis Cancelas Silva svar

  Hej god morgon, i maj mÄnad i Är fick jag ett telefonsamtal frÄn en mÀklare (Daniel Anderson), jag började investera 1000 euro, men sedan investerade jag nÄgot mer tills jag nÄdde 5000 euro.
  Totalt att jag inte har fÄtt samtal eller mejl frÄn cryptobanc.net pÄ mer Àn tvÄ mÄnader, jag ringer dem kontinuerligt, jag skickar dem e-post men jag fÄr inget svar, jag har en vÀn som Àr i samma situation som jag, med skillnaden att han har investerat 12000 XNUMX euro.

  Jag skulle vilja vidta rÀttsliga ÄtgÀrder med dessa bedragare, men jag vet inte vart jag ska gÄ.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JosĂ©, tack för att du delade din erfarenhet med Crypto BAnc med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem? NĂ€r det gĂ€ller rapportering eller vidtagande av rĂ€ttsliga Ă„tgĂ€rder bör du kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, beroende pĂ„ var du Ă€r.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *