Annonsera med oss

Crypto Bull -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Crypto Bull (Ă€ven kallad crypto-bull.io), Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas Crypto Bull verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Crypto Bull. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

Det bör noteras att Crypto Bull-webbplatsen inte har en spansk version, men vi har fÄtt meddelanden frÄn spansktalande kunder, sÄ vi har ocksÄ beslutat att granska denna mÀklare.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Luxemburg, men om den faktiskt Ă€r baserad dĂ€r bör mĂ€klaren regleras av CSSF (Luxemburgs regulator), och detta hĂ€nder inte, vilket fĂ„r oss att tvivla pĂ„ den verkliga basen för Crypto Bull. 

 

Om vi ​​analyserar mĂ€klarens reglering: Crypto Bull nĂ€mner ett pĂ„stĂ„dd licensnummer, men nĂ€mner inte ens vilken regulator det tillhör, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Bull, mĂ€rkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Kvalificerat konto, professionellt konto och Profit Maker -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Kvalificerat konto- Minsta initial insÀttning pÄ $ 2.000, 50+ handelsinstrument, 1:50 hÀvstÄngseffekt, 10 handelssignaler per vecka, dedikerad kontoansvarig 24/5, riskhanteringswebinar, 25 kontoförsÀkringsprocent.

Professionellt konto- Minsta initial insÀttning pÄ $ 5.000, 50+ handelsinstrument, 1: 100 hÀvstÄngseffekt, 12 handelssignaler per vecka, dedikerad kontohanterare dygnet runt, riskhanteringswebbinarium, negativt balansskydd.

Profit Maker -konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 75, 1+ handelsinstrument, 100: 15 hÀvstÄngseffekt, 24 handelssignaler per vecka, dedikerad kontohanterare dygnet runt, VIP personlig analytiker, negativt balansskydd.

Crypto Bull -kontotyper
Crypto Bull -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Crypto Bull erbjuder Àr: Vi tror att Crypto Bulls egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som Crypto Bull tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Crypto Bull webbplats
Crypto Bull webbplats

 

Crypto Bull tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: nÄgra nyheter om finansiella hÀndelser av intresse, egentligen inte mycket mer Àn detta.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Crypto Bull

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: crypto-bull.io

Telefonnummer: +34-93-220-90-91, +34-91-003-96-15

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Crypto Bull <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Crypto Bull -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den nĂ€mner att den Ă€r baserad i Luxemburg men den regleras inte av den luxemburgska regulatorn, vilket fĂ„r oss att tvivla pĂ„ att den verkligen Ă€r baserad i Luxemburg, det nĂ€mns inte vilket företag det tillhör. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Crypto Bull

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypto Bull? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

57 kommentarer om «Crypto Bull: Betyg och kommentarer»

 1. Rocio svar

  Det Àr sant om mychargeback, kanske tog det ett tag men vi kunde fÄ tillbaka mitt kapital. Processen tog veckor men den uppnÄddes. De var ocksÄ vÀldigt trevliga.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rocio, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

  • JosĂ© Manuel svar

   Hej rocio, hur mÄr du ... hur fick du det? En hÀlsning

 2. José Manuel svar

  Bra .. ja, de ber mig ocksÄ om 10%. För att kunna ta ut det .. och de kommer inte att lÄta mig ta ut mindre mÄste det vara summan. Kan nÄgon hjÀlpa mig vad jag gör som de sÀger hÀr runt omkring Àr de bedragare ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose Manuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Av det du kommenterar kan det tydligt sÀgas att denna mÀklare Àr en SCAM, du behöver inte betala 10% för att ta ut ditt kapital, det Àr en bluff, det Àr en del av samma BEDRAG eller bedrÀgeri, de kommer inte lÀngre att returnera det till dig, agera snabbt, krÀva dina pengar pÄ andra sÀtt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. Mak svar

  Det Àr synd att ett företag Àr dedikerat till bedrÀgeri sÄ ingenting hÀnder med mig om de har stulit 7 tusen euro rent de sa till mig att det kommer att ge mig inkomst men det Àr falskt jag hoppas att samma sak som jag inte hÀnder dig idag Àr jag i skuld utan mina pengar utan jag jobbar med tvÄ tusen euro skulder som tikarsöner Àr de hÀr första jag började med Javier Jag slutade med en tikdotter som heter Amelia jag bor i Spanien det Àr synd jag hoppas att de rÄkar ut för en olycka och de dör överhuvudtaget

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mak, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. BedrÀgerier svar

  SCAM ber dig att investera mer och mer och nÀr du fÄr en bra vinst berÀttar de att du mÄste gÄ 10% för att ta ut din och din investering de byter rÄdgivare och ingen ringer eller svarar Ingen investerar pengar hÀr SCAM I AM SPANISH 639346164

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej bedragare, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. Riano svar

  Jag investerade i kryptotjur men jag skickar meddelanden till dem om att jag vill dra tillbaka det jag investerat men de svarar mig inte, sanningen Àr att jag Àr orolig för att jag lÄnat dem, det jag investerade var $ 2000 pesos, de sa till mig att investera $ 100USD och att jag skulle göra vinst och att de skulle ge Äterbetalningen men sanningen Àr, jag vet inte vad jag ska göra, rÄdgivaren svarar inte pÄ mina meddelanden, han ser dem men gör det inte SÀg mig vad som helst. Sanningen Àr, snÀlla hjÀlp mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Riano, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

  • Alexander svar

   God morgon, jag Àr i samma situation som Ariano, de svarar inte och uttagen Àr inte effektiva, en hÀlsning.

 6. Noelia Fernandez Gonzalez svar

  Jag Àr Noelia igen, nu sÀger hon till mig att jag mÄste betala 10 procent av allt jag har, jag sÀger till henne att jag inte vill ha allt, jag vill bara ha det jag investerat och hon sÀger till mig att de Àr i konkurs och de kommer att returnera allt .... Jag har sagt att jag inte kommer att betala nÄgonting och att jag skickar allt skriftligt. Om inte, vÀnder jag mig till nÄgra bra advokater, rekommenderar nÄgon mig till en som har gjort det bra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Noelia, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Tja, lÄt oss berÀtta att att be dig om pengar att ta ut, kombinerat med det faktum att vi pratar om en mÀklare utan nÄgon form av reglering Àr en fruktansvÀrd kombination, allt du sÀger lÄter verkligen vÀldigt dÄligt. Varför ska du betala dessa 10%?

   hÀlsningar

 7. Noelia svar

  Jag tror ok att jag Àr en annan bedragare, jag sÀtter in 8000 euro och jag har 39000 pÄ kontot men nÀr jag sa att jag ville dra ut sa han till mig att min rÄdgivare skulle lÀmna och att en annan kollega skulle kontakta mig och jag Àr fortfarande Jag Àr desperat, vad ska jag göra för att rapportera och ta ut mina pengar?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Noelia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Och vad sÀger de till dig nÀr du försöker kommunicera? Kanske Àr det bÀst att du kontaktar en advokat eller finansregulatorn i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

   hÀlsningar

 8. Telmo nunes svar

  Det Àr en falsk mÀklare, jag talade med Javier (+44 7878 166623) i början och Claudia (+44 7988 546466) för dokument, efter att du har gett dem pengarna Àr det omöjligt att fÄ det. Ingen svarar pÄ telefoner eller svarar pÄ meddelanden.
  Alla lögner, var försiktig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Telmo: ”Det Ă€r en falsk mĂ€klare, jag talade med Javier (+44 7878 166623) i början och med Claudia (+44 7988 546466) för dokumentation, efter att ha gett dem pengarna Ă€r det omöjligt att ta ut dem. Ingen svarar pĂ„ telefoner eller svarar pĂ„ meddelanden.
   Rena lögner, var försiktig. "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Telmo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

    hÀlsningar

    • Telmo nunes svar

     Jag kommer frÄn Portugal, och jag lÀgger lite pengar (300 euro) pÄ grund av vÀnner som puttade mycket mer, alla förlorar nu alla pengar. Vi har inga kontakter förutom WhatsApp (+44 7878 166623), vi skickar meddelanden, Javier (jag Àr inte sÀker pÄ om det Àr ett riktigt namn) lÀser men svarar inte. Claudia personen som ringde flera gÄnger pÄ grund av dokument svarar inte bara nu heller.
     Var försiktig, det Àr en bluff.

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Telmo Nunes: ”Jag Ă€r frĂ„n Portugal och jag lĂ€gger in lite pengar (300 euro) pĂ„ grund av vĂ€nner som lagt in mycket mer, nu har alla tappat sina pengar. Vi har inga kontakter förutom WhatsApp (+44 7878 166623), vi skickar meddelanden, Javier (vet inte om det Ă€r det riktiga namnet) lĂ€ste meddelandena men svarade aldrig. Claudia, personen som ringde mig flera gĂ„nger för att begĂ€ra dokument, svarar nu helt enkelt inte.
      Var försiktig, det Àr en bluff. "

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Telmo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

      Har du andra nummer, kontaktnamn, mejl som du har kontaktats frÄn?

      hÀlsningar

 9. ytterligare en bluff svar

  Jag investerade lite men för mig Àr det mycket jag investerade 100 dollar som jag lÄnat för att de sa till mig att jag skulle betala det med tillÀgg men de lÄter mig inte ta ut mina intÀkter, jag skickar meddelanden till dem och tjuvarna gör det inte svara pÄ alla meddelanden.

  MÀklaren sÀger att han heter Javier Garcia Gomez och hans whatsappnummer Àr +44 7878 166623

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej One More Scammer, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du kontaktmeddelanden frÄn Crypto Bull?

   hÀlsningar

 10. KLOCKA svar

  De ber dig att sÀtta in pengar för att ta ut, och om du betalar dem dÄ uppfinner de en annan avgift eller pengar att ta ut och sÄ vidare tills du inte har mer pengar. SCAMMERS.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej klocka, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 11. Luis svar

  Just nu har jag en viss Javier García som mÀklare men som alla sÀger att de ber dig om en provision för Ami -tjÀnsten, sÄ att be om 10% tack Asus -kommentarer jag satte nÀstan $ 4500

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Kommission för tjÀnsten? Vad Àr det du sÀger?

   hÀlsningar

 12. Luis garrido svar

  Jag Àr Luis Garrido frÄn Mexico City och jag blev ocksÄ lurad av detta företag. Medan du investerar fungerar allt mycket bra, men nÀr det gÀller att göra uttag Àr det dÄ problemet kommer. Du betalar provisionen pÄ 10% av det du vill ta ut, vilket mÄste vara i förskott men du fÄr aldrig pengarna. Nu kom de till mig att jag mÄste ta ut allt kapital eftersom de kommer att avsluta kontot men inte utan att först betala provisionen. Vem kan du vÀnda dig till?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Var frÄn Mexiko, försök kontakta CNBV.

   hÀlsningar

 13. Mari jsf svar

  Hej, jag har blivit lurad, jag investerade 250 euro och jag hade ett kapital pÄ 1200 för att ta ut det, jag hade Zara Leandro Javier och slutligen Alberto som accessorer och fram till idag svarar han mig inte pÄ tvÄlen och Cohen telefonjavier blockerade mig frÄn wasap sÄ och en viss Adriån Ayala och hÀr vÀntar pÄ huvudstaden i ett Är sÄ jag sÀger att om det finns nÄgra meddelanden frÄn mÀnniskor som sÀger att de har kunnat dra ut kapitalet och att de inte har blivit lurade sÀger jag att de tro det inte, de Àr tjuvar och bedragare och de leker med de mest behövande mÀnniskorna och försöker komma ur nöd med dessa bedragare som aldrig investerar i dessa saker

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mari, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 14. Salvador lara svar

  Salvador
  Hej, jag Àr en till ...
  Jag Àr ledsen att jag har blivit lurad, jag har investerat $ 5000.dlls.
  I handeln har jag tjÀnat 45000 15000 dollar. Jag ville ta ut 10 11 dollar. De sa till mig att jag var tvungen att betala 3200% provision plus XNUMX% skatt. Betala $ XNUMX.dlls. För pension och jag har inte fÄtt nÄgot Àn. (Det finns en viss, Leandro Vazquez, Nataly och Roberto Lopez, den senare pÄstÄr sig vara verkstÀllande)
  Jag hÄller pÄ att stÀmma med brittiska advokater som har fÄtt en registrering i Storbritannien men pÄstÄendet börjar 5% frÄn domstolen för vilket belopp som helst.
  Nu har jag inga pengar till mer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Salvador, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om dessa advokater lÄter de som en annan bluff, var försiktig eftersom de mÄnga gÄnger Àr frÄn samma företag. Hur kom du till dem? Har du webbplatsen?

   hÀlsningar

 15. Maria Carmen Fernandez Del Campo svar

  Är en gotcha. Som andra sĂ€ger ovan nĂ€r du vill ta ut dina pengar tillĂ„ter de dig inte och ber dig betala en provision pĂ„ 10% av din vinst och innan du tar ut dina pengar. Jag rapporterade det till polisen och CNMV i Spanien, som uppfann dem och sedan lade dem pĂ„ en svartlista med bedragare. Polisen undersöker dem och för mitt klagomĂ„l, Ă€ven om jag tror att det kommer att bli fler i Spanien. De kom in i en falsk reklam för Risto Mejide, och han förnekar sjĂ€lv att han gjort den hĂ€r annonsen, hans identitet planterades. De stjĂ€l dig och ger dig aldrig dina pengar eller förmĂ„ner. Polisen tipsar mig om att de inte kommer att betala en sĂ„dan provision eftersom de inte heller kommer att ge dig dina pengar nĂ€r de vĂ€l Ă€r betalda, det Ă€r bara för att fĂ„ ut mer av dig. De regleras inte av CNMV eller av nĂ„gon. De vet inte var de Ă€r, Barcelonas telefonnummer Ă€r falskt, det Ă€r en tjĂ€nst och frĂ„n och med idag fungerar det inte. Jag kontaktade en viss Selena och sedan Javier Garcia. det finns inget sĂ€tt att kontakta dem, deras mejl Ă€r falska.
  Jag rekommenderar det inte till nĂ„gon, de kommer att stjĂ€la dina pengar som jag. Jag rekommenderar att du anmĂ€ler datorbrott till polisen och till CNMV. Ju fler av oss desto bĂ€ttre. Även dĂ„ kommer de att kalla dig andra av samma Ă€r samma med olika namn. Det Ă€r en pyramidbluff. Ge dem inte ett öre. och kontakta CNMV som berĂ€ttar att de inte Ă€r reglerade

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 16. Roque Nelson roman medina svar

  Herregud för jag tror att jag Ă€r en av de lurade jag har xasi 3,000.00 € investerat och i teorin har jag vunnit 16,441.93 10,000.00 € varav jag begĂ€rt 26 XNUMX € och fortfarande har jag sedan XNUMX oktober inte kunnat samla in jag behöver hjĂ€lp och jag gör det inte vet vad jag ska göra och jag gick fortfarande mĂ„nga lĂ„nga och invasslingar som jag ska se mig sjĂ€lv pĂ„ gatan.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roque, tack för att du delar din erfarenhet med Cypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad hÀnder nÀr du försöker ta ut dina pengar?

   hÀlsningar

 17. Diego F. svar

  Hej alla,

  sÀga att jag Àr densamma. För 4 dagar sedan har jag inte fÄtt svar frÄn min förmodade rÄdgivare (en viss Nataly Beltrån) eller frÄn mannen som kontaktade mig i början för att öppna mitt konto (en viss Esteban). Jag vÀntar pÄ att nÄgon ska kontakta mig, men det luktar att det hÀr Àr en bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Diego, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e -post.

   hÀlsningar

 18. IPD svar

  NÀr det gÀller att ta ut pengarna Àr de skurkar och de tillÄter det inte, de hittar pÄ en miljon nya ursÀkter varje gÄng man vill ta ut, det luktar mycket som en bluff jag hade tur för jag skulle skicka dem en mycket pengar hade de fÄtt mig att lita pÄ dem. Men lyckligtvis bestÀmde jag mig för att undersöka lite och vÀl mina misstankar verkar vara sanna eftersom jag fortfarande inte kan ta ut en krona

  min rekommendation Àr att de inte fungerar med kryptotjur

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej IPD, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

   • Adelson Tavares svar

    Inte i början kontaktade en viss Maria mig och mitt land som hon sa att hon var tillgÄng till, hon tjÀnade 4.000 15.000 tusen, i Amazon var hon försÀkrad, hon fick 44.000 10 vinster och köpte mer Àn 10 5000.00 vinster nÀr Acer ett uttag berÀttade för mig att jag var tvungen att betala 500% Eftersom han inte hade 1000.00% i handen, blev han trött och gjorde en bestÀllning pÄ 5000.00, bara att det var som Ratazanas, jag sa att jag var tvungen att betala 5000.00 euro och mer Àn en försÀkring pÄ pengarna som fanns i en tysk bank som sades, som För pengarna betalade jag XNUMX euro för att fÄ XNUMX euro, under veckan sa Leandro att det var dÄligt att han skulle till Cuba Acer för en operation, och jag ringde telefon, svarade en mycket vÀnlig Nataly, som tittade pÄ mitt konto och sa att XNUMX inte fanns pÄ mitt konto, han berÀttade att han letade efter var han var och efter att han slutade svara pÄ mina samtal har det gÄtt tvÄ mÄnader sedan han svarar inte lÀngre och tittar inte pÄ meddelandena, telefonerna Àr frÄn Cypern.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Adelson, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     Har du nummer, kontaktnamn, mejl? FrÄn vilket land skriver du till oss?

     hÀlsningar

 19. Eduardo svar

  Det Àr en total bluff, nÀr du vÀl har investerat gÄr det inte att ta ut nÄgonting. De lurar dig att betala skatt och försÀkring för att kunna ta ut, men du kan inte. NÀr du försöker kontakta din agent sÀtter de en ny som berÀttar att den andra gjorde fel och de ber dig igen om mer pengar att ta ut. Agenten berÀttar att han har nÄtt en överenskommelse med företaget och istÀllet för att hÄlla 10% provision kommer de bara att stanna 4%, men du mÄste betala ÀndÄ. I mitt fall Àr jag i absolut ruin och ber om krediter för att kunna betala. Genom att föreslÄ att jag accepterade att de skulle behÄlla 10% om de tog över den pÄstÄdda betalningen och berÀttade att jag inte hade nÄgra pengar att betala, har de slutat kontakta mig och telefonnumret varifrÄn de ringde mig, ingen svarar lÀngre.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Det Àr löjligt dessa betalningar som de ber dig, de kommer att berÀtta vad som helst sÄ lÀnge du skickar dem mer pengar, du kan helt enkelt inte lita pÄ oreglerade mÀklare som Crypto Bull.

   hÀlsningar

   • Eduardo svar

    Den första personen som kontaktade mig hette Alberto Vargas med e -post [e-postskyddad] kontaktade mig ocksÄ en sÄdan [e-postskyddad] direktör för handelsavdelningen, alla lögner. Jag undrar om han bodde för uthyrning eller Àgde min lÀgenhet, jag antar att han bad om en inteckning för att betala dem mer pengar. Med den hÀr personen var det omöjligt att dra tillbaka nÄgonting. De fick mig att installera anydesk fjÀrrkontrollprogram pÄ min dator och de bad mig om bilder av mitt kreditkort pÄ bÄda sidor och mitt identitetskort, jag var dum att tro pÄ alla deras lögner och med locket som jag hade gjort en hel del pengar, De fick mig att be om krediter för att kunna ta ut förmÄnerna. Alla lögner, nu Àr jag förstörd, lever pÄ vÀlfÀrd och hÄller pÄ att slÀngas ut pÄ gatan eftersom jag inte kan betala hyran för lÀgenheten.
    För mig Àr det mycket tydligt att det Àr en bluff och "mÀklarna" Àr riktiga bedragare och tjuvar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Eduardo, allt du nÀmner om Crypto Bull Àr en riktig skam, Àven om tyvÀrr att denna typ av mÀklare har dessa metoder med sina kunder inte Àr ovanligt. Du bör kontakta finansregulatorn i ditt land, vilket land kommer du frÄn?

     hÀlsningar

 20. Washinton svar

  Det Àr bra, jag rekommenderar det, jag har jobbat i ett par mÄnader och jag har tagit ut pengar utan problem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Washinton, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi rekommenderar ocksÄ försiktighet eftersom vi talar om en mÀklare utan reglering, det Àr inte klart var den Àr baserad och inte heller har ett gott rykte.

   hÀlsningar

 21. Johan svar

  Jag har vÀntat 3 mÄnader pÄ 2500 USD för att begÀra ett uttag och de ger mig inget svar, jag rekommenderar det Àrligt talat inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jhoan, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Har du redan försökt kommunicera frÄn ett nytt nummer eller e -post? 3 mÄnader? Detta Àr mycket oseriöst frÄn Crypto Bulls sida.

   hÀlsningar

 22. Alejandra Paez svar

  Det Àr ett pÄlitligt företag jag har redan tagit ut 150 euro

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vi rekommenderar försiktighet eftersom det Àr en oreglerad mÀklare, eftersom det ocksÄ Àr en mÀklare som det inte nÀmner vilket företag det tillhör.

   hÀlsningar

 23. miki svar

  Hej, de kallar mig en viss Javier Garcia Gonzalez och jag kan inte ta ut mina pengar, jag har lÀst erfarenheter av bedrÀgerier frÄn dessa berömda investeringsmÀklare, naturligtvis har jag försökt ta ut mina pengar och personen som heter fÄr mig helt enkelt inte lÄta mig ta ut. min huvudstad. kan du göra nÄgot? Eller Àr jag redan lurad?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miki, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull, kommer du ihÄg hur du kom till dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Men vad hÀnder nÀr du försöker ta ut dina pengar?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *