✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Crypto Bull -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Crypto Bull (även kallad crypto-bull.io), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas Crypto Bull verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Crypto Bull. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Det bör noteras att Crypto Bull-webbplatsen inte har en spansk version, men vi har fått meddelanden från spansktalande kunder, så vi har också beslutat att granska denna mäklare.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Luxemburg, men om den faktiskt är baserad där bör mäklaren regleras av CSSF (Luxemburgs regulator), och detta händer inte, vilket får oss att tvivla på den verkliga basen för Crypto Bull. 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: Crypto Bull nämner ett påstådd licensnummer, men nämner inte ens vilken regulator det tillhör, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Bull, märkte vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Kvalificerat konto, professionellt konto och Profit Maker -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Kvalificerat konto- Minsta initial insättning på $ 2.000, 50+ handelsinstrument, 1:50 hävstångseffekt, 10 handelssignaler per vecka, dedikerad kontoansvarig 24/5, riskhanteringswebinar, 25 kontoförsäkringsprocent.

Professionellt konto- Minsta initial insättning på $ 5.000, 50+ handelsinstrument, 1: 100 hävstångseffekt, 12 handelssignaler per vecka, dedikerad kontohanterare dygnet runt, riskhanteringswebbinarium, negativt balansskydd.

Profit Maker -konto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 75, 1+ handelsinstrument, 100: 15 hävstångseffekt, 24 handelssignaler per vecka, dedikerad kontohanterare dygnet runt, VIP personlig analytiker, negativt balansskydd.

Crypto Bull -kontotyper
Crypto Bull -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Crypto Bull erbjuder är: Vi tror att Crypto Bulls egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Crypto Bull tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Crypto Bull webbplats
Crypto Bull webbplats

Crypto Bull tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några nyheter om finansiella händelser av intresse, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Crypto Bull

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: crypto-bull.io

Telefonnummer: +34-93-220-90-91, +34-91-003-96-15

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Crypto Bull <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Crypto Bull -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är baserad i Luxemburg men den regleras inte av den luxemburgska regulatorn, vilket får oss att tvivla på att den verkligen är baserad i Luxemburg, det nämns inte vilket företag det tillhör. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering december 2019: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Crypto Bull

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”300″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

57 kommentarer om «Crypto Bull: Betyg och kommentarer»

 1. Rocio svar

  Det är sant om mychargeback, kanske tog det ett tag men vi kunde få tillbaka mitt kapital. Processen tog veckor men den uppnåddes. De var också väldigt trevliga.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rocio, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • José Manuel svar

   Hej rocio, hur mår du ... hur fick du det? En hälsning

 2. José Manuel svar

  Bra .. ja, de ber mig också om 10%. För att kunna ta ut det .. och de kommer inte att låta mig ta ut mindre måste det vara summan. Kan någon hjälpa mig vad jag gör som de säger här runt omkring är de bedragare ..

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose Manuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Av det du kommenterar kan det tydligt sägas att denna mäklare är en SCAM, du behöver inte betala 10% för att ta ut ditt kapital, det är en bluff, det är en del av samma BEDRAG eller bedrägeri, de kommer inte längre att returnera det till dig, agera snabbt, kräva dina pengar på andra sätt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Mak svar

  Det är synd att ett företag är dedikerat till bedrägeri så ingenting händer med mig om de har stulit 7 tusen euro rent de sa till mig att det kommer att ge mig inkomst men det är falskt jag hoppas att samma sak som jag inte händer dig idag är jag i skuld utan mina pengar utan jag jobbar med två tusen euro skulder som tikarsöner är de här första jag började med Javier Jag slutade med en tikdotter som heter Amelia jag bor i Spanien det är synd jag hoppas att de råkar ut för en olycka och de dör överhuvudtaget

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mak, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Bull. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *