Crypto Deutsch Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Crypto Deutsch (kallas Ă€ven cryptodeutsch.com), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Crypto Deutsch verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Crypto Deutsch. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att den bygger pĂ„: det nĂ€mns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Deutsch, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Startkonto, entreprenörskonto och investerarkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 250, balansskydd, minsta handelsobligationer, islamskt konto, standardspread.

Företagarkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 2.000, balansskydd, mellanhandelsobligationer, islamskt konto, variabel spridning.

Investerarkonto: minsta initiala insĂ€ttning pĂ„ € 10.000, balansskydd, höga handelsobligationer, islamskt konto, fast spread.

Crypto Deutsch -kontotyper
Crypto Deutsch -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Crypto Deutsch erbjuder Àr: plattform CD Web Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Crypto Deutsch tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Crypto Deutsch webbplats
Crypto Deutsch webbplats

Crypto Deutsch tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: information, guider och förklaringar av grundlÀggande begrepp, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Crypto Deutsch |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: cryptodeutsch.com

📞 Telefonnummer: +4471565111 | +4471500000

📧 E-post: har inte.

 

>>> Bedömning pÄ Crypto Deutsch <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Crypto Deutsch Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte ens nÀmner var den Àr registrerad, den Àr inte reglerad av nÄgon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som letar efter recensioner om Crypto Deutsch Àr negativa och Àr roliga om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom FMA (Österrike) Crypto Deutsch till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till FMA -varningen för mars 2021 ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypto Deutsch? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Crypto Deutsch: Betyg och kommentarer»

 1. Walter svar

  De upptrÀder som investeringsproffs men om du ber om att ta ut dina pengar sÄ respekterar de dig och blockerar dina uttag, jag har redan rapporterat dem men jag kunde inte fÄ tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Walter, tack för att du frÄgade om Crypto Deutsch. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *