Crypto Deutsch Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Crypto Deutsch (kallas även cryptodeutsch.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Crypto Deutsch verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Crypto Deutsch. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Deutsch, noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Startkonto, entreprenörskonto och investerarkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: minsta initiala insättning på € 250, balansskydd, minsta handelsobligationer, islamskt konto, standardspread.

Företagarkonto: minsta initiala insättning på € 2.000, balansskydd, mellanhandelsobligationer, islamskt konto, variabel spridning.

Investerarkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, balansskydd, höga handelsobligationer, islamskt konto, fast spread.

Crypto Deutsch -kontotyper
Crypto Deutsch -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Crypto Deutsch erbjuder är: plattform CD Web Trader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Crypto Deutsch tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Crypto Deutsch webbplats
Crypto Deutsch webbplats

Crypto Deutsch tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: information, guider och förklaringar av grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Crypto Deutsch |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: cryptodeutsch.com

📞 Telefonnummer: +4471565111 | +4471500000

📧 E-post: har inte.

>>> Bedömning på Crypto Deutsch <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Crypto Deutsch är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte ens nämner var den är registrerad, den är inte reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som letar efter recensioner om Crypto Deutsch är negativa och är roliga om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom FMA (Österrike) Crypto Deutsch till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen för mars 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Crypto Deutsch? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Crypto Deutsch: Betyg och kommentarer»

 1. Walter svar

  De uppträder som investeringsproffs men om du ber om att ta ut dina pengar så respekterar de dig och blockerar dina uttag, jag har redan rapporterat dem men jag kunde inte få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Walter, tack för att du frågade om Crypto Deutsch. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.