✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Crypto Engine. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Crypto Engine och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsCrypto-Engine.org-CryptoEngine.App-CryptoEngine.io-Crypto-EngineApp.com-Crypto-Engines.com
???? företagetCrypto Engine (nämner inte vilket företag den tillhör)
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressOkänd

Vad är YuanPay Group?

Till att börja med är Crypto Engine inte en mäklare i sig, det är snarare en webbplats som används av olika mäklare och investeringsbolag för att skaffa nya kunder.

Kunder registrerar sig genom ett formulär, med hjälp av aggressiv reklam, dessa uppgifter skickas sedan till olika mäklare. Webbplatser som liknar denna finns i spader, så är dessa typer av webbsidor säkra?

surfar på webben

Crypto Engine webbplats

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig och erbjuder dem en snabb och enkel registrering, lätta intäkter och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig och säker som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad eller belägen.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet. VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG.

uppdateringar

Nyheter om Crypto Engine:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023-

Användarrecensioner

[demokrati id=”5138″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Crypto Engine.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Slutlig värdering av kryptomotor

En pocas palabras, vår rekommendation är: LITA INTE på Crypto Engine.

Som vi nämnt tidigare så är det en webbplats som inte nämner var den finns eller vilket företag den tillhör, det vill säga att du inte kommer att kunna göra anspråk på någon om en olycklig händelse inträffar, såsom plötslig förlust av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att ge personuppgifter till dessa typer av webbplatser eller företag är mycket osäkert. Var uppmärksam på vem du ger dina personliga kontaktuppgifter! Det är bäst att du tänker noga och noga om du vill ge dina uppgifter som telefonnummer, namn eller e-post.


Hur gör man anspråk på pengar som lurats av Crypto Engine?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur rapporterar man kryptomotor?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Crypto Engine?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Crypto Engine en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Crypto Engine är bluff. Denna typ av webbplats är länkad till mäklare och investeringsbolag SCAM (bluff) och mycket osäkra.

Är Crypto Engine pålitlig?

Nej. Crypto Engine är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) nämner inte var den är baserad (de nämner inte vilket företag den tillhör, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) är kopplat till bedrägliga värdepappersföretag. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Crypto Engine?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Crypto Engine?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Crypto Engine: Betyg och recensioner»

 1. Erika söndag svar

  De är bedragare, investera inte om de kallas

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Erika Domingo, tack för din kommentar om Crypto Engine. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *