Kommentarer till Crypto Expert Traders

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Crypto Expert-handlare (kallas även cryptoexperttraders.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas kryptoexperthandlare verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Crypto Expert Traders. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Crypto Expert Traders Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Expert Traders, märkte vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Kommersiell plan, Premiumplan och VIP -plan.

Kommersiell plan: minsta insättning $ 300, minsta vinst $ 3.000, varaktighet 3 dagar.

Premiumplan: minsta insättning $ 1.000, minsta vinst $ 3.000, varaktighet 5 dagar

VIP-plan: minsta insättning 1 BTC, minsta vinst 5 BTC, varaktighet 7 dagar

 • La plattform att fungera som Crypto Expert Traders erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Crypto Expert Traders tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Crypto Expert Traders webbplats
Crypto Expert Traders webbplats

Crypto Expert Traders tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser bara några live -diagram och lite information om de tjänster som den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Crypto Expert-handlare |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: cryptoexperttraders.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Crypto Expert-handlare <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Crypto Expert-handlare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom erbjuder den så höga avkastningskurser att de verkligen är omöjliga att åstadkomma, å andra sidan, när vi letar efter recensioner på hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Crypto Expert-handlare till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Crypto Expert Traders? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «Crypto Expert Traders: Betyg och kommentarer»

 1. Paola Caro svar

  Kan du berätta vad du tycker om denna sida https :// digitalcryptoexpert .com/index.html

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paola, ha inte bråttom eller låt dig pressas, vi skriver flera recensioner just nu, vi kommer att sätta din som den främsta för att betygsätta denna mäklare.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.