Annonsera med oss

Crypto MB-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Crypto MB-mÀklaren, Àr en CFD-mÀklare, sÀrskilt kryptovalutor. Rekommenderas Crypto MB verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi mÄste nÀmna att Crypto MB inte har en version av sin webbplats pÄ spanska, men pÄ grund av olika meddelanden som tas emot av spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska denna mÀklare.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Columbia Capital Group LTD och OA Media Solutions LTD.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att de Àr baserade i: Marshallöarna och Bulgarien.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom de inte nĂ€mner nĂ„got om att vara en reglerad mĂ€klare, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Crypto MB, vi noterar att det erbjuder 5 kontotyper: bronskontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Bronskonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, upp till 25% bonus, utbildningskurser, kontoansvarig, ekonomisk kalender, det första uttaget Àr gratis.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, upp till 50% bonus, utbildningskurser, kontoansvarig, ekonomisk kalender, det första uttaget Àr gratis, uttag pÄ bara 48 timmar.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ 10.000 75 $, upp till 24% bonus, utbildningskurser, kontoansvarig, ekonomisk kalender, det första uttaget Àr gratis, uttag pÄ bara 2 timmar, XNUMX% lönsamhet vid varje operation.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 100 $, upp till 24% bonus, utbildningskurser, kontoansvarig, ekonomisk kalender, det första uttaget Àr gratis, uttag pÄ bara 4 timmar, XNUMX% lönsamhet vid varje operation.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ 100.000 100 $, upp till 2% bonus, utbildningskurser, 24 kontoansvariga, kontoansvarig tillgÀnglig 7 timmar - 24 dagar i veckan, ekonomisk kalender, det första uttaget Àr gratis, uttag pÄ bara 6 timmar, XNUMX% lönsamhet vid varje operation.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Crypto MB-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Crypto MB kontotyper
Crypto MB kontotyper

den plattformar att fungera som Crypto MB erbjuder Àr: som vi förstÄr Àr Crypto MB egna (eftersom de inte specificerar det).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Crypto MB tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Webbplats för Crypto MB
Webbplats för Crypto MB

Crypto MB ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, grundlÀggande förklaring om anvÀndningen av plattformen och de möjliga instrumenten för att handla med Crypto MB, marknadsnyheter, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Annan information om Crypto MB

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cryptomb.io , www.cryptomb.cc y www.cryptombarea.cc/sign-in

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: tillhandahÄlls inte

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Crypto MB-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, dess webbplats verkar mycket dÄligt utformad eller ofullstÀndig, den Àr baserad pÄ Marshallöarna och Bulgarien, den erbjuder avkastning för bra för att vara verklig. ..

 

Uppdatering frÄn juli 2019: Enligt CNMV (spansk finansregulator) Àr Crypto MB-mÀklaren kopplad till CryptoEU-mÀklare.

 

2019-uppdatering: CNMV (spansk finansregulator) har varnat för Crypto MB som agerar utan tillstÄnd i Spanien.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypto MB? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

96 kommentarer om «Crypto MB: Betyg och kommentarer»

 1. Cari svar

  Tack för att du hjÀlpte mig att fÄ tillbaka pengarna. Tack sÄ mycket. Mychargeback fungerar verkligen. Jag kÀnner mycket lÀttnad efter sÄ lÄng tid av stress.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cari, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. isibor svar

  God kvÀll jag har konto med cryptomb förra Äret jag tog ut 1000 dollar jag fick inte pengarna och sedan förra mÄnaden har jag varit blockerad frÄn att komma Ät mitt konto

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Isibor: ”God kvĂ€ll, jag har ett konto med cryptomb förra Ă„ret. Jag försökte ta ut 1000 dollar. Jag fick inte pengarna och sedan förra mĂ„naden har de blockerat min Ă„tkomst till mitt konto. "

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Isibor, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto MB. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? FrÄn vilket land skriver du till oss?

    hÀlsningar

 3. CescTG svar

  Hej igen, jag skriver bara för att ge rÄd om att efter min publicering pÄ Crypto MB har jag blivit kontaktad av flera personer för att fÄ tillbaka mina investerade pengar. Det misstÀnkta Àr att de fÄr telefonen (mobil) och data - e-postmeddelandet finns pÄ den hÀr webbplatsen - frÄn ingenstans och jag mÄste göra mer investeringar för att fÄ tillbaka min initiala investering ...
  MisstÀnka

  - William Meyer frÄn Crypto Zone Mining-företaget i USA via WhatsApp.
  Telefon: +27 62 136 6754. Jag bifogar en lÀnk till en nordamerikansk webbplats dÀr de nÀmner mÄnga företag av denna typ och att de Àr "bluff" -scams-https: //thebestbinaryoptionsbrokers.net/tag/crypto-zone-mining -247
  – En viss Eder Huardo via e-post med följande mejl som garanterar mig att han genom sin advokat har fĂ„tt tillbaka mer Ă€n $46000 XNUMX (som jag vĂ€ntar pĂ„ svar frĂ„n eftersom jag har stĂ€llt flera frĂ„gor till honom). Jag hoppas att det hjĂ€lper dig. HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cesc, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto MB. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Lita inte pÄ dessa förmodade penningssamlare som kontaktar dig magiskt, mÄnga gÄnger kommer de frÄn samma mÀklare, som helt kÀnner till din situation och har mycket av din data. UtmÀrkt vÄrd.

   hÀlsningar

 4. Smyrna svar

  Hej, som dessa mÀnniskor, jag Àr frÄn Chile, samma gal Ana Flores, efter att sakorn och en annan person ringde till mig, berÀttade för mig att hon hade tagit pengarna frÄn mitt konto och att jag hade tappat allt och att det jag hade kvar, Jag kunde fÄ det genom att försöka hjÀlpa mig men han kunde inte eftersom han var tvungen att fortsÀtta att sÀtta in pengar och sedan ringde han aldrig igen ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Izmir, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto MB. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 5. juana lurade svar

  Jag har gjort en mycket stor investering med dessa mĂ€nniskor men nu visar det sig att de idag mĂ„ste betala mitt kapital men jag skickade ett mejl till k han sĂ€ger att han Ă€r min mĂ€klares sekreterare och nu lĂ€mnar de mig med k de gör inte ha ett konto eller de har mig Blockerat min mĂ€klare han gjorde mig en anteckning i sin egen handskrift med k han lovade att returnera 100 × 100 av kapitalet om investeringen inte kommer idag samma sak k han gav mig sitt ID pĂ„ foto x wats men efter att ha sett allt detta Ă€r jag vĂ€ldigt rĂ€dd Och mycket osĂ€kerhet vet jag inte hur man ska göra Ă„tminstone har jag ett ID var jag ska rapportera men ... .. Jag vet inte hur man gör en lösning? Och hur skulle jag kunna fĂ„ tillbaka mitt kapital om det hĂ€r var en bluff och jag investerade nĂ€stan 100.000 XNUMX euro

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juana, tack för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? PÄ vad som kan göras, att vara en oreglerad mÀklare, baserat pÄ lÀnderna att den har en bas, ja, vÀldigt lite. Vi rekommenderar att du kontaktar den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, berÀttar vilket land du kommer frÄn, och kanske Àr det en bra idé att kontakta en advokat, vi Àr mycket ledsna för din situation.

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfred, tack sÄ mycket för videon pÄ Crypto MB.

 6. ETTY svar

  MITT NAMN ÄR ETTY OCH JAG ÄR OCH BEDRÄCKAD AV DETTA FÖRETAG 4SA CRYPTO MB. I JANUARI HANNADE EN SÅDAN ANA FLORES MIG ATT SÄGGA MIG ATT DET VAR MIN MANAGER QME KAN GÖRA MIG TJÄNNA ETT CIE4RTA BELOPP AV PENGAR OCH ATT HÄR INSÄTTAR 10% OCH DET VAR DEN DEN 17 JANUARI INTE LÄNGRE DET FÖRSTÅR ​​DET FÖR DIG Samma insĂ€ttning3 Han gick igenom andra mĂ€nniskor frĂ„n banken och i april en T4AL ROGER BAUX KONTAKTADE MED MIG ATT SÄGGA MIG ATT HAN VAR DEN NYA MANAGEREN OCH FRÅGADE MIG FÖR MER PENGAR DÄR JAG FATTADE ATT HANS LICENS HAR FATTAT DEN JULI JAMES VET OM HAN
  ROGER BAUX'S DQATOPS ÄR OVAN DAR MR ANGEL MORALES BESKRIVAR DET
  TRO INTE I DETTA FÖRETAG ETAFRON MIG MED NÄSTA 3000 DOLLAR
  min email Àr: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Etty, vi har redan svarat pÄ din andra kommentar, tack sÄ mycket.

 7. ETTY svar

  MITT NAMN ÄR ETTY OCH JAG ÄR OCH BEDRÄCKAD AV DETTA FÖRETAG 4SA CRYPTO MB. I JANUARI HANNADE EN SÅDAN ANA FLORES MIG ATT SÄGGA MIG ATT DET VAR MIN MANAGER QME KAN GÖRA MIG TJÄNNA ETT CIE4RTA BELOPP AV PENGAR OCH ATT HÄR INSÄTTAR 10% OCH DET VAR DEN DEN 17 JANUARI INTE LÄNGRE DET FÖRSTÅR ​​DET FÖR DIG Samma insĂ€ttning3 Han gick igenom andra mĂ€nniskor frĂ„n banken och i april en T4AL ROGER BAUX KONTAKTADE MED MIG ATT SÄGGA MIG ATT HAN VAR DEN NYA MANAGEREN OCH FRÅGADE MIG FÖR MER PENGAR DÄR JAG FATTADE ATT HANS LICENS HAR FATTAT DEN JULI JAMES VET OM HAN
  ROGER BAUX'S DQATOPS ÄR OVAN DAR MR ANGEL MORALES BESKRIVAR DET
  TRO INTE I DETTA FÖRETAG ETAFRON MIG MED NÄSTA 3000 DOLLAR

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Etty, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, vi Àr verkligen ledsna för det du har gÄtt igenom ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Hur Àr det att du sÀger att han poserade som mÀnniskor frÄn banken?

   HĂ€lsningar.

 8. Essene svar

  Mycket bra Jag pratar om mitt Ă€rende, som jag Ă€r under behandling och tveksam till att börja investera med dem. De har kontaktat mig och visat mig stegen att följa, vilket jag har varit ovillig med dessa plattformar, sĂ€rskilt nĂ€r det gĂ€ller att tillhandahĂ„lla ett kontonummer eller kreditkort. Men det visar sig att, enligt de steg som ska följas nĂ€r du investerar och tar ut pengarna, efterfrĂ„gas inte sĂ„dan information nĂ€r som helst. Enligt detta, för uttag och investeringar av pengar mĂ„ste du göra det till en spelbutik, och det skulle bara rĂ€cka för att visa dem mitt ID. Är detta tillförlitligt?
  Skulle det finnas nÄgon möjlighet att anvÀnda mina pengar pÄ mitt bankkonto?
  UrsÀkta min okunnighet, men jag skulle behöva lite hjÀlp, tack.

  • PlatshĂ„llarbild för Angel Morales svar

   Esenio investerar inte med dessa bedragare, lÀs alla blufffall som Àr skrivna. Jag blev lurad av dessa tjuvar för nÀstan 5 tusen dollar och de returnerade ingenting! 5 mÄnader har gÄtt och jag har inte lyckats komma ur konkurs, om du vill delar jag alla bevis sÄ att du tror pÄ mig; Min email Àr [e-postskyddad]

   NÄgra av bedragarna Àr:

   Namn: Miguel Fuentes Garcia (spanska) (Han var den som fuskade mig tillsammans med 2 vÀnner till!)
   Correo: [e-postskyddad] .io
   Mobil: +357 96 984833

   Namn: Roger Baux (ecuadoriansk)
   Correo: [e-postskyddad] .io
   Mobil: +357 96 879185

   Namn: Ignacio Gonzalez (chilenare)
   Mail: - @ cryptomb .io
   Mobil: +56 44 890 9000

   Namn: Abergel Mark (engelska)
   Mail: - @ cryptomb .io
   Mobil: +357 96 318192

   CRYPTO MB BEDRÄGARE

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esenio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Vad sÀger du om Game Store? Enligt vÄr mening Àr det aldrig pÄlitligt att investera hos en oreglerad mÀklare som Crypto MB, speciellt om den har ett negativt rykte.

   HĂ€lsningar.

  • Rodolfo svar

   Jag litade inte pÄ dessa tjuvar som Àr yamanmÀklare, de Àr sÄdana tjuvar att de lurade mig med mina pengar, jag bad om renbolso och jag var aldrig rÄdgivaren som ledde mig var Royer baux gonsalez i sÀllskapet wwwsufecur.com de stal mer pengar frÄn min kontobank Jag var tvungen att spÀrra kontot och dessa tjuvar betalar mig inte mitt intrÄng

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Rodolfo och tack för informationen om Crypto MB, Àr du sÀker pÄ att webbplatsen du nÀmner Àr sufecur.com? Vi har inte kunnat komma in pÄ denna webbsida.

    HĂ€lsningar.

 9. MĂ€rta Peremateu svar

  Hej, investera inte, de har ocksÄ lurat mig, de förtjÀnade mitt förtroende och de tog min lön och försÀkrade att nÀsta dag skulle de ersÀtta mig förmÄner. Total krypto MB-bluff.
  Jag skulle vilja att det överförs sÄ att de inte kan ta pengarna frÄn nÄgon annan. Eftersom det Àr vÀldigt övertygande!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marta, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

 10. Etty svar

  Hej herr Federico Riquelme, som var din rÄdgivare. Du kan kontakta mig via e-post e[e-postskyddad] Ja tack
  Jag skulle mycket uppskatta det

 11. ETTT svar

  Hej XOCHITL berÀtta för mig vem Àr din chef? Hur gjorde de uttaget genom ett uttagsformulÀr eller hur? Jag lÀmnar min e-postadress om du vill svara mig [e-postskyddad]
  tack

 12. PlatshÄllarbild för Angel Morales svar

  Rosaura, vem kontaktade du för att fÄ tillbaka dina pengar? Eftersom jag blev lurad av Miguel Fuentes och Roger Baux, gjorde jag insÀttningar till dem bÄda för att betala skatt och provisioner och de behöll alla mina pengar, deras e-postmeddelanden Àr: Miguel Fuentes García, [e-postskyddad] och Roger Baux, [e-postskyddad]
  De stal mer Àn 5 tusen dollar
  Dessa tjuvar blockerade mig frÄn whatsapp och svarade inte pÄ mina e-postmeddelanden, snÀlla, om du vet hur du fÄr tillbaka pengarna, skulle jag uppskatta det om du kunde svara pÄ min e-post: [e-postskyddad]

 13. PlatshÄllarbild för Angel Morales svar

  Federico, vem kontaktade du för att fÄ tillbaka pengarna? Eftersom jag blev lurad av Miguel Fuentes och Roger Baux, gjorde jag insÀttningar till dem bÄda för att betala skatt och provisioner och de behöll alla mina pengar, deras e-postmeddelanden Àr: Miguel Fuentes García, [e-postskyddad] och Roger Baux, [e-postskyddad]

  Dessa tjuvar blockerade mig frÄn whatsapp och svarade inte pÄ mina e-postmeddelanden, snÀlla, om du vet hur du fÄr tillbaka pengarna, skulle jag uppskatta det om du kunde svara pÄ min e-post: [e-postskyddad]

 14. Alex Herrera svar

  Jag heter Alex, jag kommer frÄn Ecuador och jag lurades ocksÄ av detta företag av mÀklaren Miguel Fuentes och Roger Baux. I mars kontaktade en assistent mig eftersom jag lade min information pÄ en bitcoin-webbplats; De ringde mig omedelbart och efter ett lÄngt samtal övertygade de mig sÄ jag började med $ 250. Efter ett par dagar ringde de mig igen för att berÀtta att min balans hade fördubblats! Jag var nöjd med den hÀr nyheten, jag trodde att det skulle vara utgÄngen till alla mina konton. Efter en mÄnad i april gjorde jag en ny insÀttning pÄ 1000 dollar för att de försÀkrade mig att genom att investera detta belopp skulle jag fÄ en vinst pÄ 200% eftersom det var en "garanterad operation"; Och sÄ var det mitt kapital som hade ökat och jag hade totalt $ 3500, dÀrför frÄgade jag dem om mina pengar. Det var dÄ problemen började, de svarade inte pÄ mig pÄ en vecka och sedan sa de att jag var tvungen att betala dem igen för att fÄ tillbaka pengarna, sÄ jag gjorde en insÀttning för att betala - enligt dem - bankskatter för internationella transaktioner pÄ $ 750, jag redan utan besparingar, jag gjorde det snabbt och utan att be om en ytterligare förklaring eftersom jag behövde pengarna tillbaka. Efter den hÀr senaste insÀttningen blockerade Miguel Fuentes helt enkelt mig frÄn whatsapp och jag hörde inte frÄn nÄgon annan i företaget förrÀn för tvÄ veckor sedan kontaktade Roger Baux mig och gav mig förklaringar att Miguel-mÀklaren hade avbrutits frÄn sina funktioner och att han var kommer att genomföra alla procedurer sÄ att mina pengar nÄr mig tillbaka. Med tanke pÄ detta litade jag pÄ den hÀr assistenten som bad mig att bara sÀtta in 1% av mitt totala saldo för att betala bankskatten och att mina pengar skulle vara inom 48 timmar, sÄ jag deponerade dem kontant via en Swift-kod genom Stillahavsbanken . 48 timmar gick och mina pengar var inte dÀr; Àn en gÄng - sa jag - föll jag i bedrÀgeriet hos dessa tjuvar, dÀr den förmodade Roger inte svarade mer som Miguel. Jag lÀmnar dina kontakter sÄ att du inte faller för din bluff:
  Miguel Fuentes Garcia, [e-postskyddad] och Roger Baux, [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alex, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Vi Àr mycket ledsna för din situation.

   HĂ€lsningar.

 15. Gabriel ruiz svar

  Jag heter Gabriel, jag Àr frÄn Chile och tyvÀrr blev jag ocksÄ lurad av dessa jÀveler.
  Jag berĂ€ttar ... I december 2018 kontaktades jag av en mĂ€klare som heter Miguel Fuentes, [e-postskyddad] Vi pratade om verksamheten och jag bestĂ€mde mig för att investera mina pengar frĂ„n och med 1000USD; en vecka hade jag redan ett saldo pĂ„ 1500 USD pĂ„ mitt konto (en webbplats som hanteras av dem). TvĂ„ veckor gick runt den 28 december och de ringde mig för att bekrĂ€fta att "operationerna" gick bra och att mitt huvudsaldo var 3000 USD och för att behĂ„lla det och öka det var jag tvungen att investera 1000 USD mer; övertygad om att jag skulle göra det, deponerade jag vad de bad mig göra. I januari 2019 ringde de mig varje vecka eller tvĂ„ med samma berĂ€ttelse att verksamheten gick mycket bra och mitt kapital ökade; Innan detta och verifiera mitt kapitalsaldo pĂ„ deras hemsida (falsk sida och bekrĂ€ftad av superfinansavdelningen i mitt land) investerade jag igen, denna gĂ„ng en summa pĂ„ 2000 USD, efter det svarade de inte pĂ„ samtalen, mycket mindre WhatsApp-meddelanden . Med det senare bestĂ€mde jag mig för att inte investera mer sedan jag började misstĂ€nka bedrĂ€geriet och nĂ„dde februari, de ber mig om 1000 USD att investera igen och försĂ€krar mig att de inte hade kontaktat mig eftersom min rĂ„dgivare var sjuk. Återigen övertygade de mig och jag föll. I mitten av februari svarade de inte lĂ€ngre och jag krĂ€vde att de skulle ge mig tillbaka allt investerat; Min rĂ„dgivare (Miguel) sa till mig att jag var tvungen att sĂ€tta in 20% av mitt totala kapital (cirka 2800 USD) för att kunna betala skatt och provisioner och göra överföringen. Efter en veckas samtal deponerade jag dessa 2800 USD i hopp om att fĂ„ tillbaka pengarna. Och Ă„terigen försvann de, efter en vecka kontaktade de mig igen för att be mig om pengar igen men den hĂ€r gĂ„ngen bara de 5% som jag behövde betala en skatt och utan detta skulle jag förlora alla pengar. Inför trycket att förlora allt, satte jag in dem pĂ„ nytt (senaste betalning) 500 USD och de blockerade mig frĂ„n alla kommunikationsmedel och försvann. I april kontaktade en mĂ€klare vid namn Roger Baux Gonzalez mig via e-post [e-postskyddad], dĂ€r jag ser till att de skulle skicka tillbaka alla pengarna till mig tillsammans med ytterligare tvĂ„ vĂ€nner (som ocksĂ„ lurades). Den hĂ€r gĂ„ngen lĂ„tsades de vara en bank i England dĂ€r de skickade honom ett falskt dokument för att betala skatten med ett kontonummer, dĂ€r han försĂ€krade oss att var och en skulle fĂ„ cirka 20.000 XNUMX USD att allt var i ordning och att Miguel GarcĂ­a han var i husarrest. Efter att ha bekrĂ€ftat den internationella koden gjorde vi insĂ€ttningen i en bankfilial och de lurade oss igen och anklagade oss för att insĂ€ttningsbeviset var falskt eftersom de inte hade fĂ„tt nĂ„gonting. Med tanke pĂ„ detta bekrĂ€ftade vi insĂ€ttningen och de bad oss ​​om en Ă€nnu högre provision. om du igen ber om mer pengar för att fĂ„ tillbaka pengarna. Hittills har de inte returnerat nĂ„gonting till oss, det hĂ€r Ă€r professionella för bluffen, de Ă€r professionella tjuvar, de övertygar dig om att de kommer att ge dig pengar tillbaka men de ger dig aldrig tillbaka nĂ„got. Namnen pĂ„ de som lurade oss Ă€r:

  Namn: Miguel Fuentes GarcĂ­a
  Correo: [e-postskyddad]
  Mobil: +357 96 984833

  Namn: Roger Baux (colombiansk)
  Correo: [e-postskyddad]
  Mobil: +357 96 879185

  Namn: Regina Pino
  Correo: [e-postskyddad]
  Mobil: +357 96 879185
  +34 944 58 20 90

  CRYPTO MB BEDRAGARE!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriela, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB ... vi uppskattar all information och vi Àr mycket ledsna för din situation.

   HĂ€lsningar.

 16. Sonia silva svar

  HEJ MO JAG LÄMDE OCKSÅ EN PERSON SOM HETER ANA. OCH JAG BER OM EN KOMMISSION ATT GÖRA EN FÖRSÄNDNING OCH JAG KOM ALDRIG. DÅ SETT ATT JAG INTE VILLE SÄNDA IN EN ANNAN BÖRJADE SAMMA PERSON RINGA MIG FRÅN FLERA TELEFONAR ATT SÄTTA GENOM ANDRA. KOMMISSIONEN .. DET ÄR EN TOTALT .. BÖR STRAFFAS

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sonia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

  • PlatshĂ„llarbild för Angel Morales svar

   SWINDLE!
   De lurade mig ocksĂ„ av nĂ€stan 5 dollar och nu har de kontaktat mig igen för att ge mig allt tillbaka. Med ett annat namn ROGER BAUX och REGINA PINO pĂ„ kurirerna: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]. Jag satte in provisionen frĂ„n banken dĂ€r de var tvungna att skicka tillbaka allt till mig och IGEN behöll de alla pengarna !!! sĂ€ger att insĂ€ttningsdokumentet var falskt och de enda falska Ă€r dessa tjuvar. DE ÄR PROFESSIONALS FÖR LURSLAGET.

   De anvÀnder olika namn
   De anvÀnder olika e-postmeddelanden
   De kontaktar dig för att fÄ tillbaka dina pengar och sÀger att du mÄste betala mer provisioner och de lurar dig igen!

   CRYPTO MB BEDRÄGARE

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Angel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB ... Tja, vad kan vi berÀtta för dig, det Àr verkligen synd vad du nÀmner om detta företag ... Om du har mer information om företaget som e-postmeddelanden , telefonnummer ...

    HĂ€lsningar.

    • PlatshĂ„llarbild för Angel Morales svar

     NÄgra namn pÄ denna mafia:

     Namn: Regina Pino
     Correo: [e-postskyddad]

     Namn: Miguel Fuentes Garcia (spanska) (Han var den som fuskade mig tillsammans med 2 vÀnner till!)
     Correo: [e-postskyddad]
     Mobil: +357 96 984833

     Namn: Roger Baux (colombiansk)
     Correo: [e-postskyddad]
     Mobil: +357 96 879185

     Namn: Ignacio Gonzalez (chilenare)
     E-post: —@cryptomb.io
     Mobil: +56 44 890 9000

     Namn: Abergel Mark (engelska)
     E-post: —@cryptomb.io
     Mobil: +357 96 318192

     CRYPTO MB BEDRÄGARE

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Angel, tack sÄ mycket för all denna information om Crypto MB.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för informationen och videon.

   HĂ€lsningar.

 17. rembrandt svar

  Har nÄgon information om hur man hittar dessa mÀnniskor? Har nÄgon tappat en stor summa för dem eller Àr jag den enda idioten?

  • PlatshĂ„llarbild för Angel Morales svar

   Rembrandt lurade mig ocksÄ, de stal mina sista besparingar och de returnerade INGET, en mÄnad har gÄtt och de svarade inte pÄ mig lÀngre, jag tappade till och med köpet av en fastighet och jag var tvungen att sÀlja min bil för att tÀcka skulden pÄ vad jag investerade, jag kommer frÄn Chile och jag har redan lÀmnat in ett klagomÄl men det finns inte mycket du kan göra mitt namn Àr Angel Morales och min e-postadress Àr [e-postskyddad] om du vill kontakta mig

 18. lurad av crypto mb svar

  det finns mÀnniskor, som kryptomb-mÀnniskor som inte borde kallas mÀnniskor, pÄ grund av hur de utnyttjar andra mÀnniskor, kallas det empati, som har synd om en annan person.

  Men de har inte det, de Àr sociopater, riktigt psykiskt sjuka ... Om du lÀser detta och du kommer frÄn CryptoMB, sÀger jag dig, du har nÄgon form av psykiskt problem om du medvetet stjÀl pengar frÄn oskyldiga mÀnniskor, du Àr inte mycket lÄngt frÄn en psykopat. Bli inte förvÄnad om du i morgon kÀnner för att döda en familjemedlem eller Àlskad.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du delar din Crypto MB-upplevelse med oss.

   HĂ€lsningar.

 19. KAREN SHARON LEON MARTINEZ svar

  Det Àr olyckligt att skrupelfria mÀnniskor gör narr av andras behov. Det Àr dags att lÀmna in klagomÄl för all denna maskopi av bedragare som utgör detta CRYPTOMB-nÀtverk. De mÄste stoppa dessa oönskade mÀnniskor sÄ att de inte skadar mÄnga fler behövande. LÄt oss slÄ oss samman och eliminera denna onlinekorruption.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Karen, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

  • PlatshĂ„llarbild för Angel Morales svar

   Karen, jag lurades ocksÄ, jag satte in alla mina besparingar och tog ut flera krediter och nÀr jag inte hade mer pengar blockerade de mig överallt. Jag lÀmnade in klagomÄlet i mitt land men det kan inte göra mycket eftersom de kommer frÄn ett annat land. Men om det Àr sant Àr de bedragare, min e-postadress Àr det [e-postskyddad] Vi kan fÄ mÀnniskor tillsammans. Vi kan inte göra nÄgot som de inte fortsÀtter att stjÀla och leva dessa jÀvla saker gratis. Jag tappade köpet av en fastighet och var tvungen att sÀlja min bil och nu Àr jag i skuld för ytterligare 5 Är!

 20. PlatshÄllarbild för Angel Morales svar

  Är en gotcha !!! Jag investerade alla mina besparingar, totalt cirka 7.000 XNUMX dollar och de gav inte tillbaka nĂ„gonting, de blockerade mig frĂ„n WhatsApp, de svarar inte pĂ„ e-post, gör inte insĂ€ttningar, jag har redan gjort klagomĂ„let. Är en gotcha. Jag heter Angel Morales och jag kommer frĂ„n Chile, e-post: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Vi Àr mycket ledsna för din situation.

   HĂ€lsningar.

   • PlatshĂ„llarbild för Angel Morales svar

    Jag kom till dem genom en vÀn som rekommenderade mig att investera, som ocksÄ lurades av flera miljoner. Jag lyckades göra 3 insÀttningar, nÀr jag insÄg att det var en bluff bad de mig igen om 5% av vinsten pÄ grund av skattefrÄgor och jag satte in det sista den 5 mars och de blockerade mig frÄn allt, de svarade inte mer och de behöll alla mina miljoner pesos. Jag gjorde klagomÄlet i mitt land men ingenting kan göras

    • Eduardo svar

     Hej Àngel, det Àr sant att Roger baux kommer att hantera dina förlorade pengar och att du har bett den hÀr webbplatsen att ta bort kommentarer om Roger eller sÄ vill han ocksÄ trassla in mig, vÀnliga hÀlsningar

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Eduardo, du talar ocksÄ mycket dÄligt om ett företag som ber om att radera kommentarer för uttag av pengar, det lÄter vÀldigt dÄligt om du frÄgar oss, och vÀldigt oprofessionellt.

      HĂ€lsningar.

 21. en annan lurad av crypto mb-bedrÀgerier svar

  den största bluff som jag nÄgonsin har sett och lidit i hela mitt liv, fantastiskt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "en annan bedragare", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 22. CescTG svar

  Hej till [e-postskyddad], Jag Àr i samma situation som AMVO och Jhimy Galvez men jag investerade bara 100 dollar. Jag ville ta ut 900 frÄn en vinst pÄ 5700 och pÄ grund av kommunikationsproblem har de blockerat mitt konto och de sÀger till mig att de kommer att returnera 1500 som jag, av vad jag drar slutsatsen av kommentarerna, aldrig kommer att fÄ ... Det Àr trÄkigt att de spelar med pengarna frÄn mÀnniskorna som, precis som vi alla, har illusionen av att vinna för att vi verkligen behöver det. Jag hoppas att folk tar hÀnsyn till alla Äsikter vi lÀgger upp för att undvika att ge pengar till Crypto MB. Jag skriver frÄn Barcelona (Spanien). Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej CescTG, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, det Àr verkligen sorgligt vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

   • CescTG svar

    Hej igen

    Roger Baux kontaktade mig efter att en viss Sergio FernĂĄndez MartĂ­nez hade pratat med mig och de öppnade ett nytt konto Ă„t mig dĂ€r endast 1700 USD dök upp ... Under ett halvĂ„r hade jag tillgĂ„ng till detta konto och verksamheten fortsatte till den 27 november förra Ă„ret. 2019 dĂ€r han i sin tur kontaktade Roger. Sedan slutade han lĂ€sa WhatsApp-meddelandena som jag skickade honom eftersom kontoĂ„tkomstsidan försvann utan nĂ„gon uppenbar anledning (typiskt 404 webblĂ€sarfel. Faktum Ă€r att ingen av lĂ€nkarna du har i artikeln fungerar ...) Jag har skickat honom WhatsApp-meddelanden sedan den dagen inget svar och ingen lĂ€sbekrĂ€ftelse Ă€ven om det Ă€r nyfiket om jag ser det "online". Nu har jag förlorat 5300 USD, jag har försökt kontakta via e -post pĂ„ “[e-postskyddad]","[e-postskyddad]
" och "[e-postskyddad]
" och ingenting. Ingenting alls.
    Jag har förlorat mina pengar igen, det vÀrsta Àr att den hÀr gÄngen verkade det som om saker var allvarliga, men nej. Oskyldig av mig ... Jag har fortfarande samma Äsikt

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Cesc, det Àr verkligen synd, Àven om det inte förvÄnar oss, gör oreglerade mÀklare detta mycket regelbundet. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget. Kanske kontakta CNMV, Àven om det inte garanterar att du fÄr tillbaka dina pengar. Vi Àr ledsna att vi inte kan hjÀlpa mer.

     Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

     hÀlsningar

     • CescTG

      God morgon, faktiskt, i kommentarerna frÄn de andra anvÀndarna heter nÀstan alla dem: Roger Baux, Sergio Fernåndez, Patricia Torralbo, Support ... som jag inte tycktes se Àr Ana Flores, sÄ bara om jag lÀmna det hÀr:

      Ana Flores
      [e-postskyddad] .io
      +35796045329

      Å andra sidan, kan du skicka mig en lista över mĂ€klare godkĂ€nda av CNMV till min privata mejl, tack? ([e-postskyddad])

      Tack. Cesc

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Cesc, mer Ă€n reglerat av CNMV, rekommenderar vi regleras av FCA (regulator of England). Å andra sidan, tack sĂ„ mycket för informationen om Crypto MB.

      hÀlsningar

     • CescTG

      Hej igen

      Jag ser att Patricia Torralbo inte Àr dÀr sÄ jag lÀgger till:

      Patricia torralbo
      +35796408428 (nytt)
      +35796645237 (gammalt)

      Jag har inte ett e-postmeddelande frÄn henne eftersom vi bara kontaktade via WhatsApp, det hÀr var det som förstörde mig nÀr jag lÀmnade mina uppgifter pÄ en webbplats för att investera i kryptovalutor ...

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Tack sÄ mycket Cesc.

  • AMVO svar

   HEJ CESCTG JAG ÄR AMVO, vem Ă€r du i Barcelona, ​​har du kunnat kontrollera om adressen finns? Svarar de i telefon Ă€n? Jag ser om CNMV kan stödja lösningen av detta problem, har du kunnat ta reda pĂ„ om du kan gĂ„ vidare lagligt mot det företaget?
   Jag Àr ledsen att du gÄr igenom samma sak som jag, jag hoppas att vÄra dÄliga erfarenheter med detta företag fÄr fler att inte lida vad vi har gÄtt igenom och inte falla i bedrÀgeriet som detta CRYPTOMB-företag gör

   • CescTG svar

    Hej ANVO, jag har inte kunnat hitta en telefon sedan dess eftersom alla dessa webbplatsers webbplatser Àr stÀngda ... (min privata e-postadress Àr [e-postskyddad])

 23. Jhimy galvez svar

  Hej, jag heter jhim och jag vill dela med mig av den dÄliga erfarenheten jag hade med crypto MB, de Àr verkligen bedragare, jag investerade 600 dollar men jag hade en rÄdgivare som följde med mig i nÀstan en mÄnad pÄ plattformen och uppenbarligen pengarna ökade tills de nÄdde 1600 dollar Och nÀr, men nÀr de tog ut 1000 dollar frÄn plattformen fram till det ögonblicket, slutade de kommunicera med mig och vi fortsatte inte med verksamheten pÄ plattformen, de blockerade all media och fram till idag vet jag inte nÄgot om dem, de stal verkligen mina pengar, nÄgra mycket professionella bedragare för bedrÀgeri

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jhimy, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Crypto MB, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen sorgligt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-post och berÀtta för oss.

   HĂ€lsningar.

 24. AMVO svar

  MITT NAMN ÄR CRYPTO MB, medan jag satte in dem enligt att de var vĂ€ntande och alltid bad om mer pengar, men nĂ€r jag ville göra mitt uttag av inkomster har de inte skickat det till mig, jag har varit sĂ„ hĂ€r i nĂ€stan en mĂ„nad utan de skickar mina pengar till mig, personen som Deltar sĂ€ger att det Ă€r rĂ„dgivaren, pĂ„ telefonen som kommer pĂ„ sidan svarar de inte, i kontaktmailen svarar de heller aldrig och rĂ„dgivaren behandlar inte mitt uttag, förutom att dem flyttar de plattformen, de blockerade kontot sĂ„ att jag inte lĂ€ngre kan komma in och jag har redan försökt Ă„terstĂ€lla lösenordet men skĂ€rmen nĂ€mner att de kommer att skicka mig ett mail med en lĂ€nk för att Ă€ndra lösenordet men det kommer aldrig fram. Det Ă€r verkligen en bluff.
  Finns det ett sĂ€tt att gĂ„ vidare mot det företaget? eftersom det jag har lĂ€st Ă€r jag inte den första som gör detta. DET ÄR BEDRÄGERI ..

  • ETTY svar

   HELLO ... OCH HUR MYCKET PENGAR FÖRLORADE DU? DE SĂ€nde dig en begĂ€ran om Ă„terkallelse eller inte

   • AMVO svar

    HEJ. OM DE SÄCKADE ÅTERTAGNINGSFORMATET, SKICKA DET OMEDELBART IYYLLT BÅDE TILL SIN FINANSIELLA OMRÅDE OCH TILL RÅDGIVARE MIGUEL OCH DE GICK HONOM, SKICKADE DE ALDRIG NÅGOT FÖRrĂ€n DE TA BORT TILLGÅNGEN FÖR ATT KUNNA KOMMA IN TILL DETTA ACTION, BEC RĂ„dgivaren gjorde alltid transaktionerna och jag gav honom aldrig mitt lösenord. OCH FRÅN EN DAG TILL EN ANNAN ÄNDRADE DE LÖSENORDET FÖR ATT JAG INTE LÄNGRE KAN GÅ IN, DERAS SYSTEM ÄVEN OM DET SÄGER ATT DET SÄGER MIG LÄNKEN FÖR ATT ÅTERSTÄLLA LÖSENORD DET KOMMER ALDRIG, Dvs. PÅ PORTALEN PÅ GRUND AV MIN INFORMATION OVAN VAR MIN INSTÄLLNING REDAN FÖR SÄLLSÄNTA. DET VAR NÄSTAN 800 USD SALDO. MEN ALLTID TRYCKDE DE MIG ATT SKICKA 1,000 XNUMX USD ELLER MER, PENGAR SOM JAG ALLTID NEKADE HONOM FÖR ATT ALLT JAG VILLE DRA UT JAG LÄGTE TILL FÖRTECKNINGAR OCH DE FÖRSÖKER TA DIG ATT SKICKA DEM, MEN ATT JAG INTE BESTÄMDE DET ATT INTE KONTROLLERAS JAG SKRATTADE . RÅDGIVARE MIGUEL BLOCKERADE MIG REDAN SÅ ATT JAG INTE INSISTERAR PÅ ATT TA UT MINA PENGAR OCH FÖRETAGET SVARAR INTE TELEFONEN SOM KOMMER PÅ SIDAN.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej "AMVO", tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Crypto MB. Vad du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen sorgligt, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

     HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej AMVO, tack för informationen om Crypto MB, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder med dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du i första hand stötte pÄ Crypto MB?

   Om du fortsÀtter, kanske du bör söka juridisk rÄdgivning, eller om du berÀttar var du kommer frÄn (frÄn vilket land), kommer vi att berÀtta vilken regulator du ska kontakta,

   HĂ€lsningar.

   • Etty svar

    Jag Àr frÄn Peru, du vet vad regulator kejarme med

   • AMVO svar

    INDIKERA MIG MED VILKEN REGULATOR KAN JAG KLAGA? JAG ÄR FRÅN MEXICO

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej AMVO, om du Àr frÄn Mexiko bör du kontakta CNBV.

     HĂ€lsningar.

 25. Etty Elkin Lucia Cordova Lopez svar

  Och företaget 2 Markets .com Àr reglerat. Vad sÀger du om detta företag, Àr det pÄlitligt att investera i det?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Varken 2mercados eller Crypto MB Àr reglerade, bÄda Àr oreglerade mÀklare.

   HĂ€lsningar.

 26. oscar svar

  Hej, hur mÄr du just nu? De nÀmner de banker som de arbetar med att göra överföringarna .... Utöver det berÀttar de om ett internationellt kontoöppning .... Vad tycker de eftersom de inte har kontor i mitt land... Jag har verkligen mÄnga tvivel

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, de Àr inte reglerade, om du inte tror oss kan du direkt kontakta SFC, Colombianska tillsynsmyndigheten och frÄga dem sjÀlv. Om vÄr Äsikt kan du lÀsa den i samma avsnitt.

   HĂ€lsningar.

 27. Juan Javier Mendoza Mendez svar

  Ja, jag skulle vilja veta om min mÀklare Àr auktoriserad eller inte
  Varför frÄgar du mig mycket uppdrag
  Och jag har inte kunnat samla in mina vinster

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, om du pratar om Crypto MB kan du i samma avsnitt lÀsa information om företaget.

   HĂ€lsningar.

 28. Ledsen investerare svar

  Hej, de ber om pengar, och de frÄgar, men om du ger dem pengar sÄ kontaktar de dig aldrig mer, och vad mer, efter insÀttning kan du inte kontakta dem lÀngre ... Det Àr mycket uppenbart för tills det ögonblick du sÀtter in de talar mycket bra till dig och mycket ofta Àr de skickliga bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Sad Investor", tack för dina kommentarer, vi Àr mycket ledsna för det du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du i första hand stötte pÄ Crypto MB?

   HĂ€lsningar.

 29. willy svar

  De ringde mig frÄn Spanien för att öppna ett konto hos denna mÀklare, jag gjorde det med 250 euro och efter insÀttningen ringde de mig aldrig .. och det kallas bluff, jag gjorde insÀttningen i Lima, Peru till ett personligt konto hos en Lima mÀklare ,, och det visade sig aldrig ... hÀlsningar, var mycket försiktig med att investera

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Willy, tack sÄ mycket för att du delade din Crypto MB-upplevelse med oss, kommer du ihÄg hur du först kom över det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 30. Jacky svar

  Denna mÀklare Àr vÀldigt dÄlig de stjÀl pengar .. de tog 800 dollar frÄn mig .. invester inte med dem ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jacky, tack sÄ mycket för att du delar din Crypto MB-upplevelse med oss, kommer du ihÄg hur du först kom över det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 31. Claudio svar

  Hej god eftermiddag. För en vecka sedan öppnade jag ett konto hos denna mÀklare med endast 250 euro. Idag ringde en person till mig som pÄstÄr sig vara min rÄdgivare och föreslÄr att jag betalar honom 1.000 5000 och krediterar mig XNUMX XNUMX till mitt bankkonto. Detta har verkligen skapat mycket misstro hos mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Crypto MB med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

 32. Susana svar

  Jag vill ha mer information
  NÀr det gÀller svÀngarna
  Hur mycket Àr tillÄtet per mÄnad av i-versionen och intÀkterna
  Hur mycket kostar den mÄnatliga provisionen
  Hur mycket genereras skatten och pÄ vilket belopp i dollar
  Jag vill investera
  Men jag vill vara tydlig med nÄgra detaljer

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Susana, har du redan kontaktat Crypto MB? Du bör be dem om dessa uppgifter, vi har endast gjort en granskning av företaget i frÄga.

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *