Bux mäklare

Crypto Pro Experts comentarios

Análisis sobre Crypto Pro Expert

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Kryptoexpert (kallas även med namnet: cryptoproexpert.com), är en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. ¿Es Crypto Pro Expert realmente recomendado para realizar una inversión? ¿Es mejor no invertir con esta empresa? ¿Es un broker seguro? ¿Es una estafa? Te ayudaremos a determinarlo.

sedan hittar du följande: opiniones sobre Crypto Pro Expert ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: ¿es Crypto Pro Expert un sitio seguro? ⛔ ¿Podemos confiar en esta empresa? ✅ ¿Podremos retirar nuestro dinero? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Crypto Pro Expert menciona ser parte de Cryptopay LIMITED.
 • Angående din plats, según el sitio web la empresa tiene sedes en Hong Kong y Reino Unido, sin embargo no encontramos información válida que lo afirme, todo indica que se trata de un falso dato.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observamos que Crypto Pro Expert no cuenta con ningún tipo de regulación.

UPPMÄRKSAMHET: Crypto Pro Expert es un broker INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper que ofrece Crypto Pro Expert, en este caso, observamos que ofrece 4 diferentes tipos de cuenta:

 • Standardkonto: minsta initiala insättning $250, handel 24 timmar, minsta lot 0.01.
 • Professionellt konto: minsta initiala insättning $10.000, handel 24 timmar, minsta lot 0.01.
 • Företagskonto: minsta initiala insättning $30.000, handel 24 timmar, minsta lot 0.01.
 • Business Plus-konto: minsta initiala insättning $100.000, handel 24 timmar, minsta lot 0.01.

La plattform att fungera que Crypto Pro Expert ofrece es: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel para el trader que Crypto Pro Expert proporciona en su página web. Nosotros creemos que los recursos y ayudas provistas en la página web, pueden ser un gran punto a favor del broker.

Página Web Crypto Pro Experts
Crypto Pro Expert webbplats

Crypto Pro Expert proporciona las siguientes hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Kryptoexpert

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

Du kanske undrar por qué realizamos una reseña sobre Crypto Pro Expert. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Kryptoexpert

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: ¿creemos que la empresa Crypto Pro Expert es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Análisis del 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CONSOB lagt till Kryptoexpert till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

¿Que piensas de Crypto Pro Expert? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Crypto Pro Expert: Betyg och recensioner»

 1. Guillermo Rosales svar

  Este broker ya aparecio en la lista negra de CONSOB cuidado con estos ESTAFADORES

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Guillermo Rosales, gracias por comentar sobre Crypto Pro Expert. Este broker es una ESTAFA. La CNMV (Regulador Financiero de España) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.