✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Här ska vi undersöka om Jupiter är ett säkert eller opålitligt företag enligt vår mening. Missa inte vår fullständiga analys för alla detaljer!

Efter en noggrann genomgång av hemsidan har vi noggrant undersökt varje aspekt och analyserat de viktigaste egenskaperna som bör beaktas vid val av kvalitetsmäklare, såsom dess läge, moderbolag, reglering och rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Crypto Trade Club och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscfd.cryptotradeclub.ltd
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-11-02
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️Crypto Trade Club identifierar inte vilket företag det tillhör. Denna brist på transparens är en anledning till oro.

Plats: ⚠️ Företaget nämner att vara lokaliserat i Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Crypto Trade Club?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Crypto Trade Club är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Crypto Trade webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Crypto Trade Clubs webbplats, som är cfd.cryptotradeclub.ltd. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Crypto Trade Club förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklarens bristande transparens när det gäller dess reglering är alarmerande. Vilka slutsatser kan vi dra? Vi har att göra med en oreglerad mäklare. Vilka risker innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder befinner sig i en utsatt situation. Om mäklaren agerar bedrägligt är det troligt att du inte kommer att kunna få tillbaka dina pengar. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Crypto Trade Club slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Crypto Trade Club och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

Förordning: Företaget ger ingen indikation om sin reglering, vilket tyder på att det verkar utan någon övervakning, vilket anger en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, National Securities Market Commission). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Crypto Trade Club presenterar sig som en kryptovalutamäklare. Den påstår sig vara belägen i Storbritannien, en plats känd för sin säkerhet, även om denna information misstänks vara falsk och används för att lura kunder.

Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket indikerar att det sannolikt fungerar utan tillsyn, vilket visar en oroande brist på transparens och engagemang. Dessutom har det rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive National Securities Market Commission (CNMV). Det är avgörande att vara extremt försiktig, eftersom företaget inte anger vilken enhet det tillhör, vilket visar på en tydlig brist på seriositet och transparens.

🚨🚨 Upplösning: Baserat på de nämnda punkterna fastställer vi att detta företag är oseriöst och osäkert. Försiktighet uppmanas med tanke på förekomsten av flera oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Crypto Trade Club News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Crypto Trade Club finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Crypto Trade Club.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Crypto Trade Club

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Guide till rapportering Crypto Trade Club för bristande efterlevnad

Om du inte är nöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål av någon anledning, kommer vi att berätta för dig det bästa sättet att göra det nedan i FAQ-sektionen.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Crypto Trade Club?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Crypto Trade Club?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Crypto Trade Club pålitlig?

Nej. Crypto Trade Club är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag:
Även om det påstår sig vara beläget i Storbritannien, ett land som anses säkert, även om denna information misstänks vara falsk och används för att lura kunder. Företaget lämnar inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att det fungerar utan tillsyn och visar en anmärkningsvärd brist på transparens och engagemang. Dessutom har det rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive National Securities Market Commission (CNMV).

Hur får man tillbaka pengar från Crypto Trade Club?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Crypto Trade Club: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Söndag svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Domenica, gracias por escribir sobre Crypto Trade Club. En la actualidad, este broker es considerado una ESTAFA.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *