Kommentarer om Crypto Trust Consulting

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Crypto Trust Consulting (kallas även cryptotrustconsulting.com), är en finansförvaltnings- och administrationsmäklare (kryptovalutor). Rekommenderas Crypto Trust Consulting verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Crypto Trust Consulting. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CryptoTrust Consulting Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att vara baserat i: Storbritannien, fastän De nämner ett falskt registreringsnummer, se upp för detta.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Trust Consulting noterar vi att det inte finns någon information som indikerar att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Crypto Trust Consulting erbjuder är: vi hittade inte information om detta, vi tror att de använder en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Crypto Trust Consulting tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Crypto Trust Consulting webbplats
Crypto Trust Consulting webbplats

Crypto Trust Consulting tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, en kort förklaring om deras arbetsmetod, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Crypto Trust Consulting |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cryptotrustconsulting.com

Telefonnummer: + 44 20 3787 4468

E-post: har inte.

 

>>> Bedömning på Crypto Trust Consulting <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Crypto Trust Consulting är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en olaglig mäklare som använder falska data, den är inte reglerad och vi vet inte varifrån den verkligen fungerar, och dess arbetsmetoder är inte tydliga. När du letar efter recensioner om Crypto Trust Consulting Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i december 2020 tillkom CNMV Crypto Trust Consulting till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV december 2020 varning
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypto Trust Consulting? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Crypto Trust Consulting: Betyg och kommentarer»

 1. Tania svar

  Det är omöjligt att ta ut pengar, jag behöver ett annat medel, jag hoppas att du kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tania, tack för din kommentar om Crypto Trust Consulting. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *