Kommentarer från Cryptoarb

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Cryptoarb (även kallad cryptoarb.io), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Cryptoarb verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Cryptoarb. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.  

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cryptoarb, vi noterar att de inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som Cryptoarb erbjuder är: ActTrader-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Cryptoarb tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Cryptoarbs webbplats
Cryptoarbs webbplats

Cryptoarb tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa live-diagram, en del grundläggande information om investeringsvärlden, vissa live-diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om kryptoarb |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cryptoarb.io

Telefonnummer: + 441614514995

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på kryptoarb <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Cryptoarb-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om kryptoarb vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV kryptoarb till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Cryptoarb? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

11 kommentarer om «Cryptoarb: Betyg och kommentarer»

 1. vito matteo svar

  God morgon,
  mitt namn är Matteo de Vito ... Jag skrev att jag var väldigt nöjd med cryptoarb ... faktiskt använde de mig och jag tog med dem klienter ....
  De lät mig ta ut pengar för att kunna ta med mig andra kunder ....
  de spelade så bra att jag fick min vän att investera € 1000 ... och en annan också ... och sedan dess ingenting ....
  för den sista lilla historien ... Jag var i kontakt med Jake (+447405238198) och Max (+1(234)430-5749 i slutet.
  Jakes nummer är fortfarande aktivt på wasapp (27-04-2021 ... 11:13).
  De förfalskade ett argument med mig efter att de ökat mitt konto till mer än 30,000 XNUMX euro
  en åtskillnad mellan Max och Jake ... och jag var tvungen att betala 20% för att få tillbaka 30.000 XNUMX € ...
  hur man låser in dessa två eller tre sonar av tuuuut….
  annat nummer (+44 7385703984)
  --------------------
  Hej,
  Mon nom est Matteo de Vito ... j'avais ecrit that j'etais three content of cryptoarb ... .en fait ils sont served as moi et je leur ais apporté des clients ....
  Ils m'ont laissé drar sig ur l'argent för bidrag från andra kunder ...
  ils ont tellement bien joué le jeu que j'ais fait investera 1000 € a mon amie ... et a d'autre aussi ... .et depuis plus rien….
  häll la petite histoire de fin ... .j'etais i kontakt sur la fin avec Jake (+447405238198) et Max (+1(234)430-5749.
  Antalet Jake toujours actif sur wasapp (27-04-2021… 11h13).
  lls ont simulated une dispute avec moi apres avoir fait monter mon compte a plus € 30.000
  en åtskillnad mellan Max och Jake ... ..et är devais betalare 20% för att återkräva 30.000 XNUMX € ...
  Kommentar faire pour sjuksköterskor 2 ou 3 fils de tuuuut….
  autternummer (+44 7385703984)

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matteo, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptoarb, men ingen tror det. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar
   --------------------
   Salut Matteo, merci de partager votre expérience avec Cryptoarb, mais personne n'y croit. Ce courtier est un arnaque. Ne leur envoyez pas d'argent, ils veulent för att få mest möjliga d'argent avec des mensonges, les operations ne sont pas réelles, ils ne mettent pas l'argent sur le marché, ils ne font que le montrer et à la fin ils Du håller inte med om att du har förlorat och är gardent.

   Om du har mer information om företaget, tyvärr du kräver av parterna med företaget, om du har mer information än företaget, kommer du att vara en ledare för de andra människorna att investera i företaget.

   Avez-vous des noms de conseillers, des numbers, e-postmeddelanden från vilka kontaktas du? Vous rappelez-vous comment vous avez trouvé ce courtier en premier lieu?

   Häll récupérer votre argent, essayez notre chat ou ce lien: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningarna

 2. matte de vito svar

  God morgon.
  Jag investerade 200 euro i maj 2019 ... nu visar mitt konto 4.800 2.000 euro ... och jag har redan dragit ut cirka XNUMX XNUMX euro ...
  Lucas och Max är de två personer jag har kontakt med.
  Jag är mycket, mycket nöjd med det här företaget.
  De är baserade i Rom.
  ----------------
  God morgon.
  J'ai investerade 200 € i maj 2019 ... aujourd hui mon compte affiche 4800 € .... J'ais kan ta ut cirka 2000 € ...
  Lucas och Max har inte kontakt med 2 personer.
  Je suis tres tres satisfait de cette societe.
  Ils är inte baserad i Rom.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Matteo, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptoarb, men ingen tror det. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. SILVIA svar

  Hej, jag heter Silvia, jag har en negativ upplevelse. De fick mig att betala mycket pengar. De förklarade aldrig för mig hur plattformen fungerar och de gjorde alltid operationerna själva. Jag tittade bara på öppna affärer och såg pengar gå upp, men visste inte hur man stängde affärer. En dag stängde jag två operationer, en positiv för mycket pengar och den andra negativ. Det positiva var hälften av det negativa. Förlorade pengar. Nu har jag negativa affärer. Jag vet inte hur, de blockerade dem negativt, så om de blir positiva som de borde ha börjat idag har de negativa siffrorna inte gått upp. Jag ger ett exempel var negativt 2, priset på guld har stigit, men operationen har alltid varit negativt på 2500. Om de blockerar de negativa operationerna och guldet går upp, kommer guld alltid att öka. och så kommer du aldrig att låsa upp det negativa. Jag måste säga att jag är väldigt besviken och känner mig väldigt dålig för jag har betalat alla mina besparingar (först frågade de mig 2500 euro, sedan 200 euro, sedan andra upp till en stor summa). Jag tänker, de vill behålla de pengar jag "tjänat" från dem! Sedan en annan sak, de betalade pengarna i cryptoarb, eftersom de fick mig att betala dem i metatrader 500. Varje dag, flera gånger om dagen, kollade jag plattformen. Över natten pengarna kvar. Jag kunde inte läsa din recension eftersom de gjorde allt. Jag hoppas kunna avsluta med en positiv upplevelse som Benito. Hälsningar
  ----------------------------
  Ciao, det var Silvia, jag har en negativ upplevelse. A me hanno fatto versare diversi soldi. Non mi hanno mai spiegato hur plattformen fungerar och hantering av hanno fatte papegoja alltid. Jag behåller bara operazioni aperte e vedevo che i soldi salivano ma non sapevo come fare a chiudere le operazioni. A giorno mi hanno chiuso 2 operazioni an in positive di parecchi soldi och en in negative. Det positiva var den negativa meta di quella. Soldi spariti. Ora ho operazioni negativt. Nej så kom, du blockerar inte ditt negativa, så länge du går positivt kommer oggi dovevano cominciare ad andare, jag krypterar dig negativ utan sono salite. Faccio ett exempel var negativt från 2500, prezzo dell'oro è salito, ma l'operazione è rimasta alltid negativt från 2500. Operationen blockeras om det negativa och guldet kommer ut, guldet kommer ut rimarrà alltid i negativt och quindi non si sbloccherà mai il negativ. Devo dire che sono molto delusa och ci sto verkligen hane, perchè ho versato tutti i miei risparmi (kusin min hanno chiesto euro 200, poi 500 euro, poi altri fin annons anländer till en vacker figur). Jag tänker, om jag vogliono har jag och soldi che ho "guadagnato" papegoja! För en annan sak sålde jag hans cryptoarb till Hanno Versati Parrot, perchè till mig, Avevano Fatti, jag kommer att se hans metatrader 4. Tutti och Giorni, Più vände sig till Giorno controllavo the piattaforma. Dalla kommer att vara där mattina och soldi non c'erano più. Io non ho potuto leggere la vostra recensione perchè hanno fatto tutto papegoja. Min önskan är att avsluta med en positiv upplevelse som Benito. Saluti

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hejdå Sivia,

   Non ci si può fidare di ness en mäklare baserad i Saint Vincent och Grenadine, den största delen av papegojan lät en tryffel, ingen posso darvi alcuna hoppas di recuperare i vostri soldi, quello che posso suggestvi è che bevisa att återhämta det med länken che vi kommando:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Potresti essere fortunato e ottenere qualcosa i gengäld.

   Saluti

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej SILVIA, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptoarb. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Benedict svar

  Hej bra, jag är B enito, sanningen är att de förra veckan gjorde en operation i cryptoarb, vilket lämnade mitt konto negativt, och nu ber de mig om pengar, kan jag förlora mer än jag investerat? Har jag inte undertecknat något kontrakt, ska jag rapportera? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Benito, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptoarb. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Varför ber de dig om mer pengar?

   hälsningar

 5. Benedict svar

  På två månader genererar jag en vinst på mer än 100% av min investering.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Benito, även om du har haft en positiv upplevelse med Cryptoarb, om du läser vår recension om Cryptoarb kommer du att märka att vi inte rekommenderar detta företag, eftersom det inte har någon bas i säkra länder är de inte reglerade och nämner inte ens var de är baserade, och vi ser dem som mycket osäkra.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.