CryptoBase -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren CryptoBase (även kallad CRYPTOBASE.LTD), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas CryptoBase verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CryptoBase. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: Schweiz, även om den saknar regleringen av den schweiziska regulatorn, vilket får oss att tro att den inte är baserad i Schweiz. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CryptoBase, märkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platina -kontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 250, bonus på upp till 25%, tillgängliga utbildningskurser, kontoansvarig, ekonomisk kalender, första uttag utan provision.

Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 1.000, bonus på upp till 50%, tillgängliga utbildningskurser, personlig kontohanterare, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 25% av insättningsbeloppet, gratis webinarier, 1 månads tillgång till handelsvarningar, uttag i 48 timmar.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 75, bonus på upp till 50%, tillgängliga utbildningskurser, personlig kontohanterare, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 24% av insättningsbeloppet, gratis webinarier, obegränsat tillgång till handelsvarningar, XNUMX-timmarsuttag, daglig analys, marknadsrecensioner, grundläggande och teknisk analys.

Platina -konto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 100, bonus på upp till 50%, tillgängliga utbildningskurser, personlig kontohanterare, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 24% av insättningsbeloppet, gratis webinarier, obegränsat tillgång till handelsvarningar, uttag på XNUMX timmar, daglig analys, marknadsöversikter, grundläggande och teknisk analys, uttag utan provision.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 100.000 100, bonus på upp till 24%, utbildningskurser tillgängliga, personlig kontohanterare tillgänglig 7 timmar 50 dagar i veckan, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 24% av insättningsbelopp, VIP-webinarier, obegränsad tillgång till handelsvarningar, XNUMX-timmarsuttag, daglig analys, marknadsrecensioner, grundläggande och teknisk analys, provisionsfria uttag.

CryptoBase -kontotyper
CryptoBase -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CryptoBase erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som CryptoBase tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

CryptoBase webbplats
CryptoBase webbplats

CryptoBase tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, förklaring av de finansiella produkter som CryptoBase erbjuder, några nyheter om finansiella händelser av intresse, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Kryptobas |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: CRYPTOBASE.LTD

Telefonnummer: +74-95-190-70-48 y +74-95-190-70-49

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Kryptobas <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att CryptoBase -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den verkligen har en bas, när vi letar efter andra recensioner om CryptoBase hittar vi mestadels negativa recensioner, CNMV (spanska regulator) har märkt CryptoBase som Financial chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CryptoBase? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «CryptoBase: Betyg och kommentarer»

 1. la svar

  Hej alla vänner, jag har blivit lurad av den här kryptobasmäklaren. Om det finns någon supportgrupp för att vidta åtgärder mot denna mäklare skulle jag vilja vara en del av den. Dessa tjuvar är inget annat än en grupp pirater organiserade för att stjäla. Inget mer än det. Tjuvar med alla bokstäver, det är vad de är.

  GÖRNARE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej La, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptoBase. Denna mäklare är en riktig SCAM, betala inte dem någonting, inte ett öre, du kommer att förlora ALLT, det är en lögn, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Vad händer när du försöker kontakta dem?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Många kunder har tyckte att det var till stor hjälp!

   hälsningar

 2. monica svar

  God morgon, sätt in en stor summa pengar i Cryptobase -företaget, genom min mäklare Adam Sierra och även i mer än tre månader har jag inte kunnat kommunicera med dem, på grund av situationen som presenteras över hela världen och i mitt land är jag akut kräver mina pengar, jag uppskattar hjälpen.

  Det finns inget sätt att kommunicera med dem och jag är rädd att de lurar mig, snälla hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Monica, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptoBase. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Vad händer när du försöker kontakta dem?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.