Annonsera med oss

CryptoBase -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren CryptoBase (Ă€ven kallad CRYPTOBASE.LTD), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas CryptoBase verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ CryptoBase. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad i: Schweiz, Ă€ven om den saknar regleringen av den schweiziska regulatorn, vilket fĂ„r oss att tro att den inte Ă€r baserad i Schweiz. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CryptoBase, mĂ€rkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platina -kontot och VIP -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, bonus pÄ upp till 25%, tillgÀngliga utbildningskurser, kontoansvarig, ekonomisk kalender, första uttag utan provision.

Silverkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, bonus pÄ upp till 50%, tillgÀngliga utbildningskurser, personlig kontohanterare, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 25% av insÀttningsbeloppet, gratis webinarier, 1 mÄnads tillgÄng till handelsvarningar, uttag i 48 timmar.

Guldkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 75, bonus pÄ upp till 50%, tillgÀngliga utbildningskurser, personlig kontohanterare, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 24% av insÀttningsbeloppet, gratis webinarier, obegrÀnsat tillgÄng till handelsvarningar, XNUMX-timmarsuttag, daglig analys, marknadsrecensioner, grundlÀggande och teknisk analys.

Platina -konto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 100, bonus pÄ upp till 50%, tillgÀngliga utbildningskurser, personlig kontohanterare, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 24% av insÀttningsbeloppet, gratis webinarier, obegrÀnsat tillgÄng till handelsvarningar, uttag pÄ XNUMX timmar, daglig analys, marknadsöversikter, grundlÀggande och teknisk analys, uttag utan provision.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 100, bonus pÄ upp till 24%, utbildningskurser tillgÀngliga, personlig kontohanterare tillgÀnglig 7 timmar 50 dagar i veckan, ekonomisk kalender, första uttag utan provision, utbildningsvideor, handel utan risk upp till 24% av insÀttningsbelopp, VIP-webinarier, obegrÀnsad tillgÄng till handelsvarningar, XNUMX-timmarsuttag, daglig analys, marknadsrecensioner, grundlÀggande och teknisk analys, provisionsfria uttag.

CryptoBase -kontotyper
CryptoBase -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CryptoBase erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som CryptoBase tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

CryptoBase webbplats
CryptoBase webbplats

CryptoBase tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp i handelsvÀrlden, förklaring av de finansiella produkter som CryptoBase erbjuder, nÄgra nyheter om finansiella hÀndelser av intresse, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Kryptobas |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: CRYPTOBASE.LTD

Telefonnummer: +74-95-190-70-48 y +74-95-190-70-49

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Kryptobas <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att CryptoBase -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, det Àr inte klart var den verkligen har en bas, nÀr vi letar efter andra recensioner om CryptoBase hittar vi mestadels negativa recensioner, CNMV (spanska regulator) har mÀrkt CryptoBase som Financial chiringuito. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CryptoBase? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «CryptoBase: Betyg och kommentarer»

 1. la svar

  Hej alla vÀnner, jag har blivit lurad av den hÀr kryptobasmÀklaren. Om det finns nÄgon supportgrupp för att vidta ÄtgÀrder mot denna mÀklare skulle jag vilja vara en del av den. Dessa tjuvar Àr inget annat Àn en grupp pirater organiserade för att stjÀla. Inget mer Àn det. Tjuvar med alla bokstÀver, det Àr vad de Àr.

  GÖRNARE

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej La, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptoBase. Denna mÀklare Àr en riktig SCAM, betala inte dem nÄgonting, inte ett öre, du kommer att förlora ALLT, det Àr en lögn, de lurar sina kunder. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Vad hÀnder nÀr du försöker kontakta dem?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   MÄnga kunder har tyckte att det var till stor hjÀlp!

   hÀlsningar

 2. monica svar

  Buen dĂ­a, deposite una gran cantidad de dinero en la empresa Cryptobase, todo por medio de mi Broker Adam Sierra y hasta desde hace mas de tres meses no me he podido comunicar con ellos, por la situaciĂłn presentada a nivel mundial y en mi paĂ­s estoy requiriendo con urgencia mi dinero, les agradezco la ayuda.

  Det finns inget sÀtt att kommunicera med dem och jag Àr rÀdd att de lurar mig, snÀlla hjÀlp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Monica, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptoBase. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Vad hÀnder nÀr du försöker kontakta dem?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *