✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Cryptobitpro

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Cryptobitpro (även kallad cryptobitpro.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Cryptobitpro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Cryptobitpro. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: CryptoBitpro Ltd.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: USA (detta är uppenbarligen falskt, eftersom det inte regleras av något amerikanskt organ). 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cryptobitpro, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Startkonto, Silverkonto, Guldkonto och Premiumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: Minsta $ 300 första insättning, 24/7 kundsupport, professionella diagram, handelsvarningar. ROI på 2,318 $.

Silverkonto: Minsta $ 500 första insättning, 24/7 kundsupport, professionella diagram, handelsvarningar. ROI på 4,227 $.

Guldkonto: Minsta $ 700 första insättning, 24/7 kundsupport, professionella diagram, handelsvarningar. ROI på 6,119 $.

Premiumkonto: Minsta $ 1.000 första insättning, 24/7 kundsupport, professionella diagram, handelsvarningar. ROI på 9,438 $.

Cryptobitpro kontotyper
Cryptobitpro kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Cryptobitpro erbjuder är: Cryptobitpros egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Cryptobitpro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Cryptobitpro webbplats
Cryptobitpro webbplats

Cryptobitpro tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, marknadsdata, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om kryptobitpro |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cryptobitpro.com

Telefonnummer: endast tillgängligt för VIP-klienter.

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på kryptobitpro<<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Cryptobitpro-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var det verkligen finns, när vi letar efter recensioner om Cryptobitpro hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”519″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Cryptobitpro: Betyg och kommentarer»

 1. Benjamin svar

  Det här företaget är en bluff. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Benjamin, tack för att du skrev om Cryptobitpro. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *