I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i CRYPTOCAPO. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om CRYPTOCAPO och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscryptocapo.es
???? företaget*Okänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformOkänd
📌 AdressOkänd

⚠️ CRYPTOCAPO nämner inte vilket företag det tillhör, och de gör det inte heller klart hur deras arbetsmetoder är, bristen på information gör det till en mycket misstänksam sida. Klienter är oskyddade.⚠️

Kontotyper

CRYPTOCAPO erbjuder inte separata konton för handel.

Information på webben

Crypto Caps hemsida

CRYPTOCAPO ger bara en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig utvärdering av CRYPTOCAPO ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED CRYPTOCAPO.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om CRYPTOCAPO:

datumUppdatering – nyheter
Oktober 2022Klagomål mot CRYPTOCAPO av CNMV.

Användarrecensioner

Vad tycker du om CRYPTOCAPO? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med CRYPTOCAPO.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av CRYPTOCAPO

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar CRYPTOCAPO

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera CRYPTOCAPO?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är CRYPTOCAPO en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att CRYPTOCAPO är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är CRYPTOCAPO pålitlig?

Nej. CRYPTOCAPO är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från CRYPTOCAPO?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till CRYPTOCAPO?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är CRYPTOCAPO en bluff? 2022 recensioner»

 1. Bozena Anders svar

  Die FINMA hat diesen Broker auf die schwarze Liste gesetzt, da es sich um ein Unternehmen handelt, das darauf ausgerichtet ist, den Menschen Geld zu stehlen

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Bozena Anders, tack för att du skriver om CRYPTOCAPO. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BAFIN (tysk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder.

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   -

   Hej Bozena Anders, danke, dass du über CRYPTOCAPO geschrieben hast. Dieser Broker wird als Betrug betrachtet. Die BAFIN (Deutsche Finanzaufsichtsbehörde) har sie wegen fehlender Regulierung und Irreführung ihrer Kunden mit einem Hinweis versehen.

   Wir schlagen vor, KEIN Geld zu senden, sie lügen, um von Ihnen zu stehlen, die Operationen sind fiktiv, das Geld wird nie mit dem Markt gekreuzt, sie simulieren es und am Ende markieren sie Sie und sagen, dass Sie allesrloren haben, und sie behalten es so bei.

   Wenn Sie eine Auszahlung beantragen, were Sie um mehr gebeten, um Provisionen, Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie är niemals! Es ist eine klare Warnung, dass Sie Kunde eines Betrugsmaklers sind und selbst wenn Sie bezahlen, wird er Ihr Geld niemals zurückerstatten.

   All Informationen, die Sie über das Unternehmen bereitstellen, helfen den Betroffenen dieses Brokers, erklären detailliert, wie alles passiert ist, welche Werbung Sie gesehen haben, die Namen Ihres Beraters, Nummern, E-Mails, von denen Sie contactiert wurden usw.

   Um Ihr Geld zurückzubekommen, sprechen Sie mit unserem CHAT eller fullen Sie das Formular unter diesem Link from: HOLEN SIE IHR GELD EIN

 2. Alessandro Cowboy svar

  CNMV HAR SKICKAT CRYPTOCAPO TILL SIN SVARTLISTA FÖR BEDRAGARE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alessandro Vaquero, tack för att du kommenterar CRYPTOCAPO. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CNMV (The Financial Regulator of SPAIN) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra deras verksamhet (Se CNMV-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, tillhandahåll så mycket information som möjligt, förklara hur
   allt hände, var du såg reklam, vem som ringde dig, nummer där de ringde dig, mejl och allt du kan tänka dig.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.