Kommentarer till CRYPTOFXTRADE

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CRYPTOFXTRADE (även kallad cryptofxtrade.online), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas CRYPTOFXTRADE verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar CRYPTOFXTRADE. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att CRYPTOFXTRADE-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska CRYPTOFXTRADE.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: de nämner att de är baserade i Storbritannien, men de har inte brittisk reglering, vilket får oss att tro att de inte är riktigt baserade där. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner att de är en reglerad mäklare, men tillhandahåller inte information för att verifiera regleringen, vi tror att det är en icke-REGLERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CRYPTOFXTRADE, vi noterar att de inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som CRYPTOFXTRADE erbjuder är: CRYPTOFXTRADEs egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CRYPTOFXTRADE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CRYPTOFXTRADE webbplats
CRYPTOFXTRADE webbplats

CRYPTOFXTRADE tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

 

| Annan information om CRYPTOFXTRADE |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: kryptofxtrade.online

Telefonnummer: +1 (313) 306-0875

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på CRYPTOFXTRADE <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CRYPTOFXTRADE-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om CRYPTOFXTRADE Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CRYPTOFXTRADE? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «CRYPTOFXTRADE: Betyg och kommentarer»

 1. Juancristobal lopez bojorquez svar

  Cryptofxtrade är en bluff ... lita inte på det företaget.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med CRYPTOFXTRADE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *