Annonsera med oss

Kommentarer frÄn Cryptokartal

I denna avdelning Vi kommer att analysera Cryptokartal-mÀklaren, Àr en Forex-, CFD- och kryptovalutamÀklare. Rekommenderas Cryptokartal verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag? Vi mÀrkte att webbplatsen inte Àr pÄ spanska, men pÄ grund av olika meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska detta företag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Elmond Enterprise LTD och Fukuzawa Partnership Oܠ.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Cryptokartal inte nĂ€mner absolut ingenting om dess reglering, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Cryptokartal, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: mikrokontot, standardkontot och premiumkontot.

Micro-konto: Minsta $ 250 första insÀttning, hÀvstÄng av 1, personlig kontoansvarig, veckoslutningssessioner.

Standardkonto- Minsta 5.000 XNUMX $ första insÀttning, fast hÀvstÄng, SENIOR (mer erfaren) personlig kontoansvarig, veckoslutningssessioner, utbildningspaket.

Premiumkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 2 USD, hÀvstÄng av XNUMX, analytikeransvarig för personliga konton, dagliga investeringssignaler, komplett utbildningspaket.

Du kan se Ànnu fler funktioner om kontotyperna för Cryptokartal-mÀklaren (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Cryptokartal kontotyper
Cryptokartal kontotyper

den plattformar att fungera som Cryptokartal erbjuder Àr: tydligen Cryptokartals egen plattform, eftersom den inte specificerar den.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren som Cryptokartal tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Cryptokartal webbplats
Cryptokartal webbplats

Cryptokartal tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring om de olika finansiella produkterna det erbjuder, e-böcker, nÄgra videotutorials, handlars ordlista, ekonomisk kalender, finansiella hÀndelser av intresse och deras analys, inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Cryptokartal

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cryptokartal.com

Telefonnummer: tillhandahÄlls inte

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Cryptokartal <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att Cryptokartal-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: de ger vÀldigt lite information om dem, de nÀmner ingenting om att vara ett reglerat företag, allt tyder pÄ att det Àr ett oreglerat företag, de Àr baserade i lÀnder som Vi anser att det Àr "inget allvarligt", den enda andra granskningen vi kunde hitta om detta företag Àr negativ.

 

Uppdatering mars 2019: CNMV (spansk finansregulator) har utfÀrdat en varning mot Crypto Kartal.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Cryptokartal? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

94 kommentarer om «Cryptokartal: Betyg och kommentarer»

 1. Seba svar

  Han hade förlorat mer Àn 5000 euro för dessa tjuvar. Lyckligtvis försökte jag de pengarÄtervinningstjÀnster som de nÀmner. Jag var bara tvungen att leverera dokumentation och papper, men i slutÀndan om jag lyckades fÄ tillbaka pengarna. Tack alla för hjÀlpen och informationen och jag rekommenderar att du provar det, det var bra för mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Seba, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Peter svar

  Jag ville kommentera vad som ser ut som en bluff för mig:

  Det kommer att vara ungefÀr en vecka sedan de ringer till mig frÄn ett företag som förment pÄ uppdrag av cryptokartal för att returnera mina bidrag som jag har bidragit med, och inte intÀkterna frÄn en eutraderingsagent eller nÄgot liknande för att ersÀtta mig ...... Jag vet inte, det kan vara en bluff, jag sÀger det om nÄgon mer hÀnder honom

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Har du webbplatsen för denna EUTRADING som du nÀmner?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernando, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna för allt som har hÀnt dig ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 3. Carlos Noya svar

  God morgon:

  Jag heter Carlos Noya och de lurade mig, tillsammans med en vÀn, mer Àn 23.000 XNUMX euro. Dessa mÀnniskor frÄn Cryptokartal Àr desamma, som bedragarna frÄn Banco de Monaco, Centrobanc och Coincall eftersom den forskning vi gör (tillsammans med en datortekniker) ger oss mycket lysande data.

  PÄ Cryptokartal finns det redan utredningar av de nationella poliserna (av UDEF) om dessa mÀnniskor och vissa domstolar tar mÄlet. Företagen bakom Àr:

  ‱ ELMOND ENTERPRISE LTD med adress vid Griffith Corporate Center, Suite 350, PO Box 1510, Beachmont, Kingstown, Saint Vincent och Grenadinerna; och registreringsnummer 24735 IBC 2018.

  ‱ FUKAZAWA PARTNETSHIP OÜ, med adress pĂ„ Roosikrantsi tn 2-K520 Kesklinna linnaosa, Tallinn Harju maakond 10119, Estland; och registreringsnummer 14484390.

  ‱ BIWAKO PARTNERS EOOD, med adress pĂ„ Sofia 1142, Sofia District, Sofia kommun, Sredets Region, 9 Professor Fridtjof Nansen Str., Floor7, Bulgarien; och registreringsnummer: 204821135.

  ‱ KAPITALMARKNADSBANK med adress pĂ„ Fridtjof Nansen Street 9, 1149, Sofia, Bulgarien.

  ‱ B2CRYPTO EOOD / B2CRYPTO LTD med adress pĂ„ Fridtjof Nansen Str. 9, 1142 Sofia, Bulgarien och Blvd. Tzar Boris III 15, Sofia, 1612, Bulgarien och registreringsnummer 205155120.

  ‱ MENTIS PARTNERSHIP OÜ, med adress i Harjumaa, Tallinn linn, Roosikrantsi tn 2-K485, 10119; och registreringsnummer 14470169.

  Och namnen pÄ bedragarna som vi undersöker idag Àr bland andra: Asle Back, Amanda Fox, William Parker Martínez, Allyson, Alexander, Laura Raffaeli Moretti eller Sara West.

  Polisen och IT sa till oss att vi var tvungna att vara vÀldigt direkta nÀr vi undersökte för att inte hitta ÄtervÀndsgrÀnder. Om de till exempel anvÀnde Anydesk som jag, Àr det vÀldigt viktigt eftersom vi frÄn registerna i denna applikation kan kÀnna till den fysiska utrustningen varifrÄn de anslöt (vi har redan en del).

  PÄ samma sÀtt Àr transfer till Bulgarien, Ryssland, Estland, Tjeckien lÀtt att följa.

  Dessa mÀnniskor Àr proffs i detta, som anvÀnder en sida och nÀr de brÀnner den öppnar de en ny sida och fortsÀtter med samma sak (ibland anvÀnder de till och med samma namn), sÄ samarbete mellan de drabbade Àr mycket viktigt för att samla maximalt antal möjliga tester.

  Vi skapade ett e-postmeddelande för att vara i kontakt med fler offer: [e-postskyddad] och dÀrmed kunna samarbeta. Kontakta oss om du befinner dig i den hÀr situationen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för all denna information om Cryptokartal. Vi hoppas att de drabbade pÄ nÄgot sÀtt kan fÄ tillbaka sina pengar.

   HĂ€lsningar.

 4. abel svar

  hej jag Àr abel
  De har lurat mig 13000 11.000 euro och jag skulle vilja om det fanns ett sÀtt att ÄterstÀlla det, jag investerade 10 2000 och nÀr det gÀllde att ta ut min check bad de mig om XNUMX% för att ta över kostnaden för överföringen och jag gav dem vad de frÄgade för XNUMX till och nÀsta dag sa de till mig att nu mÄste jag vÀnta mÄnader, han gav mig en subrrealistisk ursÀkt och nu blockerar jag min telefon och jag kan inte prata med nÄgon ... Jag hoppas att nÄgon kan ge mig en hand

  Tack
  en hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Abel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Tja, nÀr det gÀller att lÄna ut en hand har du svÄrt eftersom vi pratar om ett företag utan reglering, kanske borde du kontakta tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 5. Ängel svar

  Jag har blivit lurad av 27000 XNUMX euro. Vi trÀffas och lÀmnar in ett klagomÄl till Interpol.
  Kontakta mig pÄ [e-postskyddad] och vi bildade en Whatsup-grupp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Det Àr verkligen synd vad du nÀmner om det hÀr företaget.

   HĂ€lsningar.

 6. Danisel Cuesta svar

  hÀlsningar,
  Crypto Kartal Ă€r en mycket stor bluff, helt normalt, det första Ă€r att jag gick in via 1K Daily Profits och dess plattform kom ut som var Crypto Kartal omedelbart satte jag in 250 US $ dĂ€r kom samtal och mejl frĂ„n Nicole Smith ([e-postskyddad]) som förmodligen Ă€r en chef och Ă€ven Alina Wanger ([e-postskyddad]) och de vĂ€lkomnade mig, dĂ„ och omedelbart vill du kommunicera med dem, det visar sig att deras e -postmeddelanden inte existerar men de kan skicka mig e -postmeddelanden som ber om en kopia av mitt identitetskort, de skickade mig ett brev frĂ„n Crypto Kartal för att skriva under det för att ge tillstĂ„nd att jag gjorde Jag hanterade dem. DĂ„ ringer min rĂ„dgivare Ricardo Balmer Alvarez till mig och han skriver ocksĂ„ ett mejl till mig frĂ„n ([e-postskyddad]) berĂ€ttar att jag med honom kan dra mig tillbaka, att jag bara behöver skriva till posten och han ringer mig för att göra processen. 2 veckor har gĂ„tt dĂ€r jag har skickat upp till 6 mejl och han svarar inte. Plötsligt vet jag inte var en tjej som heter Jessica Standford kommer ifrĂ„n och sĂ€ger till mig att sĂ€tta in $ 200 för att starta handelsprocessen med WandaFX. Och jag berĂ€ttar för dig och hur vet du att jag handlar? och jag har aldrig hört talas om nĂ„gon WandaFX. Och han berĂ€ttar för mig att leta efter vĂ„rt företag. Och nĂ€r jag gĂ„r in pĂ„ WandaFX.com ser jag att det Ă€r samma Crypto Kartal -plattform som de anvĂ€nder. Och genast sa jag till honom "Jag vet inte vem du Ă€r, ditt företag hade aldrig hört talas om det, och det har ingen registrering eller tillsynsmyndigheter och anvĂ€nder samma Crypto Kartal -plattform och du kom plötsligt utan att jag nĂ„gonsin haft kontakt med dig, sĂ„ jag litar inte pĂ„ dig, kanske skickar Ricardo Balmer dig för att se om jag var sĂ„ dum ”. Och han svarade ”Crypto Kartal Ă€r en av plattformarna som vi anvĂ€nder i WandaFX men jag kĂ€nner ingen Ricardo Balmer”. Jag svarade inte. Sedan ringde han till mig och nĂ€r jag tog upp det sa han ”MĂ„r Jessica Stanford, hur mĂ„r du? Jag vill bara att du ska börja processen med WandaFX med 200 US $, jag vet inte vad som hĂ€nde med Crypto Kartal men jag har inget att göra med dem ”. Jag stĂ€ngde honom. Och han ringde igen och ringde. Jag Ă€r vĂ€ldigt försiktig och sedan jag började med Crypto Kartal registrerade jag alla nummer dĂ€r jag blev uppringd med deras namn och allt. Det Ă€r dĂ€rför jag mĂ€rkte att WandaFX ocksĂ„ Ă€r ett bedrĂ€geri och att det Ă€r kopplat till Crypto Kartal nĂ€r jag plötsligt fĂ„r ett samtal och jag fĂ„r "Ricardo Balmer Asesor Crypto", namnet som jag registrerade hans nummer med nĂ€r han ringde mig. Det visar sig att jag Ă€r vĂ€ldigt upphetsad att ta samtalet för att veta om jag ska dra mig tillbaka och nĂ€r jag tar upp den lilla rösten hörs "Danisel Ă€r Jessica Standford, jag ringer dig frĂ„n ett annat nummer eftersom du inte ta inte mina samtal frĂ„n det andra numret. " DĂ€r exploderade jag och jag sa ”Jag Ă€r förvĂ„nad, sĂ€ger du inte att du inte vet nĂ„got om Ricardo Balmer Alvarez eller Crypto Kartal? Det visar sig att han ringer mig frĂ„n sitt nummer eftersom jag har det registrerat! Ge mig en förklaring, hur Ricardo Balmer inte vill svara mig, han skickar dig plötsligt frĂ„n WandaFX för att sĂ€tta in 200 US $ förmodligen för att starta verksamhet med sitt företag som Ă€r detsamma som Crypto Kartal ”. Han lade pĂ„ mig en gĂ„ng, och ingen har ringt mig igen sedan han lade pĂ„ mig idag 29 maj 2019. SÅ CRYPTO KARTAL ÄR EN SCAM OCH WANDAFX ÄR DET SAMMA !!!
  De mĂ€klare som jag kan rekommendera Ă€r Oanda, Forex.com och Admiral Markets, eftersom de regleras av den amerikanska marknaden och det Ă€r de strĂ€ngaste pĂ„ planeten. Det finns ocksĂ„ PLUS500, som Ă€r en israelisk mĂ€klare och jag har kollegor som gör det mycket bra men jag föredrar de första 3 som jag gav dem rĂ„d eftersom USA Ă€r ett mer kĂ€nt land. MEN CRYPTO KARTAL ÄR EN LURLIG BEDRAG !!!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Danisel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av det hÀr företaget? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 7. Francesco bertino svar

  Ciao a tutti purtroppo ci sono cascato anche io with questi truffatori bastardi ci sono inside with 3000 euro ho chiesto di prelevare ma niente sono spariti non rispondono to the phone. Qualcuno -belÀgring som kommer att kunna göra en kollektiv denuccia sedd med ljudet av altri persone -tryffel. saluti

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Francesco: ”Hej allihopa, tyvĂ€rr, jag föll ocksĂ„, med dessa jĂ€vla bedragare med 3000 euro som jag bad om att ta ut, men de försvann, de tar inte upp telefonen. Jag letar efter nĂ„gon som kan hjĂ€lpa mer att lobbya eftersom jag förstĂ„r att det finns mĂ„nga andra som har blivit lurade. HĂ€lsningar"

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Francesco, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

    HĂ€lsningar.

   • Ängel svar

    Hej, jag kÀnner till problemet du har haft i Crypto kartal, vi letar efter mÀnniskor för att göra ett kollektivt klagomÄl, skriv till det hÀr e -postmeddelandet [e-postskyddad]

 8. MAURICIO BIERSTEDT PERALER svar

  BRA EFTERMIDDAG, INSÄTTNING 250 USD, FÖRST ALLT VÄLT, DE RINGADE MIG OCH EN BROKER KALLAD ANNICE LARA VAR KONTAKTAD, SOM VAR DEN SOM JAG GJORT INLÅNINGEN MED. DET VAR EN ANNAN TJEJ KALLADE HALEY ADRANA, SOM VAR DEN SOM VAR GUIDANDE MIG OCH FAKTA ATT HAN GJÖR OPERATIONER FÖR EN VECKA OCH FÅR FÖRSTÄNDIGT 50 USD. SENARE HÅLLER VI KONTAKT OCH JAG PÅ MITT KONTO VID HANDBOK HANDLADE MED FOREX, OCH ALLT VAR BRA, TILL IDAG FÖRSÖKER JAG KOMMUNICERA MED DE TvĂ„ Tjejerna och INGA SVAR Mina samtal eller whatsappar. Jag tror att flickan kallade HALEY ADRANA blockerade mig i whatsapp, för det visade sig inte för mig med den senaste anslutningstiden. JAG HAR PROVAT ATT ÖPPNA KRIPTOKARTAL -SIDAN MEN SKICKA MIG EN INDEX AV. Jag vet inte vad som hĂ€nder, jag skulle vilja veta vem jag kan kommunicera med och se möjligheten att fĂ„ tillbaka nĂ„gra av mina pengar. TACK OCH HÄLSNINGAR.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-post och berÀtta vad som hÀnder.

   HĂ€lsningar.

 9. veronika svar

  Hej alla, de fick mig att investera en bra summa med dem. Jag har lyckats behÄlla det pÄ ditt konto. FrÄgan jag har Àr hur kan jag returnera dem? I returalternativet antas att jag har skickat begÀran, men om de inte kÀnde till mitt konto och mitt kort, hur kommer de att skickas tillbaka till mig? Det Àr mer Àn falskt allt. Jag Àr desperat. Kan du ge mig nÄgra rÄd tack? Min mÀklare var William.

  • Monica svar

   Hej Verónika, investera för mycket, jag Àr desperat, har du ordnat, berÀtta det för mig

   • veronika svar

    Hej Monica, frÄn den dag jag kommenterade till och med idag gjorde de mig mÄnga horor och deras konto Àr mindre Àn $ 1000 sÄ jag vet inte lÀngre vad jag ska göra, de lÀt mig inte ta ut nÄgonting medan jag hade pengar i cryptokartal. Enligt dem har jag en finansiell fond i 6 mÄnader. Jag Àr inte sÀker pÄ vad jag ska göra

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Veronika, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med Cryptokartal ... du sÀger att de blev arg för att du kommenterade?

     HĂ€lsningar.

     • Monica

      Hej, damen sÀger att jag har en ekonomisk plan för tvÄ mÄnader, jag skrev inget för att se vad som hÀnder med Guds hjÀlp för att se vad som hÀnder,

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Monica, för i alla mÀklare nÀr du begÀr ett uttag gör du det, det Àr mer i mÄnga mÀklare, det Àr inte nödvÀndigt att begÀra det, du gör det helt enkelt (vid uttag). Det du nÀmner om Cryptokartal lÄter vÀldigt dÄligt.

    • Monica svar

     Hej Verónika, förlÄt att jag inte ens hade sett ditt meddelande, se, jag lÀmnade in ett klagomÄl till Rafael Calvo 33 polisstation i Madrid, tunnelbanan Gregorio Marañón, polisen sa till mig att de kommer för att göra ett kollektivt klagomÄl. BÀttre, och lÀmna inte dessa tjuvar sÄ att min e -post Àr [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Veronika, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Tja, i alla vanliga mÀklare kan du bara dra ut genom att begÀra det, men i fallet Cryptokartal, som du kommer att se, kan mÄnga mÀnniskor inte dra ut ...

   HĂ€lsningar.

  • Monica svar

   Hej Veronica, jag vet inte om nÄgot kan lösas, jag har samma problem, snÀlla, om du kan skriva till min e-post [e-postskyddad]

 10. Emilio svar

  Det Àr en bluff, du tjÀnar minimiinkomst och mÀklaren ringer dig varje vecka för att berÀtta hur det gÄr, sanningen Àr att nÄgot hade vunnit, men han lÀrde mig aldrig vilka produkter. Jag bad honom att lÄta mig se och de slutade ringa mig, han hotade att anmÀla mig (allt efter vad) och till slut rapporterade jag dem till min bank och till civiltjÀnsten, de gav mig tillbaka det jag gick in, jag tror det var min bank för att anvÀnda falskt kreditkort och jag vÀntar fortfarande pÄ fördelarna. Ada (mÀklare) som rörde mig Àr en rÀv i fÄrklÀder

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Emilio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden?

   HĂ€lsningar.

  • Danisel Cuesta svar

   Emilio, ett nöje, jag gÄr igenom samma situation och jag vill veta hur jag ska göra klagomÄlet, hur kan du göra det?

  • mabel svar

   Hej Emilio! Jag hade ocksÄ Ada och nÀr hon sÄg att jag ville tjÀna lite pengar, gav hon mig vidare till Alex. Och efter mÄnader dÄ jag ville dra tillbaka vad som hade hÀnt mig med en viss Alina Hansen. Kan du fÄ tillbaka dina pengar? pÄ vilket sÀtt gjorde du det ??? De har blockerat mig överallt och de tar inte upp telefonen. Jag har tvÄ telefoner och tvÄ e-postmeddelanden frÄn dem

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Mabel, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

 11. Alejandra svar

  Jag fyllde i allt för att ange € 250, nĂ€r jag angav kortets hemliga kod och gick vidare till betalningen, det kom ut som ett fel, de ringde mig, mycket smickrande, jag gav dem mitt kortnummer tills de bad mig om koden, jag sa till dem att jag inte skulle underlĂ€tta det och samtalet avbröts, som om jag vĂ€ntade pĂ„ att sĂ€ga numret och lĂ€gga pĂ„, jag tolkade det som signaler, jag har lĂ€st allt detta och jag ber att inget har varit sparat, jag hittade det pĂ„ Facebook, nu fĂ„r jag e-post, samtal till och med frĂ„n Stockholm, WhatsApp etc. Jag vill snart höra juridiska sanktioner mot dessa mĂ€nniskor som gör sĂ„ mycket skada!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandra, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du mejl eller telefonnummer?

   HĂ€lsningar.

  • mecha svar

   Jag gav dig bara € 250 och alla mina uppgifter. Jag förstĂ„r inte hur jag kunde göra nĂ„got sĂ„dant innan jag rapporterade. Mitt huvud gick av! Jag vet inte vad jag ska göra. För att förlora pengar gör mig ont men det skrĂ€mmer mig mer, de har mitt kort och mitt ID, de kan ta alla mina pengar frĂ„n mig! Jag vet inte vad jag ska göra. I morgon Ă€r det lördag. Jag kan inte gĂ„ till banken! Hur kan jag vara sĂ„ dum !!!! Vad jag gör?

   • Carmen svar

    Hej. Jag har varit exakt densamma. Hur fÄr vi tillbaka pengarna ???

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Mecha, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Om vad du kan göra, försök sedan kontakta din bank för att se om du kan Äterföra insÀttningen.

    HĂ€lsningar.

 12. Jonatan svar

  Hej, pÄ Facebook sÄg jag en annons om att Pablo Motos el del hormiguero kom ut och sa att han till fullo rÄdde alla spanjorer att göra denna typ av operation, det gav mig sjÀlvförtroende och jag startade processen som naturligtvis inte slutade i insÀttning eftersom han ville för att informera mig mer. Nu slutar de inte ringa mig men jag vÄgar inte ens hÀmta honom. Jag förestÀller mig att nu Àr det sÀttet de försöker locka folk. RÀttvisa för alla som blivit lurade och förhoppningsvis kan du fÄ tillbaka det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jonathan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Har du bara om lÀnken till den hÀr annonsen som du nÀmner?

   HĂ€lsningar.

 13. Pinin svar

  en vÀldigt dÄlig idé att ha investerat med dem, eftersom jag beklagar att jag inte har lÀst denna information om criptokartal tidigare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pinin, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   HĂ€lsningar.

   • CKA svar

    mycket dÄlig erfarenhet de Àr bedragare
    Jag hoppas att de fÀngslar dem alla
    det Àr en vit handskar rÄnorganisation i fÀngelse de borde alla vara elÀndiga
    de leker med illusionen av mÀnniskor
    komma i skuld till dÀr de inte kan mer med hopp om att de kommer att göra en vinst i verkligheten de lÀmnar oss trasiga och i skuld

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej CKA, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Det Àr verkligen synd vad du nÀmner och vi Àr sÄ ledsna CKA.

     HĂ€lsningar.

 14. DAN svar

  HĂ€lsningar:
  Vad ska jag sÀga om CryptoKartal? Sammanfattning av dess verksamhet.
  I början gÄr allt mycket bra, verksamheten har höga vinster; den tilldelade mÀklaren öppnar och stÀnger dem, Àven om du ocksÄ kan göra det. Vinster 50% pÄ en mÄnad. De erbjuder dig en produkt (till exempel SP500) dÀr du i en mÄnad handlar med den utöver Forex. I slutet av mÄnaden byter de produkten (CAC 40) men pengarna du hade för den första kan inte överföras till den andra eftersom de, som de sÀger, stÀnger den första och frigör de pengar du har för att öppna kontraktet för andra med nya fonder. Om du sÀger till dem att du inte har dem, övertalar de dig att anvÀnda ett kreditkort eller be om en gris. De erbjuder till och med att söka efter det med dig pÄ ditt konto med en applikation som jag kommer att beskriva senare. Ingen berÀttar nÄgot för det eller lÀgger det nÄgonstans. Och alltid sÄ hÀr. Pyramidal. Deras frÀmsta önskan Àr att öka det kapital du bidrar med.
  NĂ€r du bestĂ€mmer dig för att skaffa dina pengar eller en del av dem, förbereder de motsvarande dokumentation att nĂ€sta eller nĂ€sta dag kommer att skickas till dig av din, din mĂ€klare, via en Wapp men se var den eftermiddagen - natten (och om det Ă€r en helg pĂ„ fredagen) De lĂ€mnar en operation eller flera fördĂ€rvliga operationer öppna för dig sĂ„ att det inte finns mer pengar frĂ„n utvinningen och sedan ber de dig att ange vad som har gĂ„tt förlorat sedan dokumentationen Ă€r klar. SĂ„ fort pengarna anlĂ€nder, om du fortsĂ€tter med det du vill stĂ€nga, lĂ€mnar de dig en vĂ€ska med operationer som Ă€r omöjliga att förstĂ„ vars syfte inte bara Ă€r att du förlorar alla dina pengar utan att nĂ€r du stĂ€nger sitter du kvar med skuld före ”plattformen.
  Till allt detta, nÀr du gör en insÀttning tilldelar de dig en bonus utan att frÄga, och dÄ Àr hÀvstÄngseffekterna Ànnu större Àn de skulle vara med dina medel ensam.
  InsÀttningen görs alltid sÄ att du skickar pengarna till ditt konto i myntbas, som de tidigare fick dig att öppna, och dÀrifrÄn till ditt CryptoKartal -konto. Men VARNING, den senare en vanlig anvÀndare vet inte hur man gör sÄ de sÀger Ät dig att öppna Team Viewer (program som de kan hantera din terminal helt med) och sedan gör de överföringen men först skickar de pengarna till Bitcoin och sedan de överföra dem till ditt CryptoKartal -konto. Du hör inget. De förhindrar med alla medel att du skickar in dem frÄn ditt konto till CryptoKartal med ursÀkten att de tar lÄng tid.Och vad Àr IBAN för ditt konto i kryptokartal? ¿? ¿?
  Kort sagt, du kan befinna dig pennilös och i skuld.
  Ingenstans undertecknar du nÄgonting, och allt Àr hejdÄ.
  Om du har pengar pÄ denna webbplats "ge upp dig sjÀlv" och spara möblerna genom att stÀnga ditt konto frÄn det du överförde dem och öppna en annan. annullera kortet du anvÀnde och fÄ ett annat frÄn det nya kontot och spÀrra i din bank alla avgifter som kommer frÄn utlandet, i fall "flugorna."
  GÄ ocksÄ till en polisstation och rapportera hÀndelsen som en bluff och som en manöver för att fÄ din dokumentation. Jag skulle till och med boka tid och fÄ ett nytt ID "för förlust" men snart, sÄ att om de gör nÄgot kommer det att vara med det gamla.
  Hur som helst, jag hoppas att detta fungerar som en upplevelse i nÄgon annans huvud.
  Namnen pÄ mÀklarna har redan dykt upp i kommentarerna.
  Jag kommer att skicka telefonerna till webben privat om du begÀr dem.
  Hur kontaktar du dem? De gör det. En dag surfar du i en tidning, mobilapp eller en internetsida och en recension visas sÄ att "Ta reda pÄ mer om handel." De ber dig om ett mejl och ett telefonnummer. DÀr börjar allt.
  Jag rekommenderar att du installerar en app pÄ din mobil genom vilken konversationer med dem spelas in automatiskt, bara för att ditt samtal kommer in. Om du senare lyssnar pÄ de kalla samtalen inser du "saken"
  Den hÀr sidan som jag skriver Àr mycket bra för att göra den offentlig men det rÀcker inte. Det Àr inte bara att betona att aldrig komma in, för hÀr kommer den som redan har bett, utan det bör avslöja handlingslinjer för att försvara sig och agera i de olika processerna nÀr man redan Àr "bunden" och att det inte finns nÄgra uppföljare bortom att förlora pengarna, vilket oundvikligen kommer att hÀnda. VÀnja dig till tanken och pÄ det sÀttet kommer du att lida mindre, att det trots allt bara Àr pengar och hÀlsa verkligen Àr det viktiga.
  Är en gotcha?
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej DAN, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CryptoKartal ... Det Àr verkligen förvÄnande vad du nÀmner, Àven om du Àr ett oreglerat företag, tyvÀrr Àr de vanliga metoder, av dessa skÀl rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med reglerade företag.

   HĂ€lsningar.

 15. Fran svar

  Hej, jag har precis satt in € 250 men ingen rĂ„dgivare har ringt mig Ă€n, min frĂ„ga Ă€r om jag inte logiskt gĂ„r vidare med € 250 och har undertecknat betalningen som bara sĂ€ger att du godkĂ€nner att betala det beloppet. Om jag inte gör det vad kan hĂ€nda med mina data ??????? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fran, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Försök att dra tillbaka och kommentera oss. Om dina uppgifter, vilka uppgifter har du gett dem?

   HĂ€lsningar.

 16. MIGUEL ANGEL SIERPE svar

  KÀra, nÀr du lÀser dina kommentarer noggrant Àr det uppenbart att denna mÀklare eller vad det nu kallas Àr en noggrant studerad bluff, de gÄr lÀtt i kommunikation, det rÀcker att du gÄr in för att undersöka investeringsfrÄgan och de ringer dig, de erbjuder dig en konstant handledning och nÀr du gör insÀttningen försöker de visa dig deras falska dygder sÄ att du kan engagera dig i en större investering, de har ocksÄ interventionshantering av din dator genom en applikation, de Àr bedragare, professionella bedragare i mitt fall efter att ha deponerat 250 dollar började ett brutalt tryck för honom att investera 4000 dollar, eftersom jag naturligtvis inte gjorde det, dollarkontot kom i taget för att ha mer Àn 500 dollar, men det började sjunka tydligen och tillsammans med det en absolut frÄnkoppling av brottslingen som heter MIA KLEIN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser? Ladda inte ner fjÀrrkontrollapparna som Anydesk, det Àr vÀldigt farligt.

   HĂ€lsningar.

 17. vic svar

  Buwnss nÀtter

  Jag registrerade mig men har inte deponerat nÄgonting Ànnu. Amanda Fox ringde mig pÄ telefon och hon skickade ett mejl för att förklara hur kontot fungerar.
  Inte vid nĂ„got tillfĂ€lle sĂ€ger han till mig att jag mĂ„ste hantera nĂ„gonting och som jag ser hĂ€r tror jag att jag inte kommer att sĂ€tta in ens en € € om jag inte gör det senare. Att lĂ„ta dra tillbaka det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vic, kommer du ihÄg hur du hittade Cryptokartal? Du har gjort mycket bra för att göra din forskning innan du sÀtter in pengar.

   HĂ€lsningar.

  • Carmen svar

   Jag heter ocksĂ„ Amanda Fox, men jag betalade. Åh det kan inte vara, det har jag varit.

 18. Onofrio svar

  Hej, jag investerade € 1200 och mĂ€klaren som kallar sig Alex Jag sa till honom att jag var tvungen att leverera mina vinster nu och jag frĂ„gade honom hur jag kan överföra och de svarar inte mig det finns ocksĂ„ en annan person som kallar sig Allissa Scott och de vĂ€ntar pĂ„ bedragare sĂ„ att de inte faller fler mĂ€nniskor

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Onofrio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 19. ObeflÀckad svar

  Jag investerar och de blockerade allt, e -postmeddelanden, wassap, samtalen ,, de stal frÄn mig och nu ber jag rÄdgivaren William parker att ringa mig redan blockerat posterna i mina mejl ,, Jag ger redan upp mina pengar och avbryt bankkortet, och jag lÀgger det i domstol ,,, var försiktig med CRYPTOKARTAL snÀlla Àr nÄgra ideella bedragare som Àr dedikerade till att ringa dig med bra ord ,, utbildning, och efter att ha skickat pengarna blockerar de oss ... de Àr experter pÄ att stjÀla frÄn alla som faller för sina lögner ,, Jag upprepar CRYPTOKARTAL Àr bedragare sÄ alla mÀnniskor som investerar att de vet att de kommer att förlora allt ,,, som jag och flera förlorade [e-postskyddad] mina ,,, snÀlla detta Àr ren bedrÀgeri och nÄgra förstklassiga tjuvar, sÀrskilt fröken IRINA, och herr WILLIAM PARKER ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "Immaculate", tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 20. Giancarlo svar

  IL + CRETINO SONO IO HO FATTO PRELEVARE 250 € MA POI PARLA E STRAPARLA ME NE HA FATTO VERSARE ANCORA € 10.000 RIMANENDO QUASI HA ZERO DOPO AVER LETTO X CASE I VOSTRI NÄSTAN, MED PAURA HO RICHESTO I SOLDI ALI NI SO + COSA FARE MED SIGNORINA HO LITIGATO UUUUUU [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Giancarlo: "DEN MEST KRETINO JAG MÅSTE FÅ TILL 250 €, MEN DÄR TALAR DET OCH RAYARME GÖR JAG INTE BETALAR 10.000 XNUMX EUR FÖR ATT VARA NÄSTA NOLL EFTER ATT HAR LÄST X GIFTIGA DIN FALL, MED MIN RÄKNING FÅR JAG INTE FÖRLORA JAG VET INTE + VAD ATT GÖRA MED ATT GÖRA LITICIERADE MIG UUUUUU [e-postskyddad]"

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Giancarlo, vi har inte helt förstÄtt ditt meddelande ...

 21. Oteldina svar

  HallÄ
  DÀr registrerade jag mig pÄ sidan och sedan dess ringer Mega Still mig sÄ att jag kan placera informationen i min bank för 250 euro. Jag sÀger att jag mÄste lÀsa först innan jag skickar min information. Lyckligtvis har jag inte gjort det och nu nÀr jag ser dessa kommentarer kommer jag inte att göra det. Tack allihopa

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oteldina, tack för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal med oss.

   HĂ€lsningar.

 22. John svar

  LIA, underteckna inte nÄgot för dem, om de inte kan sÀga att du har godkÀnt allt ... Du undertecknar dem inte och du gÄr till banken för att rapportera bedrÀgeriet, det Àr vad jag skulle göra ... I mitt fall innan jag investerade , Jag lÀste om företaget och ja, naturligtvis gjorde jag inte ... Jag visste inte ens att det var en förordning ...

 23. lia svar

  hej mig och investerade 250e. Och sanningen Àr att jag kÀnner mig lite dum eftersom jag alltid ser till att det Àr sant och den hÀr gÄngen slÀppte jag mig lite.
  Till en för inte 24 timmar sedan att jag accepterade allt, och jag har inte heller undertecknat det tillstÄnd som de ber om för ditt kort. Kommer det att om jag avbryter allt, ger de mig tillbaka beloppet eller gÄr jag direkt till min bank och blockerar den sÀndningen? '

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Lia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, sÄ försök att dra dig tillbaka och berÀtta för oss ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

  • Marian svar

   Hej Lia, om du lyckades fÄ tillbaka pengarna? Jag Àr ocksÄ i den situationen, jag har inte skrivit pÄ nÄgot annat Àn investeringen pÄ 250 har redan gjorts.
   Tack.

 24. ALE svar

  Jag investerade 250 euro, allt bra i princip, jag kunde till och med generera vinster pÄ upp till 500 euro pÄ egen hand. Naturligtvis, nÀr jag hade begÀrt Äterkallandet avbröt de helt enkelt kommunikationen, jag har inte kunnat kontakta dem igen, de har redan spenderat mer Àn 3 veckor pÄ att skicka e-post, samtal och ingenting ... nÄgra rÄd?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ale, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer du haft kontakt med? Mejladresser?

   HĂ€lsningar.

 25. LU svar

  hej de Àr verkligen bedragare, vi mÄste hitta ett sÀtt att stoppa dem. De sliter bort alla direkt, finns det nÄgot sÀtt att stoppa dem? Kanske fördöma? Jag vÀntar pÄ kommentarer. Tack. Jag har mer Àn 1000 smÀrtor som stÄr med dem. De lÄter mig inte dra tillbaka nÄgonting.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej LU, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, vi Àr mycket ledsna att lÀsa din situation ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? För en annons pÄ internet kanske? Har du namn pÄ personer som du hade kontakt med? Mejladresser?

   Du bör rapportera dem till det finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 26. Antonia lydia svar

  Ohhh jag Àr redan inne
  Med 250 euro.
  Enligt mina öppna positioner har jag efter 10 dagar 472 euro
  Under nÀsta vecka kommer jag att ha 200. SÀrskilt för att kontrollera det allvarliga ... hur lÀnge
  NÀr jag lÀste hÀr namnet pÄ Harley stannade jag ..ufff
  Jag pratar mycket med henne ... hon sÀger till mig som konsult ...
  Jag kommer att rapportera allt jag kan

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, försök att dra dig tillbaka och berÀtta. Kommer du ihÄg hur du hittade Cryptokartal?

   HĂ€lsningar.

  • Marian svar

   Hej Antonia, om du lyckades fÄ dem att lÄta dig ta ut dina pengar?
   Tack och hÀlsningar.

 27. Alexander svar

  Stalkers, oförskÀmd. Jag ville inte acceptera prenumerationen och de hotade mig med böter och en oÀndlighet av meningslöshet och brist pÄ allvar. Ibland faller en naivitet pÄ dessa sidor och man levererar data. Jag hoppas att nÄgon ansvarig kommunicerar varför jag redan fördömde dem i landet för anklagare och brist pÄ etik.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för informationen, om du har nÄgra e-postmeddelanden som skickades till dig?

   HĂ€lsningar.

 28. ANTECKNA svar

  Med de kommentarer du har kvar har jag tillrÀckligt med att sÀga "NEJ" till dessa bedragare, tack för allt, och de av er som lidit bedrÀgeri, vÀnta och jag vill att du ska fÄ tillbaka pengarna, och om du inte gör det, lÄt det tjÀna dem för lÀkemedel och köpa tobak i fÀngelse. En hÀlsning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JOTA, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HĂ€lsningar.

 29. Carlos svar

  Men CryptoKartal sÀger att det drivs av Elmond Enterpsise Ltd med registreringsnummer 24735 IBC, jag Àr inte klar över vad IBC Àr och inte vem Elmond Enterprise Àr.
  Om nÄgon kan ge mig information Tack.

  • YFK svar

   Allt Àr en lögn, sök pÄ Google Maps, och du hittar inte byggnaden, varken Fukazawa eller Jungfruöarna, den Àr inte reglerad av FCA (UK), inte Cysec (Cypern) eller CMVN (Spanien).
   Elmond finns inte i nÄgon av de officiella tillsynsmyndigheterna och jag var ansvarig för att leta efter det. Jag hoppas att jag har hjÀlpt dig, IBC Àr ingenting ... inte heller Elmond. Om de redan har registrerat och deponerat ... kan banken spÄra (antar jag), inte skicka efter kryptovalutor (de har inget spÄr).

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Carlos, som YFK sÀger till dig, det Àr en mÀklare utan nÄgon reglering, vilket gör klienten oskyddad, och om mÀklaren bestÀmmer sig för att ljuga om var han har en bas, för det finns ingen myndighet som kontrollerar honom, det hÀr Àr nÄgra av de skÀl till varför vi bara rekommenderar reglerade mÀklare i seriösa lÀnder.

    HĂ€lsningar.

 30. YFK svar

  Jag var ocksĂ„ ett offer för € 2500-bluffen, litar inte pĂ„ Cryptokartal ... mĂ€klaren kallar sig Harley och Paola Valverde ... för de som redan Ă€r inne har de tappat allt.
  Nu hÀnder det mig som i föregÄende kommentar, frÄn Bella, vad gör jag med mina personuppgifter?
  Blockera kortet omedelbart om du försöker betala en avgift !!
  Jag hoppas att detta hjÀlper dig, nu Àr det mina personuppgifter som oroar mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej YFK, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem?

   HÀlsningar och vi Àr mycket ledsna för din situation.

   • YFK svar

    hej igen, jag har inte haft en bra tid att kÀnna mig lurad sÄ.
    Jag kom för att hitta dem för i google poe coockies och denna sida dök upp.
    Liksom mÄnga andra visste jag inte allt om handel, det Àr att lura nybörjare, för sÀkert faller ingen med erfarenhet i fÀllan.
    De kommunicerar med dig via whatsaap, det finns inget e-postmeddelande, ingenting alls.

    Jag skulle verkligen uppskatta om nÄgon kan berÀtta för mig vad jag ska göra för att skydda mina personuppgifter.
    För min del skickade de mig en lÀnk till Internet Crime Complaint Center IC3, och jag förklarade mitt fall för dem, de sa till mig att det Àr som FBI. HÀlsningar och samarbeta i rapporteringen tack.
    Förhoppningsvis kommer alla pengar som de lurade inte till dessa mÀnniskor för att betala sjukdomskostnaderna för en familjemedlem, barn, far, farförÀlder eller Àlskad. Karma kommer förr eller senare.
    HÀr Àr mitt enda utlopp

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej YFK, tack för att du har utvidgat din information, kommer du ihÄg namn pÄ rÄdgivare till exempel?

     Tack igen.

 31. bella svar

  God natt, jag föll för bluffen, jag investerade 250e och nÀr jag ville ta ut pengarna upphörde plötsligt flammorna som innan jag började aktivera kontot genom att reglera det och jag vet inte lÀngre hur mÄnga gÄnger jag har skrivit meddelanden och e-postmeddelanden till dessa mÀnniskor eller mina förmodade. Hon rÄder den som sa att hon skulle hjÀlpa mig med allt och nÄgra frÄgor skulle inte öppna ett problem ... Nu Àr min frÄga vart de pengarna gÄr? Vad hÀnder med de personuppgifter som vi har tillhandahÄllit? Vem skyddar oss mot dessa bedrÀgerier?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bella, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CryptoKartal, det Àr verkligen trÄkigt vad du nÀmner om denna mÀklare. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om pengarna, har du inte informationen om vart du har skickat dem? Vi kÀnner inte till dina uppgifter, av samma skÀl rekommenderar vi alltid att investera endast hos reglerade företag.

   HĂ€lsningar.

 32. Myriam svar

  Det Àr en bluff, mÀklaren slutade svara pÄ mitt samtal nÀr jag begÀrde att mina pengar skulle tas ut. Jag har försökt att lösa problemet frÄn sidan. men jag har inte haft tur

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Myriam, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Cryptokartal, det du nÀmner om den hÀr mÀklaren Àr verkligen sorgligt. Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Guillermo, naturligtvis vet vi inte sÀkert, men om du lÀser avsnittet och analysen noggrant kommer du att mÀrka att vi nÀmner olika egenskaper som vi tycker Àr mycket negativa med Cryptokartal, sÀrskilt att det Àr ett oreglerat företag, vi rekommenderar aldrig företag inte reglerad.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *