✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i CryptoKasse. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om CryptoKasse och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscryptokasse.com
???? företaget*Cryptokasse-Finanzportal GmbH
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressAv Des Morgines 12 | 1213 Lancy, Schweiz

⚠️ CryptoKasse ägs av Cryptokasse-Finanzportal GmbH, företaget ligger i Schweiz, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu ska vi analysera vilka typer av konton som CryptoKasse erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Grundinvestering$250
Förbestämd$10.000
silver$50.000
Guld$100.000
Platina$200.000

Information på webben

Crypto Kasse hemsida

CryptoKasse ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +41225013222
 • +43720546046

???? CryptoKasse Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED CryptoKasse.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om CryptoKasse:

datum Uppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot CryptoKasse av FINMA.
Enero 2023Klagomål mot CryptoKasse av BaFin.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5529″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med CryptoKasse.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av CryptoKasse

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar CryptoKasse

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera CryptoKasse?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är CryptoKasse en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att CryptoKasse är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är CryptoKasse pålitlig?

Nej. CryptoKasse är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från CryptoKasse?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till CryptoKasse?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är CryptoKasse en bluff? 2023 recensioner»

 1. Ferdinands svar

  DIE BAFIN HAT DIESEN MAKLER AUF IHRE SCHWARZE LISTE GESETZT, ER WIRD FÜR DEN GESAMTEN SCHADEN, DEN ER UNS ZUGEFÜGT HAT, AUFKOMMEN.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ferdinand, tack för din kommentar om CryptoKasse. Den här mäklaren är en SCAM. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   -

   Hej Ferdinand, tack för dina kommentarer till CryptoKasse. Dieser Broker är en Betrug. Die Bafin (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) har bereits vor ihnen wegen Betrugs und fehlender Regulierung gewarnt (Siehe BAFIN-Link). Schicken Sie ihnen kein Geld, sie wollen mit Lügen so viel Geld wie möglich von Ihnen bekommen, die Operationen sind nicht echt, sie bringen das Geld nicht auf den Markt, sie lassen es nur so aussehen und am Ende sagen sie Ihnen, das Sie es Du kan se dem och se hur de beter sig.

   Wenn Sie Ihr Geld abheben möchten, verlangen sie mehr, um Steuern, Gebühren, Legalisierungen usw. zu zahlen. Tun Sie är nicht! Es ist ein klares Zeichen dafür, dass sie Ihr Geld stehlen wollen, und sie werden Ihnen nichts zurückgeben, selbst wenn Sie bezahlen.

   Wenn Sie weitere Informationen über das Unternehmen haben, biten wir Sie, diese mit uns zu teilen, insbesondere wenn es sich um Informationen handelt, von denen Sie glauben, dass sie anderen Menschen durch eine Investition in dieses Unternehmen helfen könnten.

   Haben Sie Namn von Beratern, Telefonnummer, E-post, av denen Sie kontaktiert blivit? Erinnern Sie sich, wie Sie diesen Broker überhaupt gefunden haben?

   Um Ihr Geld zurückzuerhalten, versuchen Sie es mit unserem CHAT oder dem FORMULAR unter diesem Länk: HOLEN SIE IHR GELD EIN

   Grüße.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej alex.98, tack för att du kommenterar CryptoKasse. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *