cryptolumps recensioner

Analys av kryptoklumpar

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Kryptoklumpar (kallas även med namnet: cryptolumps.com), en Fondförvaltningsplattform. Rekommenderas verkligen Cryptolumps att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker sida? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Cryptolumps ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Cryptolumps en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Cryptolumps nämner inte vilket företag det tillhör.
 • Angående din plats, Enligt hemsidan är företaget baserat i Storbritannien, dock hittade vi ingen giltig information som bekräftar det, allt tyder på att det är falska uppgifter.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Cryptolumps inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Cryptolumps är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Cryptolumps erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning $50, 6% utbyte på 24 timmar.
 • Digitalt konto: minsta initiala insättning $2.000, 15% utbyte på 48 timmar.
 • Optimistkonto: minsta initiala insättning $5.000, 35% utbyte på 72 timmar.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning $9.000, 50% utbyte på 96 timmar.
 • Ultimate Account: minsta initiala insättning $16.000, 65% utbyte på 120 timmar.

La plattform att fungera som Cryptolumps erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Cryptolumps tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Cryptolumps webbplats
Cryptolumps webbplats

Cryptolumps tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Kryptoklumpar

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: cryptolumps.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Kryptoklumpar

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Cryptolumps är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CSSF (Luxemburg) läggs till Cryptolumps till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CSSF april 2022 varning ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Cryptolumps? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Cryptolumps: betyg och recensioner»

 1. Joan Bermudez svar

  CRYPTOLUMPS HAR MINA PENGAR JAG KAN INTE TA UT

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Joan Bermudez, tack för att du kommenterar Cryptolumps. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. John Benavides svar

  Bafin har redan utfärdat en varning mot dessa människor, de stjäl i hela Europa

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Giovanni, tack för din kommentar om Lpleurope. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CSFF (Luxembourg Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.