I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Cryptoneyx. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Cryptoneyx och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatscryptoneyx.io
???? företagetnämner det inte
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-mail addresskontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ Cryptoneyx nämner inte vem som äger det, företaget ligger i Storbritannien, men vi inser att denna information är en lögn. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare med att analysera kontotyperna som Cryptoneyx erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Cryptoneyx webbplats
binär kommentar

Cryptoneyx ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, ordlista, tillgångsindex, marknadsnyheter även om det är på engelska, live-diagram, utbildning, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • Support – +442070466264
 • Handel – +442080599853

???? Cryptoneyx slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Cryptoneyx.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Cryptoneyx:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2022Än så länge har vi inga uppdateringar från företaget.
Oktober 2022Klagomål mot Cryptoneyx av Franska finanstillsynsmyndigheten AMF
November 2022Klagomål mot Cryptoneyx av finanstillsynsmyndigheten FSMA
December
2022
Klagomål mot Cryptoneyx av finanstillsynsmyndigheten BCSC
Februari 2023Klagomål mot Cryptoneyx av finansiell tillsynsmyndighet CONSOB

Användarrecensioner

Vad tycker du om cryptoneyx? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Cryptoneyx.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Cryptoneyx

Hur man rapporterar Cryptoneyx

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Cryptoneyx?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Cryptoneyx en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Cryptoneyx är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Cryptoneyx pålitlig?

Nej. Cryptoneyx är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Cryptoneyx?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Cryptoneyx?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «är cryptoneyx en bluff? 2023 recensioner»

 1. Alessandro svar

  Denna mäklare rapporteras av CONSOB, den italienska myndigheten

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alessandro, tack för att du skrev om cryptoneyx. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att lura sina kunder (Se CONSOB -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   -

   Ciao Alessandro, tack för att du skrev din cryptoneyx. Denna mäklare anses vara en tryffel. CONSOB (italienska finansmyndigheten) har fördömt det på grund av bristande reglering och för aver ingannato i loro clienti (Se länk CONSOB).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, märk väl för derubarti, verksamheten är fittizie, pengarna kommer inte mer incrociated med marknaden, jag simulerar det och alla fina ti segnano e diakon che hai perso tutto e così jag har det.

   Jag vet när jag richievo a prelievo ti chiedono di più per pagare commissioni, tasse, spese, legalizzazioni, etc. Don't farlo mai!È un chiaro avvertimento att jag är kund hos en tryffelmäklare och även om den betalas kommer de inte att återbetala mai och tuoi soldi.

   Tutte le informazioni che fornisci sulla società aiuteranno le persone colpite da esta mäklare, spiegheranno en dettaglio como è successo tutto, cal pubblicità hai visto, nomi del tuo consulente, numeri, e-mail da cui sei ecc contattato.

   För att återställa din soldat, prata med vår CHAT eller kompilera formuläret på denna länk: RICHIEDI I TUOI SOLDI

   Saluti

 2. Jose M. svar

  BCSC RAPPORTERADE DEM AV DETTA FÖRETAG….

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, tack för din kommentar om cryptoneyx. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. BCSC (The Financial Regulator of British Columbia) har larmat dem, för att de inte har reglerna för att utföra sin verksamhet (Se BSCS länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

 3. Deneyba Cisse hösten svar

  Jag blev också lurad.
  Bedragaren heter MAXIMILIANO
  MARTIN
  Account Manager
  Handel: 442080599853
  Support: 442070466264
  www .cryptoneyx .io
  London EC2A 2EW,
  Storbritannien
  Då och då ringer de mig och berättar vad jag ska göra med de 12.000 XNUMX € som jag har i investeringar. De säger det för att lämna honom där växande.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Deneyba, tack för din kommentar om cryptoneyx. Den här mäklaren är en SCAM. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. ANONYM svar

  FSMA ÄR EN BLUFFÄR. SE UPP.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för din kommentar om cryptoneyx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Byron svar

  Jag har problem med dem och jag vet inte vad jag ska göra, de lämnade mig med ingenting och jag kan inte dra mig tillbaka

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Byron, tack för att du skrev om cryptoneyx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. ANONYM svar

  AMF fördömde dem, vad gör jag?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om cryptoneyx. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. AMF (den franska finanstillsynsmyndigheten) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och för att vilseleda deras kunder (Se AMF -länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Valentin R. svar

  Hej, är detta företag pålitligt?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentin R, tack för att du skrev om cryptoneyx. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.