Bux mäklare

CryptopMarket -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera CryptopMarket -mäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas CryptopMarket verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CryptopMarket ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag. Det bör noteras att webbplatsen är på engelska och utan en spansk version, men vi har fått meddelanden från spansktalande kunder, på grund av detta har vi också gjort en recension om CrypropMarket.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Melgreg Services.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Ryssland.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om någon reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CryptopMarket noterar vi att företaget inte riktigt tillhandahåller information om att ha olika typer av konton eller planer, som vanligt i företag av denna typ.

den plattformar att fungera som CryptopMarket erbjuder är: vi tror att (eftersom det inte specificerar) CryptopMarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som CryptopMarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

CryptopMarkets webbplats
CryptopMarkets webbplats

 

CryptopMarket tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av produkterna som CryptopMarket erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live -diagram, några verktyg för handlare, ordlista, FAQ -sektion, ekonomisk kalender, signaler, marknadsnyheter, räknare ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CryptopMarket

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.cryptopmarket.com

Telefonnummer: + 442039660001

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på CryptopMarket <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CryptopMarket -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i osäkra länder (Ryssland), det är en oreglerad mäklare, när vi letade efter andra recensioner eller betyg på CryptopMarket hittade vi mest negativa betyg.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom KNF (Polen) Kryptomarknad till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till warning️ -varningen för februari 2021 av FSA

 

Av dessa skäl anser vi att CryptopMarket inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CryptopMarket? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

10 kommentarer om «CryptopMarket: Betyg och kommentarer»

 1. John Anthony King svar

  Hej, jag kommer att berätta om min erfarenhet på den här plattformen. Jag har också blivit lurad 5250 XNUMX euro och nu i februari för ett år sedan av bedrägeriet började de ringa mig många gånger tills jag var övertygad, eftersom min ekonomiska del inte var särskilt solvent och mäklaren Hon försäkrade mig om att hon aldrig skulle behöva lån igen, investeringen var långsiktig, och när jag pressade henne att ange de fördelar som mina pengar förmodligen genererade sa hon till mig att hon hade förlorat allt. Och jag vet inte längre om dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptopMarket. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 2. vanessa svar

  De har lurat mig 13,000 XNUMX euro de har blockerat mitt konto och jag kan inte komma åt det
  Finns det något sätt att rapportera och hävda dessa utan skam?
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vanessa, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptopMarket. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

 3. Segrare svar

  Det är en fullfjädrad bluff, det är omöjligt att ta ut pengarna, först slog man till och slutligen stängde de av alla relationer både via e-post och per telefon.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptopMarket, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 4. besviken svar

  Tja, jag har begärt uttag av mina pengar och det var då alla typer av kommunikation definitivt avbröts, det är omöjligt att kontakta cryptopmarket via post via telefon, de ignorerar det helt enkelt och det är omöjligt att hitta dem. Jag har mycket pengar med dem, vad kan jag göra? Nu när jag läser din recension förstår jag att det är en oreglerad mäklare men vad kan jag göra? Jag känner mig helt besviken eftersom de följer med dig, men om du ber om dina pengar är det uppenbart att de inte vill att du ska ta ut dem eftersom jag inte hittar dem, de ignorerar helt enkelt alla mina meddelanden och samtal, de påverkar också min hälsa eftersom det är mycket pengar och jag behöver dem för några familjen olägenheter. Jag vet inte riktigt vad som kan göras.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej bedragare, tack för att du delar din erfarenhet med CryptopMarket, kommer du ihåg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 5. Platshållarbild för Juan Carlos Escandell svar

  Efter flera veckor finns det inget sätt att få tillbaka mina pengar, de säger till mig att insättningen är gjord, men jag har samma saldo på deras konto, deras verktyg för att återbetala en del av pengarna är ur funktion.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av CryptopMarket, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.