Annonsera med oss

CryptopMarket -kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera CryptopMarket -mĂ€klaren, Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas CryptopMarket verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ CryptopMarket ... Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag. Det bör noteras att webbplatsen Àr pÄ engelska och utan en spansk version, men vi har fÄtt meddelanden frÄn spansktalande kunder, pÄ grund av detta har vi ocksÄ gjort en recension om CrypropMarket.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Melgreg Services.

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att hon Àr baserad i: Ryssland.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: den nĂ€mner ingenting om nĂ„gon reglering, vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CryptopMarket noterar vi att företaget inte riktigt tillhandahĂ„ller information om att ha olika typer av konton eller planer, som vanligt i företag av denna typ.

den plattformar att fungera som CryptopMarket erbjuder Àr: vi tror att (eftersom det inte specificerar) CryptopMarkets egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som CryptopMarket tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

CryptopMarkets webbplats
CryptopMarkets webbplats

 

CryptopMarket tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av produkterna som CryptopMarket erbjuder, förklaring av grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, nÄgra live -diagram, nÄgra verktyg för handlare, ordlista, FAQ -sektion, ekonomisk kalender, signaler, marknadsnyheter, rÀknare ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CryptopMarket

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cryptopmarket.com

Telefonnummer: + 442039660001

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ CryptopMarket <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att CryptopMarket -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr baserat i osÀkra lÀnder (Ryssland), det Àr en oreglerad mÀklare, nÀr vi letade efter andra recensioner eller betyg pÄ CryptopMarket hittade vi mest negativa betyg.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom KNF (Polen) Cryptopmarket till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till warning -varningen för februari 2021 av FSA

 

Av dessa skĂ€l anser vi att CryptopMarket inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CryptopMarket? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

10 kommentarer om «CryptopMarket: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Antonio Rey svar

  Hej, jag kommer att berÀtta om min erfarenhet pÄ den hÀr plattformen. Jag har ocksÄ blivit lurad 5250 XNUMX euro och nu i februari för ett Är sedan av bedrÀgeriet började de ringa mig mÄnga gÄnger tills jag var övertygad, eftersom min ekonomiska del inte var sÀrskilt solvent och mÀklaren Hon försÀkrade mig om att hon aldrig skulle behöva lÄn igen, investeringen var lÄngsiktig, och nÀr jag pressade henne att ange de fördelar som mina pengar förmodligen genererade sa hon till mig att hon hade förlorat allt. Och jag vet inte lÀngre om dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptopMarket. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 2. vanessa svar

  De har lurat mig 13,000 XNUMX euro de har blockerat mitt konto och jag kan inte komma Ă„t det
  Finns det nÄgot sÀtt att rapportera och hÀvda dessa utan skam?
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vanessa, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptopMarket. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad hÀnder exakt nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 3. Segrare svar

  Det Àr en fullfjÀdrad bluff, det Àr omöjligt att ta ut pengarna, först slog man till och slutligen stÀngde de av alla relationer bÄde via e-post och per telefon.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Victor, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av CryptopMarket, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 4. besviken svar

  Tja, jag har begÀrt uttag av mina pengar och det var dÄ alla typer av kommunikation definitivt avbröts, det Àr omöjligt att kontakta cryptopmarket via post via telefon, de ignorerar det helt enkelt och det Àr omöjligt att hitta dem. Jag har mycket pengar med dem, vad kan jag göra? Nu nÀr jag lÀser din recension förstÄr jag att det Àr en oreglerad mÀklare men vad kan jag göra? Jag kÀnner mig helt besviken eftersom de följer med dig, men om du ber om dina pengar Àr det uppenbart att de inte vill att du ska ta ut dem eftersom jag inte hittar dem, de ignorerar helt enkelt alla mina meddelanden och samtal, de pÄverkar ocksÄ min hÀlsa eftersom det Àr mycket pengar och jag behöver dem för nÄgra familjen olÀgenheter. Jag vet inte riktigt vad som kan göras.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej bedragare, tack för att du delar din erfarenhet med CryptopMarket, kommer du ihÄg hur du kom till att hitta dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 5. PlatshÄllarbild för Juan Carlos Escandell svar

  Efter flera veckor finns det inget sÀtt att fÄ tillbaka mina pengar, de sÀger till mig att insÀttningen Àr gjord, men jag har samma saldo pÄ deras konto, deras verktyg för att Äterbetala en del av pengarna Àr ur funktion.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av CryptopMarket, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *