Dachfin Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Dachfin (även kallad dachfin.com), är en CFD -mäklare. Rekommenderas Dachfin verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Dachfin. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Elit Property Vision LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att äga reglering, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Dachfin noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Silverkontot och Guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta insättning på 250 dollar, upp till 1: 500 hävstång.

Silverkonto- Minsta insättning på $ 1.000, upp till 1: 500 hävstångseffekt, telefonhandel.

Guldkonto- Minsta insättning på $ 5.000, upp till 1: 300 hävstångseffekt, telefonhandel, personlig mäklare.

Dachfin -kontotyper
Dachfin -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Dachfin erbjuder är: Dachfins egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Dachfin tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Dachfin webbplats
Dachfin webbplats

Dachfin tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Dachfin finansiella produkter, förklaring av några grundläggande begrepp om investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om tax |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dachfin.com

Telefonnummer: + 41715087095

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på tax <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Dachfin -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, den spanska tillsynsmyndigheten CNMV har märkt Dachfin som en finansiell chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Dachfin? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *