Kommentarer om Dakken Group

Dakken Group analys

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera DakkenGroup (kallas även med namnet: dakkengroup.com), Det handlar om en Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Dakken Group verkligen för en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Dakken Group ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Dakken Group en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Dakken Group nämner att vara en del av Clandestiny Group LLC.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenadinerna enligt webbplatsen, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är ett falskt faktum.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Dakken Group inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Dakken Group är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Dakken GroupI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Ripple-konto: minsta initiala insättning $250.
 • Eterkonto: minsta initiala insättning $15.000.
 • Bitcoin-konto: minsta initiala insättning $100.000.
 • Lyxkonto: minsta initiala insättning $1.000.000.

La plattform att fungera som Dakken Group använder är: Webtrader och MT5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Dakken Group tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Dakken Groups webbplats
Dakken Groups webbplats

Dakken Group tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information DakkenGroup

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: dakkengroup.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi granskade Dakken Group. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på DakkenGroup

Avslutningsvis detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Dakken Group-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV lagts till i Dakken Group till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i maj 2022 CONSOB lagts till i Dakken Group till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2022 FCA lagts till i Dakken Group till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Dakken Group? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

40 kommentarer om «Dakken Group: utvärdering och kommentarer»

 1. leo svar

  de är bedragare, se upp

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Leo, tack för att du skrev om Dakken Group. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Silvio svar

  Hej, jag är italienare, jag blev lurad av Dakken-gruppen, min "manager" var Frank Stiven

  Kort sagt, min erfarenhet: allt stämmer tills du vill ta ut dina pengar och då förändras deras attityd helt och de låter dig inte. De blockerar dig och svarar inte längre på meddelanden. De är fräcka. Skicka inte pengar, allt du skickar är redan förlorat. Jag är i kontakt med återställningstjänsten för att se vad som kan åstadkommas. Jag kommer att kommentera igen för att se om jag kan återställa något. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Silvio, tack för din kommentar om Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • C.Tello svar

   De har redan fördömts av olika europeiska tillsynsmyndigheter eftersom de har lurat tusentals och åter tusentals människor i Europa. De borde alla sitta i fängelse för bedragare. .. Jag förstår inte hur polisen, interpolen och myndigheterna inte gör någonting...

 3. Pelare svar

  Alla vi drabbade borde enas mot dessa tjuvar, de stal mer än 3000 XNUMX euro från min man på några dagar, skriver jag från Spanien. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pilar, tack för din kommentar om Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Dami svar

  Jag kan inte ta ut mitt kapital, kan någon hjälpa mig? De har mina pengar blockerade på sin plattform och de ger dem inte till mig... Jag känner mig lurad eller åtminstone ger de mig inte stöd eller uppmärksamhet. Vad är poängen med att investera om jag inte kan räkna med mitt kapital senare? Jag ser ingen mening

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Dami, tack för din kommentar om Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Fabi svar

  Sono ladri, non permettono il ritiro. I Italien så che molti sono stati truffati. Vilken annan italienare vem? Voglio segnalare. Vem vet hur man signalerar denna typ av truff? Ska jag kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten eller ska jag gå till polisen? eller enterambi? Alla som kan leggi...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabi, tack för din kommentar om Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Tere svar

  Gör det inte, de är tjuvar! Jag har försökt dra mig tillbaka i mer än 2 månader och de ger mig ingen lösning: tjuvar!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Tere, tack för din kommentar om Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Lau svar

   Hej Tere, jag är i samma situation, dessa taskiga bedragare rånade mig, är du också spansk? jag är från Spanien

   Tack

 7. angela svar

  Detta är en bedräglig mäklare. Jag blev ett offer för deras bedrägeri. Jag investerade 75,000 XNUMX $ och de lät mig inte ta ut mina pengar på flera månader. Jag ringde och skickade flera meddelanden så småningom låste de mig ute från kontot och kunde inte ha tillgång till någonting. Var tvungen att hitta hjälp från denna webbplats CHAT (rekommenderade mäklare) Jag fick tillbaka allt jag förlorat. Ärligt talat, det är tröttsamt hur dessa företag sliter av folk och går iväg med det.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Angela, tack så mycket för att du hjälper användare, många har återhämtat sig.

   Hälsningar.

 8. ANONYM svar

  FCA har anmält dem, var extremt försiktig!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för din kommentar om Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. FCA (UK Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FCA -länk).

   Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 9. ulrike svar

  Hat schon mal jemand Geld von dakkengroup erhalten?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ulrike, jag tvivlar på att någon har återhämtat det, har du investerat hos dem måste du återhämta det själv. Tack för att du kommenterar Dakken Group. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de sätter inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.