Dax100Fx kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Dax100Fx (även kallad dax100fx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Dax100Fx för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Dax100Fx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Det är värt att nämna att Dax100Fx webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Dax100Fx.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Vaneda Partners LTD, Zeus Partnership OU och MasterPay LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Dax100Fx, märkte vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Svartkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Konto Grundläggande- Minsta initiala insättning på $ 250, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, prisvarningar.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, prisvarningar, inledande expertsession.

Silverkonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, prisvarningar, inledande expertsession, upp till 24% bonus.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 24, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, prisvarningar, inledande expertsession, upp till 5% bonus, privat session med strategisk analytiker, två live -webinarier.

Platinakonto- Minsta insättning på 50.000 24 dollar, 5/30 support, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, prisvarningar, inledande expertsession, upp till XNUMX% bonus, privat session med strategisk analytiker, fyra live webinarier.

Svart konto- Minsta initiala insättning på 100.000 24 dollar, support dygnet runt, utbildningscenter, dagliga marknadsrecensioner, prisvarningar, inledande expertsession, upp till 5% bonus, privat session med strategisk analytiker, åtta live -webinarier, exklusiv tillgång till position.

 

Dax100Fx kontotyper
Dax100Fx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Dax100Fx erbjuder är: Dax100Fx plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Dax100Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Dax100Fx webbplats
Dax100Fx webbplats

Dax100Fx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, förklaring av de finansiella produkter som Dax100Fx erbjuder, handlarens räknare, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Dax100Fx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dax100fx.com

Telefonnummer: + 442078626469

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Dax100Fx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Dax100Fx -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder när man letar efter recensioner om Dax100Fx vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. Det verkar vara relaterat till mäklare med ett mycket dåligt rykte som myntsamtal, MyCapital och 2 marknader.

 

Uppmärksamhet: i juni 2020 lCONSOB (Italiens finansiella tillsynsmyndighet) har lagt till Dax100Fx till sin svarta lista över obehöriga mäklare.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Dax100Fx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *