Annonsera med oss

Kommentarer pÄ Daxkapital.com

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Daxkapital.com, Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas Daxkapital.com verkligen att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Daxkapital.com. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: nĂ€mns inte.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i Luxemburg, men nĂ€mner inga registreringsuppgifter, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Daxkapital.com, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: En MAM-konto (multipelrĂ€kning) och a PAMM-konto (hanterat konto).

La plattform att fungera som Daxkapital.com erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Daxkapital.com tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en stor sak för mÀklaren.

Daxkapital.com webbplats
Daxkapital.com webbplats

Daxkapital.com tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjÀnster den erbjuder, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Daxkapital.com |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: daxkapital.com

Telefonnummer: + 49 331879 05821

E-post: s[e-postskyddad] | [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Daxkapital.com <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Daxkapital.com Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man Àr försiktig, eftersom det Àr en olaglig mÀklare, den Àr inte registrerad eller reglerad, inte heller nÀr man letar efter recensioner om Daxkapital.com vi hittade mÄnga som Àr negativa och som varnar för denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CSSF (Luxemburg) Daxkapital.com till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till varningen warning för mars 2021 den CSSF

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd Daxkapital.com till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till AMF maj 2021 Varning ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Daxkapital.com till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Daxkapital.com? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

16 kommentarer om «Daxkapital.com: Betyg och kommentarer»

 1. anonym svar

  Hej, först tack för att du var dÀr och gav information.

  Jag har problem med tre mÀklare, uppenbarligen pÄ grund av min okunnighet.

  spmarket24
  uniteex.co
  daxcapital.com

  Det sista företaget Daxcapital.com har skickat ett meddelande till mig om att jag har tjÀnat 34000 15000 euro, varav 19000 3000 Àr kvar för att fortsÀtta arbeta och XNUMX XNUMX betalas, men att pengarna blockeras av Blockchain eftersom det inte finns nÄgon inkomst i plÄnboken och att jag Àr skyldig att sÀtta XNUMX euro för att ge tillstÄnd att lÄsa upp operationen.

  Det verkar som om det finns en katt lÄst och det Àr dÀrför jag ber om rÄd och hjÀlp.

  De andra tvÄ företagen har inte svarat eller sagt nÄgonting under lÄng tid, men Ä andra sidan tror jag att daxcapital kanske inte Àr det bedrÀgeri som det verkar.

  men du har information som hjÀlper mig att inte bli lurad

  Tack för din hjÀlp och ditt samarbete.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej anonym, de behÄller alltid allt, det Àr en instÀllning att stjÀla frÄn alla investerare. Tack för att du frÄgade om Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och anvÀndarkommentarer klicka hÀr: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. Jaja svar

  Bonsoir
  Nous avons eu une mauvaise expérience avec daxkapital. Ils ne veulent nous rembourser que si nous déposons un somme d'argent sur coinbase mais ce n'est pas légal. Nous devons pouvoir récupérer notre argent sans devoir en avancer d'autre. Nous allons tappar perdre. Grosse arnaque!
  ----------------
  Godnatt
  Vi hade en dÄlig upplevelse med daxkapital. De vill bara Äterbetala oss om vi sÀtter in pengar i myntbas, men det Àr inte lagligt. Vi mÄste kunna fÄ tillbaka pengarna utan att behöva betala mer. Vi kommer att förlora allt. Stort bedrÀgeri!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej, de behÄller alltid allt, det Àr en instÀllning att stjÀla frÄn alla investerare. Tack för att du frÄgade om Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och anvÀndarkommentarer klicka hÀr: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar
   ---------------
   Bonjour, ils gardent toujours tout, c'est une configuration à voler à all les investisseurs. Merci d'avoir posé des questions sur Daxkapital.com. Ce courtier est un arnaque. Ne leur envoyez pas d'argent, ils veulent för att fÄ mest möjliga d'argent avec des mensonges, les operations ne sont pas réelles, ils ne mettent pas l'argent sur le marché, ils ne font que le montrer et à la fin ils Du hÄller inte med om att du har förlorat och Àr gardent. Ils essaient toujours de vous manipuler, ils ne vous rendront pas votre argent, hverken le montant initial, eller om du skickar dem senare vous ne le verrez plus, essayez de réclamer via notre chat.
   Om du har mer information om företaget, tyvÀrr du krÀver av parterna med företaget, om du har mer information Àn företaget, kommer du att vara en ledare för de andra mÀnniskorna att investera i företaget.

   Avez-vous des noms de conseillers, des numbers, e-postmeddelanden frÄn vilka kontaktas du? Vous rappelez-vous comment vous avez trouvé ce courtier en premier lieu?
   Om du voulez voir leur avis et les commentaires des utilisateurs, klicka hÀr: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   HÀll récupérer votre argent, essayez notre chat ou ce lien:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningarna

 3. Victor cañizares svar

  Hej,
  HĂ€r kommer jag med bluffen som hĂ€nde mig. Det Ă€r DAXKAPITAL-företaget. Som alla andra börjar du med € 250 som snabbt fördubblar dig. Senare insisterade de pĂ„ mig mycket, och jag investerade 1400 euro mer, med de som förmodligen pĂ„ sin plattform lyckades ocksĂ„ fördubbla (fiktivt).

  Vid denna tidpunkt pressade de mig att fortsĂ€tta investera baserat pĂ„ de intĂ€kter som de visade mig, men med tanke pĂ„ mina tvivel bestĂ€mde jag mig för att ta ut pengarna. Vid denna tidpunkt bad de mig om € 1000 pĂ„ ett konto för att kunna Ă„terlĂ€mna resten, och jag hörde aldrig frĂ„n min rĂ„dgivare igen under den hĂ€r tiden. Blockerad pĂ„ WhatsApp och ingen svarar i telefon.

  EN LUR OCH ETT STYV I ALLA REGLER !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Victor, de behÄller alltid allt, det Àr en instÀllning att stjÀla frÄn alla investerare. Tack för att du frÄgade om Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och anvÀndarkommentarer klicka hÀr: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 4. oscar svar

  Hej, hade nÄgon en bra upplevelse med DaxKapital?

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Oscar, tack för att du frÄgade om Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och anvÀndarkommentarer klicka hÀr: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 5. Adrian svar

  god morgon dessa daxkapital Àr inte sÀkra lita inte pÄ dem. De Àr professionella bedragare Àr vad de Àr. INBROKAR

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Adrian, tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 6. A svar

  Är en gotcha
  De vill inte returnera pengarna till mig om det inte Àr via en plÄnbok k Jag antar att k DÄ kan de manipulera ditt konto.
  Nu svarar de inte och de har blockerat mig wstsap

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej A, de kan göra vad som helst och manipulera allt, prata med vÄr chatt för att fÄ tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 7. S svar

  DAXCAPITAL IKER -mÀklaren sÀger till mig att jag mÄste göra en insÀttning pÄ mer Àn 250 euro i en plÄnbok sÄ att jag kan överföra de 250 som jag deponerade under de första dagarna i MARS Jag vet INTE vad jag ska göra. sÄdana frÄn tidigare

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej S, exakt, om du skickar 250 kommer du inte att fÄ de andra 250 initialerna och de har lurat dig 500, gör inte den sÀndningen, du kommer att förlora pengarna igen. Tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 8. Ariel svar

  Det har varit min vÀrsta upplevelse, jag har inte sett ett öre pÄ allt jag lÀgger, jag hoppas fÄ tillbaka det

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ariel, tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *