✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer på Daxkapital.com

I denna avdelning vi analyserar mäklaren daxkapital.com, är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Daxkapital.com verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Daxkapital.com. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Luxemburg, men nämner inga registreringsuppgifter, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Daxkapital.com, vi noterar att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: En MAM-konto (multipelräkning) och a PAMM-konto (hanterat konto).

La plattform att fungera som Daxkapital.com erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Daxkapital.com tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Daxkapital.com webbplats
Daxkapital.com webbplats

Daxkapital.com tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster den erbjuder, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om daxkapital.com |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: daxkapital.com

Telefonnummer: + 49 331879 05821

E-post: s[e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på daxkapital.com <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget daxkapital.com är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en olaglig mäklare, den är inte registrerad eller reglerad, inte heller när man letar efter recensioner om daxkapital.com vi hittade många som är negativa och som varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CSSF (Luxemburg) daxkapital.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till varningen warning️ för mars 2021 den CSSF

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd daxkapital.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF maj 2021 Varning ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV daxkapital.com till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : daxkapital.com upprätthåller en nära relation med Net Capital AB ett företag med många anklagelser och klagomål.  VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”881″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Daxkapital.com: Betyg och kommentarer»

 1. anonym svar

  Hej, först tack för att du var där och gav information.

  Jag har problem med tre mäklare, uppenbarligen på grund av min okunnighet.

  spmarket24
  unitex.co
  daxcapital.com

  Det sista företaget Daxcapital.com har skickat ett meddelande till mig om att jag har tjänat 34000 15000 euro, varav 19000 3000 är kvar för att fortsätta arbeta och XNUMX XNUMX betalas, men att pengarna blockeras av Blockchain eftersom det inte finns någon inkomst i plånboken och att jag är skyldig att sätta XNUMX euro för att ge tillstånd att låsa upp operationen.

  Det verkar som om det finns en katt låst och det är därför jag ber om råd och hjälp.

  De andra två företagen har inte svarat eller sagt någonting under lång tid, men å andra sidan tror jag att daxcapital kanske inte är det bedrägeri som det verkar.

  men du har information som hjälper mig att inte bli lurad

  Tack för din hjälp och ditt samarbete.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej anonym, de behåller alltid allt, det är en inställning att stjäla från alla investerare. Tack för att du frågade om Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och användarkommentarer klicka här: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Jaja svar

  Bonsoir
  Nous avons eu une mauvaise expérience avec daxkapital. Ils ne veulent nous rembourser que si nous déposons un somme d'argent sur coinbase mais ce n'est pas légal. Nous devons pouvoir récupérer notre argent sans devoir en avancer d'autre. Nous allons tappar perdre. Grosse arnaque!
  ----------------
  Godnatt
  Vi hade en dålig upplevelse med daxkapital. De vill bara återbetala oss om vi sätter in pengar i myntbas, men det är inte lagligt. Vi måste kunna få tillbaka pengarna utan att behöva betala mer. Vi kommer att förlora allt. Stort bedrägeri!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, de behåller alltid allt, det är en inställning att stjäla från alla investerare. Tack för att du frågade om Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och användarkommentarer klicka här: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar
   ---------------
   Bonjour, ils gardent toujours tout, c'est une configuration à voler à all les investisseurs. Merci d'avoir posé des questions sur Daxkapital.com. Ce courtier est un arnaque. Ne leur envoyez pas d'argent, ils veulent för att få mest möjliga d'argent avec des mensonges, les operations ne sont pas réelles, ils ne mettent pas l'argent sur le marché, ils ne font que le montrer et à la fin ils Du håller inte med om att du har förlorat och är gardent. Ils essaient toujours de vous manipuler, ils ne vous rendront pas votre argent, hverken le montant initial, eller om du skickar dem senare vous ne le verrez plus, essayez de réclamer via notre chat.
   Om du har mer information om företaget, tyvärr du kräver av parterna med företaget, om du har mer information än företaget, kommer du att vara en ledare för de andra människorna att investera i företaget.

   Avez-vous des noms de conseillers, des numbers, e-postmeddelanden från vilka kontaktas du? Vous rappelez-vous comment vous avez trouvé ce courtier en premier lieu?
   Om du voulez voir leur avis et les commentaires des utilisateurs, klicka här: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   Häll récupérer votre argent, essayez notre chat ou ce lien: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningarna

 3. Victor cañizares svar

  Hej,
  Här kommer jag med bluffen som hände mig. Det är DAXKAPITAL-företaget. Som alla andra börjar du med € 250 som snabbt fördubblar dig. Senare insisterade de på mig mycket, och jag investerade 1400 euro mer, med de som förmodligen på sin plattform lyckades också fördubbla (fiktivt).

  Vid denna tidpunkt pressade de mig att fortsätta investera baserat på de intäkter som de visade mig, men med tanke på mina tvivel bestämde jag mig för att ta ut pengarna. Vid denna tidpunkt bad de mig om € 1000 på ett konto för att kunna återlämna resten, och jag hörde aldrig från min rådgivare igen under den här tiden. Blockerad på WhatsApp och ingen svarar i telefon.

  EN LUR OCH ETT STYV I ALLA REGLER !!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, de behåller alltid allt, det är en inställning att stjäla från alla investerare. Tack för att du frågade om Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och användarkommentarer klicka här: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. oscar svar

  Hej, hade någon en bra upplevelse med DaxKapital?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du frågade om Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   Om du vill se deras recension och användarkommentarer klicka här: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Adrian svar

  god morgon dessa daxkapital är inte säkra lita inte på dem. De är professionella bedragare är vad de är. INBROKAR

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adrian, tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 6. A svar

  Är en gotcha
  De vill inte returnera pengarna till mig om det inte är via en plånbok k Jag antar att k Då kan de manipulera ditt konto.
  Nu svarar de inte och de har blockerat mig wstsap

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej A, de kan göra vad som helst och manipulera allt, prata med vår chatt för att få tillbaka dina pengar. Tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 7. S svar

  DAXCAPITAL IKER-mäklare säger till mig att jag måste göra en insättning på mer än 250 euro i en plånbok så att jag kan göra en överföring av de 250 som jag satte in de första dagarna i MARS. Jag vet inte vad jag ska göra Jag kommer att förlora ytterligare 250 för att återhämta dem från tidigare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej S, exakt, om du skickar 250 kommer du inte att få de andra 250 initialerna och de har lurat dig 500, gör inte den sändningen, du kommer att förlora pengarna igen. Tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 8. Ariel svar

  Det har varit min värsta upplevelse, jag har inte sett ett öre på allt jag lägger, jag hoppas få tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, tack för att du delar din erfarenhet med Daxkapital.com. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de ursprungliga eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *