DaxRobot-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren DaxRobot (även kallad daxrobot.com), är en CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen DaxRobot för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av DaxRobot. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av DaxRobot, vi noterar att DaxRobot inte riktigt ger information om olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som DaxRobot erbjuder är: vi tror att DaxRobots egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som DaxRobot tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

DaxRobots webbplats
DaxRobots webbplats

DaxRobot tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: Ovanstående förklaring av hur DaxRobot "fungerar", inte mycket annat egentligen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om DaxRobot |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: daxrobot.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på DaxRobot <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att DaxRobot-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, det nämner inte var det är baserat, när vi letar efter recensioner om DaxRobot kunde vi inte hitta något som får oss att tro att det är ett "nytt" företag, CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten, har markerat DaxRobot som en ekonomisk chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om DaxRobot? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *