Bux mäklare

Kommentarer till Day Trading Academy

I denna avdelning vi kommer att analysera Day Trading Academy (kallas även daytradingacademy.co), är en finansiell utbildning online. Rekommenderas verkligen Day Trading Academy att gå kurser? Eller är det bättre att gå därifrån? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Day Trading Academy ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Day Trading Academy ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Allt detta och mer i den här recensionen om detta finansiella utbildningsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du?

✅ Kursen nämner att vara en del av: inte nämnt.

 

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att baseras på: Colombia.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Day Trading Academy, i det här fallet hittar vi inte information som säger oss olika typer av konton.

La plattform att fungera som Day Trading Academy erbjuder är: det nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Day Trading Academy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Day Trading Academy webbplats
Day Trading Academy webbplats

Day Trading Academy tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, handledning, analys, inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Day Trading Academy 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: daytradingacademy.co

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi granskade Day Trading Academy. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Day Trading Academy <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Day Trading Academy är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett oregistrerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, å andra sidan vet vi att dessa onlinekurser vanligtvis ägs av bedrägliga mäklare och de använder dem att locka kunder, av Detta verkar vara ett av dessa fall. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Day Trading Academy? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Day Trading Academy: Betyg och kommentarer»

 1. Dario svar

  Denna kurs fungerar inte, de lär ut mycket grundläggande saker

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dario, tack för att du kommenterar Day Trading Academy. Denna mäklare / skola är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de ansluter dig till en mäklare där verksamheten inte är verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och i slutändan berättar de du som du har förlorat och de finns kvar.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.