DBFX kommentarer

Analys på DBFX

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera DBFX (kallas även med namnet: dbfxtrades.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas DBFX verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om DBFX ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är DBFX en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ DBFX nämner att vara en del av DBFX Limited (dotterbolag till Belight Capital Group).
 • ❌ När det gäller sin plats är företaget baserat i Vanuatu (DBFX Ltd) och Cypern (Belight Capital Group).
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, vi noterar att DBFX regleras av VFSC (Vanuatu).

UPPMÄRKSAMHET: DBFX HAR EN REGLER AV LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som DBFX erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 7 olika typer av konton:

 • Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 200, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar.
 • Discovery-konto: $ 2.000 10 lägsta initiala insättning, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar, XNUMX% rabatt.
 • Silverkonto: $ 5.000 minsta initiala insättning, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar, 20% rabatt, autokartist.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000 30, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar, 17% rabatt, autokartist, XNUMX% rabatt.
 • Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 15.000 40, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar, 20% rabatt, autokartist, XNUMX% rabatt.
 • VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 30.000 50, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar, 33% rabatt, autokartist, XNUMX% rabatt.
 • VIP-konto +: minsta initiala insättning på $ 50.000 60, e-bok, utbildning, kontoansvarig, handel med ett klick, popup-varningar, 50% rabatt, autokartist, XNUMX% rabatt.

La plattform att fungera som DBFX erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som DBFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

DBFX webbplats
DBFX webbplats

DBFX tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, marknadsnyheter och analys, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information DBFX

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: dbfxtrades.com | dbfx.trade
 • 📞 Telefonnummer: +44 7438319277 och +44 7448322030 (Whatsapp)
 • 📧 E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar DBFX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på DBFX

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att DBFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2020 CONSOB lagt till i DBFX till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOB: s varning om annonsering i oktober 2020

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det DBFX har en nära relation med NewFX y DubaiFXM 24 och en mäklare med ett fruktansvärt rykte och med klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om DBFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «DBFX: Betyg och kommentarer»

 1. Samuel FR svar

  Tack så mycket för informationen.
  ✨ Det har varit av avgörande betydelse för oss.
  HTack !!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, du kommer att berätta varför det har varit av avgörande betydelse, vi hoppas att det är något positivt, tack vare att du delar din erfarenhet med DBFX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Miguel A Herrera svar

  Jag har varit kund hos DBFXtrades och det är ett dotterbolag till Belight Capital Group, det är ett företag som regleras av den cypriotiska värdepapperstillsynsmyndigheten Cysec-registreringsnummer 364/18, det måste följa de europeiska MIFID-II-reglerna och uppfyller inte dessa regler. pengar i detta företag måste returneras.
  En annan orsak de har med Cysec är att CIF -licensen är avstängd från 8 maj 2020 till 31 december, Cyperns värdepappersföretag Belight Capital Group, nr 364/18 i enlighet med artikel 10 i direktiv DI87 -05 för uttag och avstängning av Godkännande (nedan DI87-05) eftersom det misstänks påstås att ett påstådt brott påstås.Så länge avbrytandet av tillståndet gäller enligt bestämmelserna i artikel 9 i DI87-05
  1º Företaget har inte behörighet att:
  1.1 Tillhandahålla / genomföra investeringstjänster / aktiviteter
  1.2 Gå in i en affärstransaktion med någon och acceptera alla nya kunder
  1.3 Annonsera som leverantör av investeringstjänster
  2.2 Returnera alla medel och finansiella instrument som kan hänföras till sina kunder.
  Därför måste alla pengar som du har investerat mellan datumen 8/5/20 till 31/12/20 återbetalas till dig.
  MEN VARNING: Investera inte från och med 1/1/21 eftersom de fortfarande är avstängda och mitt råd är att de inte investerar i dessa företag att alla pengar du ger dem går till SKATTPARADISER och de gör ingenting annat än att be dig om pengar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, tack för informationen, om de inte ger dig pengarna kan du prova vårt alternativ.

   Vi rekommenderar att du får tillbaka pengarna genom att prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Många kunder har fått tillbaka pengarna. Det är värt ett försök, det gör inte ont.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.