Kommentarer om DDTMARKETS

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren DDTMARKETS (även kallad ddtmarkets.com), är en kryptovaluta och Forex mäklare. Rekommenderas verkligen DDTMARKETS att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar DDTMARKETS. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: mest identiska sro.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen Tjeckien, men de nämner inte regleringen i det landet, vilket de borde ha, vilket får oss att tro att de inte är baserade i Tjeckien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DDTMARKETS, märkte vi att de erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Diamantkontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta initiala insättning för Bitcoin, 2: 1 hävstångseffekt, 200% lån, dagliga nyheter, marknadsöversyn varje vecka, kontoansvarig, veckostream och handelswebinar.

Silverkonto- 10 Bitcoin Minsta initiala insättning, 1: 200 hävstångseffekt, 35% lån, dagliga nyheter, daglig marknadsgranskning, kontohanterare, veckovis livestream, företagswebinar, personlig kontohanterare, arbeta med ett anpassat proffs, fördjupad forskning, analytikersessioner och portföljkonstruktion.

Guldkonto-20 Bitcoin Minsta initiala insättning, 1: 200 hävstångseffekt, 50% lån, dagliga nyheter, daglig marknadsgranskning, kontoansvarig, veckovis livestream, affärswebinar, veckovis livestream, en-till-en-sessioner med analytiker, fördjupad forskning och portföljkonstruktion.

Diamantkonto-Minsta initiala insättning på 45 bitcoin, 1: 300 hävstång, 75% lån, dagliga nyheter, daglig marknadsgranskning, kontoansvarig, veckovis livestream, affärswebinar, veckovis livestream, en-mot-en-sessioner med analytiker, fördjupad forskning och portföljkonstruktion, inbjudan till VIP -evenemang och portfölj som hanteras av en grupp proffs.

VIP-konto-Minsta initiala insättning på Bitcoin, 45: 1 hävstångseffekt, 400% lån, dagliga nyheter, daglig marknadsgranskning, kontoansvarig, veckovis livestream, affärswebinar, veckovis livestream, en-mot-en-sessioner med analytiker, fördjupad forskning och portföljkonstruktion, inbjudan till VIP -evenemang och portfölj som hanteras av en grupp proffs, förmögenhetsförvaltare, högre utbetalningar, minimala spridningar.

DDTMARKETS kontotyper
DDTMARKETS kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som DDTMARKETS erbjuder är: DDTMARKETS -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som DDTMARKETS tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

DDTMARKETS webbplats
DDTMARKETS webbplats

DDTMARKETS tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, förklaring av grundläggande begrepp i handelsvärlden, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om DDTMARKNADER |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: ddtmarkets.com

Telefonnummer: UNIONERAD

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på DDTMARKNADER <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att DDTMARKETS -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat när man letar efter recensioner om DDTMARKNADER Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV DDTMARKNADER till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om DDTMARKETS? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «DDTMARKETS: Betyg och kommentarer»

 1. Martin svar

  Jag har blivit lurad av detta företag. Jag rekommenderar det inte till någon. De är mycket dåliga rådgivare. På grund av deras misstag har vi förlorat kapitalet på 570 euro på grund av dålig ledning av rådgivaren och de är inte ansvariga för åtgärden och de försöker få oss att införliva ytterligare 500 euro för att återställa det förlorade kapitalet på grund av deras bristande förmåga.
  Detta företag försöker snabbt ta in mycket kapital och dess kompetens är totalt försumlig.
  Jag rekommenderar det inte till någon eftersom de kan bli lurade, om de försummas, på en högre ekonomisk nivå.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Martin, tack för att du delar din erfarenhet med DDTMARKETS. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *