DECFIN kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren AVGÖRA (kallas även av namnet: decfin.io), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas DECFIN verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om DECFIN ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det DECFIN ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: FENIX GROUP LLC.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de nämner ingenting om att vara reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ DECFIN är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger AVGÖRA, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som DECFIN erbjuder är: plattform ActTrader.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DECFIN tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

DECFIN-webbplats
DECFIN-webbplats

AVGÖRA ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om AVGÖRA 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: defin.io

📞 Telefonnummer: + 1 646 453 6616

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på DECFIN. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på AVGÖRA <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget AVGÖRA är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom när vi letar efter recensioner om DECFIN vi hitta många som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV AVGÖRA till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om DECFIN? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «DECFIN: Betyg och kommentarer»

 1. Martin svar

  De lovade mig uttag när jag ville och snabbt, nu när jag begär ett uttag vill de inte ge det till mig, de är bedragare, jag hoppas att de kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin, tack för att du kommenterar DECFIN. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.