Kommentarer om DEGIRO

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera DEGIRO (även kallad med namnet: degiro.ie - degiro.es), är en mäklare av ETF:er och ETN:er. Rekommenderas DEGIRO verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om DEGIRO ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är DEGIRO ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

ROTATION nämner att vara en del av: Flatex DEGIRO Bank holländska filial.

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i: Nederländerna.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att DEGIRO övervakas av olika byråer som t.ex BaFin, DNB (Nederländernas centralbank) och AFM.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder ROTATION, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

den plattformar att fungera som DEGIRO erbjuder är: plattform egen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som ROTATION tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

DEGIRO hemsida
DEGIRO hemsida

ROTATION ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av marknaderna där den verkar, kalkylatorer, ekonomisk kalender, handledning, analyser och strategier, utbildnings- och träningssektion, vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information ROTATION

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: degiro.ie | degiro.es

📞 Telefonnummer: +34911239678 | +31202613072

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på DEGIRO. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på ROTATION

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att DEGIRO-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en uttömmande analys på ⭐ DEGIRO 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en korrekt mäklare, Med utmärkta handelsvillkor, En idealiskt alternativ för alla typer av handlare, från de mest nybörjare till de mest experter. Efter att ha studerat deras resurser, verktyg och stöd, finner vi ett material av bra nivåtillhandahålla till stor hjälp för investerare. Det är en mäklare som har olika regelverk och framförallt lyfter vi fram att det är en Referensmäklare, med mycket antiken och en av de mest respekterade och kända världen över.


Kort sagt: vi pratar om en mäklare på första nivån och rekommenderas verkligen!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om DEGIRO? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «DEGIRO: Betyg och kommentarer»

 1. Mari li svar

  hej, var mycket försiktig med dessa råttor pengar du skickar de KOMMER ATT STÄLLA DET

  Jag uppskattar all information för att få pengarna tillbaka

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mari Li, tack för att du kommenterar DEGIRO. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *