Kommentarer till Delta Value

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Delta-värde (även kallad deltavalue.com), är en investeringskurs. Rekommenderas verkligen Delta Value för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Delta Value. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: BeeSupreme OÜ.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Inte nämnt men vi tror att det ligger i Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Delta Value, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Elite Course, Elite Plus Course och Elite Capitalization Course. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Elitkurs: kostar € 1.500, klasser inspelade på video, tillgång till Virtual Classroom, 2 veckor gratis plattform.

Elite Plus-kurs: kostnad 1.800 6 euro, individuell mentorskap, Elite Plus Institutional Patterns Course, tillgång till Virtual Classroom, 2 gratis veckor med Atas-plattformen, privatchatt för student-lärare, 2 månaders driftövervakning, handelsplan och psykologiska riktlinjer, tillgång till handelsrum gratis (XNUMX månader).

Elite Capitalization Course: kostnad € 3.300 6, individuell mentorskap, Elite Top Institutional Patterns-kurs, tillgång till virtuellt klassrum, privat-chatt med student-lärare, XNUMX månaders kurslängd, handelsrum, studentkapitalisering i fond, kontinuerlig övervakning efter kapitalisering

 

Delta Value-kontotyper
Delta Value-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Delta Value erbjuder är: ATAS-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Delta Value tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Webbplats för Delta Value
Webbplats för Delta Value

Delta Value tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om arbetsmetoder, några nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Delta-värde |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: delta-value.com

Telefonnummer: + 34 634 317 556

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Delta-värde <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Delta-värde är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, vi hittar inte tillräckligt med information för att veta i vilket land det är beläget och vilket företag som driver det; Å andra sidan rekommenderar vi aldrig dessa handelskurser, eftersom de arbetar med bedrägliga mäklare och du betalar mycket för ett material som är lätt att hitta gratis på internet. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Delta Value? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *