Kommentarer om DeltaMarket
I denna avdelning vi analyserar mäklaren DeltaMarket (kallas även av namnet: deltamarket.net), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas verkligen DeltaMarket för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om DeltaMarket ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är DeltaMarket ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ DeltaMarket nämner att vara del av: Global World Limited.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Marshallöarna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: DeltaMarket är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DeltaMarket noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto och Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $250, sprider sig från 2.8 pips, marknadsutförande och STP, hävstångseffekt upp till 1: 300, minsta parti 0.01, personlig kontohanterare.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.000, sprider sig från 2.5 pips, marknadsutförande och STP, hävstångseffekt upp till 1: 300, minsta parti 0.01, personlig kontohanterare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, sprider sig från 1.5 pips, marknadsutförande och STP, hävstångseffekt upp till 1: 300, minsta parti 0.01, personlig kontohanterare.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, sprider sig från 0.1 pips, marknadsutförande och STP, hävstångseffekt upp till 1: 300, minsta parti 0.01, personlig kontohanterare.

 

DeltaMarket -kontotyper
DeltaMarket -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som DeltaMarket erbjuder är: MT4-plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som DeltaMarket tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

DeltaMarkets webbplats
DeltaMarkets webbplats

DeltaMarket ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, en förklaring om de produkter du erbjuder, FAQ -avsnitt, ordlista, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om DeltaMarket 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: deltamarket.net

📞 Telefonnummer: + 441507243012

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar DeltaMarket. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på DeltaMarket ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget DeltaMarket är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder. Dessutom, när vi letar efter recensioner om DeltaMarket hittar vi många som är negativa och varnar om denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FSMA DeltaMarket till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA juli 2021 Varning ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om DeltaMarket? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

3 kommentarer om «DeltaMarket: Betyg och kommentarer»

 1. Gabriel svar

  God morgon, finns det en möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för din kommentar om DeltaMarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Om du vill utvärdera andra alternativ, kontrollera den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Caroline svar

  FSMA har fördömt detta företag, det kommer inte dröja länge innan de hamnar i fängelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *